Kakvog napadaca?Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:18Malo što imaju Krpića, daj još jednog propalog napadača naprijed![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Hodžića.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:19Kakvog napadaca?Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:18Malo što imaju Krpića, daj još jednog propalog napadača naprijed![]()
Koševo Zapad
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislim da ti nisi bas shvatio o kojem se Hodzicu radi...Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:18Malo što imaju Krpića, daj još jednog propalog napadača naprijed![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
IMResurrected
- Kontakt:
Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Nesto si ti pobrko prijatelju.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:209zeljodogroba je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:19Kakvog napadaca?Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:18Malo što imaju Krpića, daj još jednog propalog napadača naprijed![]()
Hodžića.
Ako.je Hodzic napadac ja sam Duško Kulis.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
Armin?19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Mislim da ti nisi bas shvatio o kojem se Hodzicu radi...Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:18Malo što imaju Krpića, daj još jednog propalog napadača naprijed![]()
Koševo Zapad
avenija je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:37svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:07Pitarluk nopet sve zna o nama
opet curimo na sve strane
imam osjecaj da nasi uporlenici se utrkuju da Pitarima istrtljaju sve iz kluba
ko da smo žene a Pitari nas yebu
pa ono na jastuku - da ti kažem sutra potpisuje Hodžić
koji shupci rade u mom voljenom klubu
PA NE MOGU DA VJERUJEM
Može li pojašnjenje kako delegati od početka izgradnje Grbavice mogu napisati posjetu preko 10 000 ako je trenutni kapacitet ove dvije tribine koje imate dostupne 9500?
KAKVA JE OVO ARHITEKTURA I KO JE OVO GRADIO?
Mercedes arena Stutgart

Oni ga pamte kao napadačadelinjo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:21Nesto si ti pobrko prijatelju.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Shategabri
- Kontakt:
A jbg poznatiji je onaj napadač. Ja ovog skroz zaboravio.delinjo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:21Nesto si ti pobrko prijatelju.
Koševo Zapad
-
19vendetta87
- Kontakt:
Imas dva Armina Hodzica. Nije dosao bivsi reprezentativac i bivsi igrac Dinama, nego veznjak Armin Hodzic.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:21Armin?19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Mislim da ti nisi bas shvatio o kojem se Hodzicu radi...Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:18Malo što imaju Krpića, daj još jednog propalog napadača naprijed![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, vidim i u članku da je ovaj drugi, mlađi Hodžić, vezni19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:24Imas dva Armina Hodzica. Nije dosao bivsi reprezentativac i bivsi igrac Dinama, nego veznjak Armin Hodzic.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:21Armin?19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20
Mislim da ti nisi bas shvatio o kojem se Hodzicu radi...
On bi vam mogao valjati.
Koševo Zapad
Beus vec reaguje na druge nacine, samo mu nesto zapinje preko HDZ-a.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Fk Željezničar.
Nezz sastav al znam da frizurica husak nece zaigrati a gojak nije ni na klupi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
zeljovolimte
- Kontakt:
I olaksat ce situaciju ako udje Celik i Sloboda u sljedece dvije sezone.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Nemoj mi njega dirati,ako je on krenuo da ludi,onda ode sve u pm.delinjo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:21Nesto si ti pobrko prijatelju.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Iduce godine ce biti pakleno, kakav li plan sprema kriminalna organizacija na čelu sa Vicom i Beusom.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:44I olaksat ce situaciju ako udje Celik i Sloboda u sljedece dvije sezone.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne diram,ovo je dobar momakBarbareZeljin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:46Nemoj mi njega dirati,ako je on krenuo da ludi,onda ode sve u pm.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
IMResurrected
- Kontakt:
To su veoma hrabre najave. Vidjecemo ima li kapacitet da vam sredi barem prihvatljivo sudjenje. Ne poricem da je nekada imao, ali odnos snaga vise nije isti u ovoj ligi.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:54Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:04To su veoma hrabre najave. Vidjecemo ima li kapacitet da vam sredi barem prihvatljivo sudjenje. Ne poricem da je nekada imao, ali odnos snaga vise nije isti u ovoj ligi.
Vidjećemo. Ja smatram da se ne bi prihvatao ovog posla da nije siguran u svoje mogućnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Burberry46, bvsic, Dilajla1946, Hajdeee, Morpheus, Pact1921, rishovski, ronaldo99 i 53 gosta.