izvini nema
ono sto mi imamo u prvom timu je realno nedoraslo ovom nivou fudbala
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
izvini nema
Koji ba kup ? 2 najlosije ekipe lige naprave da nemas sansu u 180 minuta.Hrasno15 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 07:04Nekako se prespava. Ekipa koja protiv dvije najlošije ekipe nije uspjela napraviti ni jednu šansu, ekipa koju je Rudar sinoć odučio od fudbala, očigledno nije ekipa koja će parirati vodećim i uzeti Kup, koji nam je jedini izlaz u Evropu, nego će se grčevito boriti za opstanak. Ne vidim kako Slaviša može nešto promijeniti. U ove dvije utakmice sve je uradio pogrešno. Ne znam ni ovi novi igrači, jesu li pojačanja ili su se samo uklopili u opšte sivilo. Od poraza više boli da mi nismo stvorili niti jednu priliku, da nismo mogli kontrolisati igru protiv dvije najlošije ekipe. Ako preživi do subote, utakmica protiv Veleža mu je biti ili ne biti, mada ako i dalje bude tvrdoglav, sa nekim svojim postavkama, možda je bolje da bude smijenjen još danas.
Sad nas tamburaju svi redom, bez izuzetka...zeljovac21 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 09:21Ma dajte cuj Coric tamburali nas svi redom osim ovih slabijih. 5 0 na poluvremenu gubio od zrinjskog. Vidi se vizija i ideja da se igra pas igra kod Slavise. Pogrijesio je samo sto je Alica stavio na krilo, ovo ostalo mu se nema sta zamjeriti kad ima amatere u ekipi. Citava zadnja linija sem Nastica i nema koga drugog ubaciti kad je i Osmanovic taraba, nadam se da ce Bicakcic i novi desni bek ustabiliti odbranu. Eric klupa, Pejic da igra od prve ili Armin. U napadu nijedan napadac od ovih ne smije imati minutazu. Huskovic da igra.
Da su i Coric i Mulalic ne bi sigurno imali 1 sut u okvir gola u 2 utakmice.JohannWolfgang je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:45I sta je po tvom cijenjenom misljenj rjesenje? Da otjeramo sve? Da smijenimo Slavisu vratimo Adzema, Corica ili Mulalica? Da dovedemo Kloppa?
Nikome se ne svdija ovo, ali opet kazem nadji snimak u 4.minuti su poceli zvizduci s tribina kao da smo gostovali.
Eh da smo Ljajića doveli, sad bi znali ko je ostao bez trebe..ovako ništa
Ja i sta si dobio od njih osim jednog suta u okvir gola? Dobio si od jednog da s najboljom ekipom ubjedljivo u ligi nije mogao protiv Husrefove Slobode centra preci i ni Europu izboriti, a od drugog si dobio peticu u Mostaru za poluvrijme a mogli i jos. Bas me zanima koliko smo tada suteva imali u okvir gola?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:51Da su i Coric i Mulalic ne bi sigurno imali 1 sut u okvir gola u 2 utakmice.JohannWolfgang je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:45I sta je po tvom cijenjenom misljenj rjesenje? Da otjeramo sve? Da smijenimo Slavisu vratimo Adzema, Corica ili Mulalica? Da dovedemo Kloppa?
Nikome se ne svdija ovo, ali opet kazem nadji snimak u 4.minuti su poceli zvizduci s tribina kao da smo gostovali.
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli, Giuseppe1 i 76 gostiju.