Jer je tako rekao neki forumaš koji me i ne poznaje, pa je istina.
Jesi inače tako naivan ili samo na forumu?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jer je tako rekao neki forumaš koji me i ne poznaje, pa je istina.
Znas sta. Ja sam budala pa dopustam idotu kakav si ti da me svojim bezobrazlucia i debilnostima iznervira.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Jbt šuti se cijelu utakmicu, imaš penal, imaš sve, na kraju drvlje i kamenje na sudiju.
Imam pravo na mišljenje, kome se ne sviđa, nek zaobiđe.
Da mi psuje, to ne može.
Tu ću svakog napushiti qrca.
Sa gospodom gospodski, sa papcima kako i zaslužuju.
Bolje da se admin (ili onaj moderator Geronimo) pozabavi ovim konstantnim vrijedjanjem od strane simpatizera Barcelone. Neko im kaze nesto sarkasticno protiv fudbalskog kluba udaljenog 2000 kilometara, oni odmah na licne osnove.
Stoji to. U pravu si.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:20
Jbg, kao što je teret dokaza na onom koji optužuje, tako je i teret utekmice na favoritu. Gol jest neregularan, ali Girona je odigrala vrhunski u skladu sa svojim mogućnostima, dok se za Barcu to ne može reći.
Moderacija umrla na ovom forumu jos prije koroneTonySosa je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:34Bolje da se admin (ili onaj moderator Geronimo) pozabavi ovim konstantnim vrijedjanjem od strane simpatizera Barcelone. Neko im kaze nesto sarkasticno protiv fudbalskog kluba udaljenog 2000 kilometara, oni odmah na licne osnove.
Dolazile su mi nekakve obavijesti prije par mjeseci da su ih ko rijesili, ali vidim par jednih te istih katalonskih duduka da i dalje ovdje obitavaju.
Problem je što se ne slažeš iz navijačke perspektive, a ne iz objektivne.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:29**** je kad se ne slažeš s nekim?signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:25Iz svakog tvog posta smrdi mladalačka nezrelost i ku.rčenje bez smisla, pokrića i temelja...ali nadoći ćeš valjda.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Jbt šuti se cijelu utakmicu, imaš penal, imaš sve, na kraju drvlje i kamenje na sudiju.
Imam pravo na mišljenje, kome se ne sviđa, nek zaobiđe.
Da mi psuje, to ne može.
Tu ću svakog napushiti qrca.
Sa gospodom gospodski, sa papcima kako i zaslužuju.
Kao ovo, napišem da nije bio faul i onda ovakve uvrede?
Jel ja vrijeđam nekog?
Jel ljudi inače kad se ne slažu u realnom životu psuju djecu, kunu i slične gluposti?
Daj ba.
Koje nebuloze? Neki dan galama za penal na 3-1.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36Problem je što se ne slažeš iz navijačke perspektive, a ne iz objektivne.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:29**** je kad se ne slažeš s nekim?signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:25
Iz svakog tvog posta smrdi mladalačka nezrelost i ku.rčenje bez smisla, pokrića i temelja...ali nadoći ćeš valjda.
Jel ja vrijeđam nekog?
Jel ljudi inače kad se ne slažu u realnom životu psuju djecu, kunu i slične gluposti?
Daj ba.
Svako gaženje igrača je faul, pa čak i kad tom igraču pobjegne lopta.
Iako gajim.određene simpatije prema Barci, nije mi problem reći kad sudija svira za njih penal koji to nije, ili kada navlači za njih...dok ti prijatelju, skačeš na zadnje noge kad se Realu sviraju nebuloze i braniš te ludosti.
More marš, đubrence jedno malo bezobraznoShategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:38Koje nebuloze? Neki dan galama za penal na 3-1.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36Problem je što se ne slažeš iz navijačke perspektive, a ne iz objektivne.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:29
**** je kad se ne slažeš s nekim?
Jel ja vrijeđam nekog?
Daj ba.
Iako gajim.određene simpatije prema Barci, nije mi problem reći kad sudija svira za njih penal koji to nije, ili kada navlači za njih...dok ti prijatelju, skačeš na zadnje noge kad se Realu sviraju nebuloze i braniš te ludosti.
Šta je ovdje bilo više kontakta nego u tom penalu?
Opet kažem, ako se ne slažemo, nema potrebe za vrijeđanjem.
To onaj prije par sedmica? Koliko se ja sjecam igrac Raya je promasio loptu kompletno.
Da je onakav penal sviran za Real, ovdje bi ispisali pet stranica. Ako ne i vise.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:38Koje nebuloze? Neki dan galama za penal na 3-1.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36Problem je što se ne slažeš iz navijačke perspektive, a ne iz objektivne.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:29
**** je kad se ne slažeš s nekim?
Jel ja vrijeđam nekog?
Daj ba.
Eno sadsalkan je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:39More marš, đubrence jedno malo bezobraznoShategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:38Koje nebuloze? Neki dan galama za penal na 3-1.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36
Problem je što se ne slažeš iz navijačke perspektive, a ne iz objektivne.
Ma nek je sviran, niko pola riječi nije napisao za isti.TonySosa je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:40To onaj prije par sedmica? Koliko se ja sjecam igrac Raya je promasio loptu kompletno.
A ako je neki drugi, evo da ti kazem. Zato sto je Madrid >>>>> Barcelona. Vazda bilo, i hvala Bogu vazda ce biti.
Da je onakav penal sviran za Real, ovdje bi ispisali pet stranica. Ako ne i vise.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:38Koje nebuloze? Neki dan galama za penal na 3-1.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36
Opet kažem, ako se ne slažemo, nema potrebe za vrijeđanjem.![]()
Tesko je biti navijac hegemonije, vazda ti mora neko drugi biti kriv.
Puno je tu problema koji su bili zamaskirani napadačkom igrom i golovima.let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:34Stoji to. U pravu si.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:20
Jbg, kao što je teret dokaza na onom koji optužuje, tako je i teret utekmice na favoritu. Gol jest neregularan, ali Girona je odigrala vrhunski u skladu sa svojim mogućnostima, dok se za Barcu to ne može reći.
U prvom poluvrmenu su imali igru i sanse, Raphinha stativa, Yamal stativa iz penala.
U drugom, Barca povela ali i odmah primila gol - po ko zna koji put da odmah prime gol nakon vodstvanevjerovatna statistika.
Zatim Flick vadi Raphinhu iz igre i tu je krenulo sve niz brdo. Njega ne mozes vaditi, taman hodao po terenu.
Na kraju ih i sudija naguzi i to je to. Sto kazes, ko ih yebe kad su levati.
Nek se sad Laporta obrati Tebasu.
Znači uspio si postati najveća Gnjida od svih gnjida u proteklih 4-5 godina. Jadni li ste, ali jadniji negoli prijwTonySosa je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:40To onaj prije par sedmica? Koliko se ja sjecam igrac Raya je promasio loptu kompletno.
A ako je neki drugi, evo da ti kazem. Zato sto je Madrid >>>>> Barcelona. Vazda bilo, i hvala Bogu vazda ce biti.
Da je onakav penal sviran za Real, ovdje bi ispisali pet stranica. Ako ne i vise.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:38Koje nebuloze? Neki dan galama za penal na 3-1.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36
Opet kažem, ako se ne slažemo, nema potrebe za vrijeđanjem.![]()
Tesko je biti navijac hegemonije, vazda ti mora neko drugi biti kriv.
I ovo je problemsignalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:44Puno je tu problema koji su bili zamaskirani napadačkom igrom i golovima.let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:34Stoji to. U pravu si.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:20
U prvom poluvrmenu su imali igru i sanse, Raphinha stativa, Yamal stativa iz penala.
U drugom, Barca povela ali i odmah primila gol - po ko zna koji put da odmah prime gol nakon vodstvanevjerovatna statistika.
Zatim Flick vadi Raphinhu iz igre i tu je krenulo sve niz brdo. Njega ne mozes vaditi, taman hodao po terenu.
Prvi očiti problem je Flickova samoubilačka zadnja linija koja nema dirigenta. Prošle godine je to držao Inigo, ali i to je bilo knap u 90% slučajeva.
Drugi problem je kratka i jako ograničena klupa.
Treći je Yamal, u kojeg je ušao duh favele.
Slažem se, to je isto mega problem, ali treba mu se pristupit ko lošem vremenu, ili elementarnoj nepogodi...let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:55I ovo je problemsignalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:44Puno je tu problema koji su bili zamaskirani napadačkom igrom i golovima.let3 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:34
Stoji to. U pravu si.
Prvi očiti problem je Flickova samoubilačka zadnja linija koja nema dirigenta. Prošle godine je to držao Inigo, ali i to je bilo knap u 90% slučajeva.
Drugi problem je kratka i jako ograničena klupa.
Treći je Yamal, u kojeg je ušao duh favele.
Grado protiv Raya prosle sezone svira Koundeu gazenje i ponistava gol Barci.. Veceras se isti sudija prava budala, gotovo ista situacija.
Neki dan protiv Atletica kad treba ponisititi gol Cubarsija, 10 minuta provjeavaju u VAR da bi nasli neki kurchev ofsajd. Veceras nema poziva iz VAR sobe nakon ovog gazenja, vec odmah na centar![]()
Opet gaženje jbg.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:59Nego fakat, onakav penal niko da prokomentariše, a da ga je mali realizovao, Barsa bi ovo uzela.
Onda ne bi bilo pjena partyja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.