Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da je Kalulu gledao i učio kako se ruka povlačia kao onomad kada Chivu štocira onog nesretnika iz Barija
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ipak je to podavno bilo, vjerovatno nije pratio italijansku ligu u to vrijeme.
al Bastoni je imo iz prve ruke od koga ucit o simuliranju
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Logicki, ti si postao text od tog "novinara", ali NE STOJIS iza toga texta?ElPrincipe je napisao/la: ↑16 feb 2026, 00:13De ti sine sebe izuci a usput sebi sta i prouci pred ove mubarek dane mozda ti se koja dova i primiJuventinisimo je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:59@Biscione, opet lazes...likujete na kradju, ovdje se pravdate...likujte, radite sta hocete, to je vase pravo, ali makar prestanite lagani...100x ponovljenja laz, je i dalje laz...![]()
Ovaj @elprincipe se treba izucavati..Mi svi budale, tek od jucer poceli gledati fudbal...kojih ovdje likova ima...ne razumijem kako Juventus može uopšte pomisliti da se proglasi žrtvom ako se jednom, kažem jednom, desi da Inter profitira od očigledne sudijske greške.![]()
![]()
Ima li barem jedan 5ektas da se sa njime moze normalno razgovarati...de posaljite makar jednog...![]()
Da si inteligentan a svima nam je ovde jasno da nisi da ti je mozak na nivou papagaja pa si par godina spominjo samo jednu te istu recenicu a koja te usput vrlo dobro opisuje a znas ti koja je to recenica
Da si cito tekest sa razumjevanje a ocigledno da je to tebi tesko jer procitat obican tekst sa razumjevanjem za tebe je izgleda nuklearna fizika svatio bi da je taj isti text kopiran i da jos ima potpis sportskog novinara na kraju
Logicki, moja inteligencija nije na razini vase...logicki, nisam skontao poentu tvog texta...halali..
Logicki, kad se SAMO JEDNOM desilo da je 5ekta profitirala...logicki da ja nisam nista vidio, niti sam godinama gledao utakmice, niti bilo sta mogu skontati...pa neka bude, neka se mase raduju...u svoj prici, najvaznije je reci da je Juventus lopov...i to samo treba ponavljati svaki dan...fino zatvoris oci i samo ponavljas..
Logicki je isto SVAKI PUTA uzimati nesto iz davnina i to upotrebljavati u samoodbrani narednih VJECNO godina...za 50 godina i 100 utakmica pljacke, logicki da se stave slike Pjanica, Buffona, i bilo bi pozeljno naci slike jos kojeg igraca koji je vec rahmetli...
To ponavljas TI, to ponavlja SVE I JEDAN 5ektas, u jadnoj samoodbrani, jadno da jadnije ne moze biti...a tako ce biti i u buducnosti...
Vi nas niste pokrali, vi ste nas OPLJACKALI.
Vas mozak je programiran jos od preCjednika vjestice, koji nikada nista nije mogao osvojiti od Juventusa i Milana, spucao ogromne pare u vjetar, da bi na kraju srozao i talijanski fudbal...Taj je poceo voditi medijski rat protiv prvenstveno Juventusa, a i Milana...i upalilo je...to je i danas trend..
Svi se kolektivno radujete tome, jer to vam je TEMELJ svih rasprava po forumima...prikupljate neke slike, izvjestaje i cim nas opljackate, to koristite da bi nahranili svoj ego..da bi uprli prstom u nekoga drugog....
Juventus je prvi na listi...poslije dodju Milan, Napoli...kako ko...Ego se mora hraniti/braniti bez prestanka..
Vidim da ste napravili iskorak, jer nadate se ako ponovite da ste JEDNOM, SAMO JEDNOM profitirali....ta laz ce postati istina ako se ponovi 100 X...ali nece, i dalje ce biti laz, zbog toga mene mrzite, jer cu vam ja to reci...
Na kraju svih lazi, slag na tortu je ona najveca laz, kojom se VI predstavljate kao neki postenjaci, moralisti, itd
JA sam bio za VAR prije nego je i poceo, bas iz tih razloga...da bude FER ZA SVE...pa kako bude neka bude...
Mogu shvatiti da sudija nekada nesto ne vidi, to se desavalo mali milion puta, ne samo u Italiji...ali ne mogu prihvatiti da ljudi u VAR sobi neke stvari ne mogu vidjeti i da ne reaguju na to...TO NIJE SLUCAJNOST..
Vi ste nas u zadnjoj utakmici opljackali kao sto mi vas nismo nikada(razlog zasto ste morali pobjediti sam vec naveo)...cinjenice su cinjenice, a vi nastavite lagati...jer Boze moj, mi smo osudjeni..vazno je to ponoviti jucer, danas, sutra i VJECNO..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Vidim javio se i onaj pacov Marota da komentariše, pa umjesto da komentariše dešavanja od prije dva dana komentariše "simuliranje" Kvadrada a ne spominje crveni Bentakura
Pa da vidimo to "simuliranje" Kvadrada
Na istoj utakmici "objektivni" Marota ne spominje drugi žuti za Bentakura, presmješno dosuđen
Pa zatim govori da su "pokradeni" prošle godine u borbi za Skudeto a ostali u utrci zahvaljujući divljaku Bastoniju i sudijskim "greškama" koje nisu "vidjeli"
Za ovo ni žuti nije dobio
Pa da vidimo to "simuliranje" Kvadrada
Na istoj utakmici "objektivni" Marota ne spominje drugi žuti za Bentakura, presmješno dosuđen
Pa zatim govori da su "pokradeni" prošle godine u borbi za Skudeto a ostali u utrci zahvaljujući divljaku Bastoniju i sudijskim "greškama" koje nisu "vidjeli"
Za ovo ni žuti nije dobio
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Pa hajd eto da ne idemo tako daleko na pjanice muntarije da se vratimo na predzadnju utakmicu gdje ste 4 3 dobili
Jel 90% nas reklo nek nije ponistio gol nek smo izgubili i svi smo je..bali majku boniju sto se nako bacio samo sto je osjetio ruku na licu da je situacija bila obrnuta vjerujem da bi ista ovakva kolektivna histerija i paranoja vladala ovde
Jel 90% nas reklo nek nije ponistio gol nek smo izgubili i svi smo je..bali majku boniju sto se nako bacio samo sto je osjetio ruku na licu da je situacija bila obrnuta vjerujem da bi ista ovakva kolektivna histerija i paranoja vladala ovde
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ovdje i dalje o subotnjem dvoboju ccc.
Sinoć dobra utakmica Napolija i Rome, Napoli od prvaka ništa ove sezone, borba za LP, sada idu u Bergamo
Sinoć dobra utakmica Napolija i Rome, Napoli od prvaka ništa ove sezone, borba za LP, sada idu u Bergamo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne vraćam se ja, nego vaš predsjednik Marota.ElPrincipe je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:17Pa hajd eto da ne idemo tako daleko na pjanice muntarije da se vratimo na predzadnju utakmicu gdje ste 4 3 dobili
I predsjednik vam je samo takav seljak danas ispao. Lik na presu priča samo o Interu, dok su Kjelini i drugi govorili da se suđenje u globalu treba popraviti., a ovaj vaš ljakse opleo kako je Inter "oštećen" protiv Juventus 2021. godine
Poslije gola Adžića, situacija se gledala u VAR sobi između Kefrena i Bonija i rekli nije bio faul i onda je sudija priznao gol. Dakle gledalo se i nije bilo toliko inteziteta da se faul dosudi, ponavljam nije svaki kontakt u fudbalu faul.
I gledaj pacova govori sudiji za dres me vukao
MANIJACI JUG 1987
Oj koji plač dva dana kasnije. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
Juve je to bolan. Halo?! Ponašaju se kao da navijaju za Sassuolo.
Velik si Intere

Juve je to bolan. Halo?! Ponašaju se kao da navijaju za Sassuolo.
Velik si Intere
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Jel se ovo lik uhvatio za dres i pokazuje da ga je povukao

Meni je najveci smijeh ovo sta su se svi uhvatili na Bastonia i njegovu prevaru, ej tal mediji/navijaci ciji su najveci heroji upravo takvi igraci, koji su doktorirali na ciganluku i prevarama, izlezavanju, simuliranju, udaranju, povlacenju za kosu dok sudac ne gleda i slicno, tesko licemjerje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nisam citao stampu, ali trebaju sve staviti na rub srama i kaznjavati, sudije donijeti neki standard i kriterij isti i za prvu i za posljednju ekipu. Ima godina kako se pojavio VAR kao instrument i jos uvijek se sudije ne znaju sluziti s njim, nekad i namjerno.Tritolone je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:39Meni je najveci smijeh ovo sta su se svi uhvatili na Bastonia i njegovu prevaru, ej tal mediji/navijaci ciji su najveci heroji upravo takvi igraci, koji su doktorirali na ciganluku i prevarama, izlezavanju, simuliranju, udaranju, povlacenju za kosu dok sudac ne gleda i slicno, tesko licemjerje.
embrace the chaos
Slazem se, ali kad recimo imas igrace koji javno daju izjave (Salemakers) da ce na prvi najmanji kontakt iscenirat faul, simulirat i da je to njemu u danasnje vrijeme normalno onda tesko da ce se dogoditi ikakve promjene, takve stvari su duboko ukorijenjene u tal kulturu nogometa.Denno je napisao/la: ↑16 feb 2026, 19:06
Nisam citao stampu, ali trebaju sve staviti na rub srama i kaznjavati, sudije donijeti neki standard i kriterij isti i za prvu i za posljednju ekipu. Ima godina kako se pojavio VAR kao instrument i jos uvijek se sudije ne znaju sluziti s njim, nekad i namjerno.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kad je to Sale izjavio? Nisam upratio, mozda me je masiloTritolone je napisao/la: ↑16 feb 2026, 19:54Slazem se, ali kad recimo imas igrace koji javno daju izjave (Salemakers) da ce na prvi najmanji kontakt iscenirat faul, simulirat i da je to njemu u danasnje vrijeme normalno onda tesko da ce se dogoditi ikakve promjene, takve stvari su duboko ukorijenjene u tal kulturu nogometa.Denno je napisao/la: ↑16 feb 2026, 19:06
Nisam citao stampu, ali trebaju sve staviti na rub srama i kaznjavati, sudije donijeti neki standard i kriterij isti i za prvu i za posljednju ekipu. Ima godina kako se pojavio VAR kao instrument i jos uvijek se sudije ne znaju sluziti s njim, nekad i namjerno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ima nekih 10ak dana mozda vise, ako naletim na tu izjavu postavit cu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ajde ako pronadjes postavi. Hoce on simulitati ponekad to nije strano, ali da javno izjavi da ce simulirati to mi je cudno 

Necete lopovi, Geri je tuMilan owner Gerry Cardinale visited Lega Serie A for the first time today
Elkan je zvao Gravinu. Mora se savez probuditi iz penzije da se spasi ova propala liga i propala reprezentacija.
Joj kad bi ih mi tukli u zenici, hahaha pa to je tacno uzeti godisnji 7 dana i samo citati njihove novine
Joj kad bi ih mi tukli u zenici, hahaha pa to je tacno uzeti godisnji 7 dana i samo citati njihove novine
Mozda sam ja malo to nespretno prenio, vise se odnosilo na to da je Var lako "prevariti" u smislu da se svaki i najmanji kontakt sudi kao penal, poprilicno sam siguran da sam tu izjavio vidio nakon onog penala za Napoli prije 10ak dana na Vergari pa je u tom konekstu bila, a i jucer/prekjucer se ta ista izjava provlacila kroz twitter raspravu.
@Dinoo - ne vidim kako se to liga moze spasiti, kroz iste pizdarije prolaze i sve ostale lige, i tamo ima more debilnih sudackih odluka, tesko da tu talijani nesto revolucionarno mogu napraviti.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa sigurno, ne pratim toliko, ni blizu ko nekad nekad kako se to pratiloTritolone je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:36Mozda sam ja malo to nespretno prenio, vise se odnosilo na to da je Var lako "prevariti" u smislu da se svaki i najmanji kontakt sudi kao penal, poprilicno sam siguran da sam tu izjavio vidio nakon onog penala za Napoli prije 10ak dana na Vergari pa je u tom konekstu bila, a i jucer/prekjucer se ta ista izjava provlacila kroz twitter raspravu.
@Dinoo - ne vidim kako se to liga moze spasiti, kroz iste pizdarije prolaze i sve ostale lige, i tamo ima more debilnih sudackih odluka, tesko da tu talijani nesto revolucionarno mogu napraviti.
Ali sticem osjecaj da je u italiji na svaki zvizduk pizdarija neka, da se savez apsolutno ne trudi popraviti rejting lige, posjetu (osim na derbijima), da se dopusta mahanje, bacanje, psovanje i na taj nacin sve po malo, igraci se okuraze da to rade, nema posljedica, nema javnog izvinjenja, nema pokazivanja sta je prava vrijednost, nego se kroz cutnju tiho odobravaju i promovisu ove kvazi vrijednosti.
Epilog, od 25 italijana u repki, mi ovdje svi zajedno znamo jedva 15 ih nabrojati. A savez spava, gravina zivi u 1980im.
Sudjenje, stadioni nivo 1970ih.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sve su to uništili 2006. godine, eto im sad prosječni fudbaleri kao Bastoni i Barela neka im nose reprezentaciju. Da Bog da ih Vels odmah izbacio.dinoo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:46Pa sigurno, ne pratim toliko, ni blizu ko nekad nekad kako se to pratiloTritolone je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:36Mozda sam ja malo to nespretno prenio, vise se odnosilo na to da je Var lako "prevariti" u smislu da se svaki i najmanji kontakt sudi kao penal, poprilicno sam siguran da sam tu izjavio vidio nakon onog penala za Napoli prije 10ak dana na Vergari pa je u tom konekstu bila, a i jucer/prekjucer se ta ista izjava provlacila kroz twitter raspravu.
@Dinoo - ne vidim kako se to liga moze spasiti, kroz iste pizdarije prolaze i sve ostale lige, i tamo ima more debilnih sudackih odluka, tesko da tu talijani nesto revolucionarno mogu napraviti.![]()
Ali sticem osjecaj da je u italiji na svaki zvizduk pizdarija neka, da se savez apsolutno ne trudi popraviti rejting lige, posjetu (osim na derbijima), da se dopusta mahanje, bacanje, psovanje i na taj nacin sve po malo, igraci se okuraze da to rade, nema posljedica, nema javnog izvinjenja, nema pokazivanja sta je prava vrijednost, nego se kroz cutnju tiho odobravaju i promovisu ove kvazi vrijednosti.
Epilog, od 25 italijana u repki, mi ovdje svi zajedno znamo jedva 15 ih nabrojati. A savez spava, gravina zivi u 1980im.
Sudjenje, stadioni nivo 1970ih.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.