Levin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:30
NoDi80 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:26
Levin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:21
Mi nemamo krila. U modernom fudbalu krila su sve. Cveta brz i dobar tehničar ali razmišljanje i timska igra vrlo upitni. O šutu da ne govorim. Možemk dovesti 15 veznih igrača to neće promijeniti činjenicu da mi krila nemamo. Bolje je bilo Pejića zadržati nego gurati Alića na krilo.
Možete vi govoriti šta hoćete ali Marin je bio stub odbrane a pustili smo ga tek tako. Ima tu i Slavišine krivice ali mi niti imamo odbranu niti smo opasni u napadu. Dati sad otkaz treneru je čisti amaterizam i dokaz da se nismo pomakli sa mjesta i sa investitorom.
Ma vidi slazem se sve, ali sta mu znaci to da je na pripremama igrao 4231 cak cetiri utakmice i sad dodje izmislja neke fomarcije
Sto nije na prirpremama filozofirao nego drzao se jedne formacije
Ma daj NoDi pogledaj malo bolje. Sve je to isti princip ali nije isto igrati prijateljske gdje ti protivnik nema imperativ pobjede a skroz drugo je takmičarska utakmica protiv ekipe koja ima kvaliteta dovoljno da te pobjedi a i ono gdje nisu kvalitetni se utegne kad imaju imperativ i dovoljno motiva.
Što prije Slaviša shvati da ova liga nije zaje*ancija i da mu kreatori igre ne mogu biti štoperi jer nemaju kvalitet tim bolje.
Sta da pogledam danas je igrao 3:4:2:1, a u Posusju 442
Treba da igramo ovako
………Huskovic
Cveta Dragovic Vini
…..Prokop Pejic
Alic Osmanovic Bicakcic Galcev
……..Cosic
Ne moze natrpati 4,5 veznjaka radovac, erick, milosevic, prokop i kontat da cemo tako dominirati kroz sredinu
Nasi vezni se gube u guzvi, jer nemaju jasne namjene, istrukcije, zadatke
Treba nam krilo slazem se i to, jer bez krila dzaba nam pvih 15 veznjaka
Sabic isto kao i neki drugi igraci za Stupcanice i bolje Kororu gurati nego njega
Daj Ibraheema na krilo **** ga vezni red, momak je brz i samo mu guraj u prostor
**** trening konings je medju najboljima na treningu i dzaba mu