Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Boga mi je neko juce finih para uzeo...
8,60 kvota na Rudar, pametnim ulaganjem tacno mozes obestecenje za nekog igraca platiti...
8,60 kvota na Rudar, pametnim ulaganjem tacno mozes obestecenje za nekog igraca platiti...
- Shategabri
Kad smo mi tu fazu prošli
Kažem im ja neki dan, proći će dana dok ne prođete sve faze koje smo mi prošli.
Jok, drugo smo mi, kod njih će to ići planski, stabilizacija, ko zna možda su i u pravu, možda je plan krenuti iz nižeg ranga i za jedno 5-6 godina da ih gledamo u punom svjetlu.
Koševo Zapad
Sloga Doboj je uvijek bila spasioc Zelje...Na Areni se slika izgubila, Vlado na Grbavici rece da nisu zasluzili ovakav docek, pa Vidicev penal...Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:03Kad smo mi tu fazu prošli![]()
Jok, drugo smo mi, kod njih će to ići planski, stabilizacija, ko zna možda su i u pravu, možda je plan krenuti iz nižeg ranga i za jedno 5-6 godina da ih gledamo u punom svjetlu.
Kad god je Zeljo bio los, Sloga je bila jos losija...
- Shategabri
Jel to ono...slave ko da nije namješteno...Vanja8 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:11Sloga Doboj je uvijek bila spasioc Zelje...Na Areni se slika izgubila, Vlado na Grbavici rece da nisu zasluzili ovakav docek, pa Vidicev penal...Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:03Kad smo mi tu fazu prošli![]()
Jok, drugo smo mi, kod njih će to ići planski, stabilizacija, ko zna možda su i u pravu, možda je plan krenuti iz nižeg ranga i za jedno 5-6 godina da ih gledamo u punom svjetlu.![]()
Kad god je Zeljo bio los, Sloga je bila jos losija...![]()
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:13Jel to ono...slave ko da nije namješteno...Vanja8 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:11Sloga Doboj je uvijek bila spasioc Zelje...Na Areni se slika izgubila, Vlado na Grbavici rece da nisu zasluzili ovakav docek, pa Vidicev penal...Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:03
Kad smo mi tu fazu prošli![]()
Jok, drugo smo mi, kod njih će to ići planski, stabilizacija, ko zna možda su i u pravu, možda je plan krenuti iz nižeg ranga i za jedno 5-6 godina da ih gledamo u punom svjetlu.![]()
Kad god je Zeljo bio los, Sloga je bila jos losija...![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakvi samo panjevi Prokop, Pejić, Nastić
još da vidimo i ovog frizuricu i da najskuplja ekipa krene u brbu za opstanak.
Da li će sad opet biti kriv Adžem i taj famozni šura kad se budu raskidali ugovori na ljeto/zimu sa ovim fudbalskim klasama.
Zamisli kolika fudbalska neznalica moraš biti da sklapaš "šampionsku ekipu" u zimskom prelaznom roku, ustvari možda i nisi neznalica dok imaš ovako lobotomirane navijače.
Već se zbrajaju minusi a nije ni počelo ili kako se ono to ispravno kaže...tik-tak, tik-tak.
Izvadi ga Nijaze....
Da li će sad opet biti kriv Adžem i taj famozni šura kad se budu raskidali ugovori na ljeto/zimu sa ovim fudbalskim klasama.
Zamisli kolika fudbalska neznalica moraš biti da sklapaš "šampionsku ekipu" u zimskom prelaznom roku, ustvari možda i nisi neznalica dok imaš ovako lobotomirane navijače.
Već se zbrajaju minusi a nije ni počelo ili kako se ono to ispravno kaže...tik-tak, tik-tak.
Izvadi ga Nijaze....
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Najgore je sto se ne vidi apsolutno nikakav pomak u igri sa novim trenerom, izgleda kao totalna neznalica. Ovdje se prije svega mora uspostaviti sistem iz temelja, hijerarhija i odgovornost svakog igraca na terenu, a ne da se luta iz tekme u tekmu bez ikakve ideje i plana. Igraci ne mogu biti ovako losi jednostavno.
I sinoc je bila jos jedna situacija koja je potencijalni penal za Zeljeznicar. U dva kola dva penala, jedan skolski primjer i to u zadnjem napadu, drugi jucer koji mozda i ne bi nista znacajno promijenio. Al bez obzira na ovo treba skrenuti paznju jer shizobrigada vec krece sa alibi cmizdrenjem na sudije i nekakve faulove, a niko ni rijec o ovim odlukama. Nije da nismo navikli, ponavljam.
I sinoc je bila jos jedna situacija koja je potencijalni penal za Zeljeznicar. U dva kola dva penala, jedan skolski primjer i to u zadnjem napadu, drugi jucer koji mozda i ne bi nista znacajno promijenio. Al bez obzira na ovo treba skrenuti paznju jer shizobrigada vec krece sa alibi cmizdrenjem na sudije i nekakve faulove, a niko ni rijec o ovim odlukama. Nije da nismo navikli, ponavljam.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 17 feb 2026, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ima li ko viska apaurina.Nestasica.Ovo se nemere deverat vise.Opasno cak i po okolinu.
Tanka je linija izmedju PSG-a, Bayerna,Barcelone i Gornjih Rahica, TOSK-a i Bratstva iz Gracanice... 
Nismo isti, jer mi zadnjih 10 godina ciljamo na grupnu fazu lp, el . Do tada se promjenio sistem takmicenja, osnovano je jos jedno natjecanje, a mi nismo prismrdili nicemu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:249 utakmica bez pobjede u ligi i na stadion dodje solidnih 3500 navijaca. S druge strane, Menalo, Ljajic, derbi, niz pobjeda i na Kosevu jedva 2500.
Nismo isti![]()
Vi zadnijh 12 godina ciljate na trofej lige, od cega mizerno uzeste samo kup. Nama haman liga je bila u nekim momentima u drugom planu, i kada nam se desi neki razocaravajuci rezultat u Evropi to se odrazi i na ligu, na posjetu itd itd.
Na kraju i tih 3.500 treba preispitat da li je bas toliko bilo. Znamo kako ste sezone unazad prenapuhavali brojke.
Tako da...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Opet o posjeti pricaju,pa ovo nisu istine
3.5k
3.5k
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
Da im je svirao penal, ne bi izgubili 0-3
Jedini šut na utakmici ti bio tačdaun s centra i imaš obraza pričati o nekakvom penalu
Jedini šut na utakmici ti bio tačdaun s centra i imaš obraza pričati o nekakvom penalu
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne postoji klub u ligi koji je imao vise napuhanih posjeta od vas. Znali su vam i duplo vise upisivati vise puta, i onda se vas 15 skupi i spinuje jer je na Grbavici bilo 10 milja, a pisalo se 11.Zagor je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:33Nismo isti, jer mi zadnjih 10 godina ciljamo na grupnu fazu lp, el . Do tada se promjenio sistem takmicenja, osnovano je jos jedno natjecanje, a mi nismo prismrdili nicemu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:249 utakmica bez pobjede u ligi i na stadion dodje solidnih 3500 navijaca. S druge strane, Menalo, Ljajic, derbi, niz pobjeda i na Kosevu jedva 2500.
Nismo isti![]()
Vi zadnijh 12 godina ciljate na trofej lige, od cega mizerno uzeste samo kup. Nama haman liga je bila u nekim momentima u drugom planu, i kada nam se desi neki razocaravajuci rezultat u Evropi to se odrazi i na ligu, na posjetu itd itd.
Na kraju i tih 3.500 treba preispitat da li je bas toliko bilo. Znamo kako ste sezone unazad prenapuhavali brojke.
Tako da...
Desavalo se da se upise milja vise u situacijama kad je stadion bio skoro pun, al nikad da se pise 3000, a bilo 1500, tj. duplo manje, kao sto se vama pisalo. Ja sam prvi u svakoj situaciji pisao realno, kad je uvecana, uvecana je, kad je umanjena, umanjena je sto apsolutno ne mijenja cinjenicu da nas je puno vise u svakom smislu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Apsolutno si u krivu odmah u prvoj recenici i to debelo si slagao.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- jurisicduska
- Kontakt:
Za sad je najbitnije da nema mahale i da slijedi puni, puno, puno lijepih stvari. Pratite zvaničnu.
- Combattente87
- Kontakt:
Kasno je vama sada za neke tektonske promjene i mjenjanje sistema iz temelja, jer ste nagomilali tonu igrača koje ne možete da odškartate zbog ugovora, a vrlo je vjerovatno da vam slijedi nova borba za opstanak....Vama ta atmosfera i navijači kako se čini u više slučajeva su odmogli nego pomogli, jer je pritisak na igrače ogroman, a sada vam uz taj pritisak dolaze i sve teži protivnici...KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:27Najgore je sto se ne vidi apsolutno nikakav pomak u igri sa novim trenerom, izgleda kao totalna neznalica. Ovdje se prije svega mora uspostaviti sistem iz temelja, hijerarhija i odgovornost svakog igraca na terenu, a ne da se luta iz tekme u tekmu bez ikakve ideje i plana. Igraci ne mogu biti ovako losi jednostavno.
Iduće sezone opet isto, hajp, želja za instant uspjehom, prizemljenje, pritisak i opet sredina tabele..
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
.png)