FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Krenuli smo ispočetka, treba vremena, koji vam je ba, pa nije nas heri poter preuzeo da preko noći sve može da se promijeni, nemamo ništa od toga što se pravi pritisak na novom početku, dovoljno je teško i bez toga.
- NerminFatic
- Kontakt:
Nemojte samo da cujem da je Karamarko ostao bilo bi bolje. Ne bi. Opet bi sinoc bilo 0:3. Uzdam se jedino u ove novajlije da igraju 4-5 utakmica zajedno i bar nas spase ispadanja. Ovi ne mogu taman dosao Ancelotti. U Vrapcicima igrati bunker i na kontre, mozda i mi osjetimo kako je pobijediti nakon jesenas.
Samo sa podsjetim ove sto prizivaju Corica da smo zbog njega izgubili od Zrinjskog 5:0 i od Sirokog 3:0
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
**** trenera kad njemu klub ne obezbijedi njegove pomocnike…to je kod nas problem u zadnjim 5 trenera ako ne i vise.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Bas tako, ljudi se ponasaju isto kao da je Slavisa trener vec pet sezona i sva ova garnitura ljudi je odavno tu. Preuzeli su ljudi prije dva tri mjeseca i ne moze se preko noci sve ispraviti.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Zašto ne odu u južnije krajeve države da se pripremaju za Velež. Ovdje se nece ni naigrati nit nesto probati napraviti. Mi odavno pravimo pitu od govaana. Ako ne dobiju Velež nemamo se mi čemu nadat. Pa gledaj samo rasporeda, Sloga će nas u kupu demolirati …
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Kakvog kur.a i vremena, izgubis od posusja bez suta prema golu i onda dozivis epski debakl od rudara kuci isto bez suta na go. Vrijeme se daje kad ima nekog smisla, ovo nema nikakvog. Da si dva dana pred prvenstvo skupio 10 igraca uzeo bi 2 boda posusju i rudaru.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
I sta je po tvom cijenjenom misljenj rjesenje? Da otjeramo sve? Da smijenimo Slavisu vratimo Adzema, Corica ili Mulalica? Da dovedemo Kloppa?
Nikome se ne svdija ovo, ali opet kazem nadji snimak u 4.minuti su poceli zvizduci s tribina kao da smo gostovali.
Nikome se ne svdija ovo, ali opet kazem nadji snimak u 4.minuti su poceli zvizduci s tribina kao da smo gostovali.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Da su i Coric i Mulalic ne bi sigurno imali 1 sut u okvir gola u 2 utakmice.JohannWolfgang je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:45I sta je po tvom cijenjenom misljenj rjesenje? Da otjeramo sve? Da smijenimo Slavisu vratimo Adzema, Corica ili Mulalica? Da dovedemo Kloppa?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Moj Madzide, vrati se i sa štakama, bolji si i brži i takav od Ericka i Milosevica..
Da li je realno da ćemo prvu pobjedu ostvariti tek kada se on vrati na teren?!
Jer po prikazanom do sada, nema šanse da uzmemo boda do kraja sezone.
Da li je realno da ćemo prvu pobjedu ostvariti tek kada se on vrati na teren?!
Jer po prikazanom do sada, nema šanse da uzmemo boda do kraja sezone.
Mene opet puca neki optimizam da nećemo ispasti, ali s ovim našim invalidima se nikad ne zna, čovjek mora biti spreman i na tu opciju. Sinoć sam bio začuđujuće smiren na utakmici, čak sam bio veći dio i u kopu. Valjda čovjek više nema nikakvih očekivanja, pa poravni Još jednom čestitke Rudaru, prelijepa utakmica sa njihove strane i pravi čas nogometa za naše invalide i retarde.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I evo razmisljam, kakve mi koristi do kraja sezone mozemo imati od sljedecih igraca: Troupe,Sukilovic,Seedorf,Erick,Mhand,Rakić,Krpić,Abdulahovic,Sabic
Oni da im daš milion bonusa po tekmi, ne mogu odigrati bolje, nego što igraju. To su igrači koji nisu za klupe, a kamoli za prvih 11. Najiskrenije govorim. A sinoć je njih 5. od ovih 9.startalo utakmicu.
Igraci na koje se treba racunati su: Muftic,Cosic,Galcev,Odinaka,Bicakcic,Osmanovic,Nastic,Alic,Pejic,Hodzic,Radovac,Prokop,Milosevic,Dragovic,Vini,Cveta,Jaganjac.
Naravno i Sosic kad se vrati iz povrede. Vidjeti i sa Focom kakav ce biti nakon povrede.
Treba dati sansu i Ibraheemu,Freemanu,Gojaku da vidimo od cega su, spadaju li prvoj ili drugoj grupi igraca.
Sta je sa Garciom? Hoce li ikada papire dobit?
Milion pitanja i nelogicnosti.
Oni da im daš milion bonusa po tekmi, ne mogu odigrati bolje, nego što igraju. To su igrači koji nisu za klupe, a kamoli za prvih 11. Najiskrenije govorim. A sinoć je njih 5. od ovih 9.startalo utakmicu.
Igraci na koje se treba racunati su: Muftic,Cosic,Galcev,Odinaka,Bicakcic,Osmanovic,Nastic,Alic,Pejic,Hodzic,Radovac,Prokop,Milosevic,Dragovic,Vini,Cveta,Jaganjac.
Naravno i Sosic kad se vrati iz povrede. Vidjeti i sa Focom kakav ce biti nakon povrede.
Treba dati sansu i Ibraheemu,Freemanu,Gojaku da vidimo od cega su, spadaju li prvoj ili drugoj grupi igraca.
Sta je sa Garciom? Hoce li ikada papire dobit?
Milion pitanja i nelogicnosti.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Eh da smo Ljajića doveli, sad bi znali ko je ostao bez trebe..ovako ništa
Grupa iznad svakog pojedinca.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Opet ću da pitam šta je trener uradio konkretno da bi dobio podršku? Šta mu znači podrška ako ništa ne promijeni? Kontao sam da je naučio lekciju ali nije. Opet pitam šta mu znači podrška? Zna se šta ga čeka ako popuši a veće su šanse da popuši nego da mi na jednoj od težih utakmica prekinemo našu crnu seriju. Ako i dobije šansu da vodi tu utakmicu.
Možda raskid nije rješenje ali nije ni čekanje. Ako da obećanje da će promijeniti koncept igre i da će presjeći u ekipi dati mu još jednu šansu. Ako neće i ako nije spreman onda je bolje da sad raskinemo nego da dodatno tonemo u blato.
Rekao sam sinoć a i danas ću. Zna se šta mora da uradi ako ostane a što nije uradio - češljanje igračkog kadra. Koliko je do njega toliko ima i do igrača. Presijeci majstore i zakucaj na tribine one što ruše tim i one što ne mogu plus one na koje ne računaš. Mi ne računamo na Troupeea ali nam u nejmanju opcija on mora da igra. Kao i još neki igrači. Narušeni su odonosi a o tome se ne priča. Ne mogu igrači na koje ne računaš da igraju. Ne mo-gu! Očekuješ da se bori igrač kojem je rečeno da se ne računa na njega i plus se pričalo o raskidu sa menadžerom. Kako?
Imaš sedmoricu pojačanja - Bičakčić, Nastić, Pejić, Dominik, Hodžić, Galcho i Muharem.
Imaš šestoricu mladih igrača - Ćosić, Gojak, Ibraheem, Dragović, Korora i Freeman.
Odaberi još par karakternih i dobrih igrača i baci se na posao. Ostalo popuni sa juniorima i kadetima.
Ne kontam ni šta radi stručni štab? Šta SS je sam a oni su posebno? Pričaju li oni ikako zajedno? Ako 8 očiju na klupi ne primijeti da je Erick od početka priprema do danas najgori na terenu onda ne kontam što sjedite tu? Jaganjac na klupi a Suljo od 35 na terenu? O Šabiću nemam šta reći. Bolje bi ti bilo dečko da upišeš fakultet jer od fudbala nećeš da zaradiš. Budi siguran u to. Fejk Nikolu Nikića treba malo ohladiti. Peišoto naš najagilniji igrač iako ne uradi nema puno značaja na umrlu igru ali barem trči i opet je na klupi.
Čak i ako ostane siguran sam da nema muda da uradi šta sam gore napisao. Zbog toga je bolje da se rastanemo kao ljudi dok još nije kasno.
I dalje stojim pri mišljenju da nas samo jedan može prodrmati. Adresu znate i gdje je. Red je da dobije još jednu šansu da radi u normalnom okruženju. Budalaštine kako je pregažen - o tome neću. Ako je on pregažen šta je onda Stojanović? Jednom se računa titula od 2013. a drugom od 2014. a jedan je pregažen a drugi ne. Tako? Imamo još šanse u kupu. Ne igrajte se. I dan danas je najbolji stručnjak u ligi i garantujem da bi u normalnom okruženju kad ne mora razmišljati hoće li igrači primiti plate u godinu dana postao konkurentan ekipama ispred nas.
Možda raskid nije rješenje ali nije ni čekanje. Ako da obećanje da će promijeniti koncept igre i da će presjeći u ekipi dati mu još jednu šansu. Ako neće i ako nije spreman onda je bolje da sad raskinemo nego da dodatno tonemo u blato.
Rekao sam sinoć a i danas ću. Zna se šta mora da uradi ako ostane a što nije uradio - češljanje igračkog kadra. Koliko je do njega toliko ima i do igrača. Presijeci majstore i zakucaj na tribine one što ruše tim i one što ne mogu plus one na koje ne računaš. Mi ne računamo na Troupeea ali nam u nejmanju opcija on mora da igra. Kao i još neki igrači. Narušeni su odonosi a o tome se ne priča. Ne mogu igrači na koje ne računaš da igraju. Ne mo-gu! Očekuješ da se bori igrač kojem je rečeno da se ne računa na njega i plus se pričalo o raskidu sa menadžerom. Kako?
Imaš sedmoricu pojačanja - Bičakčić, Nastić, Pejić, Dominik, Hodžić, Galcho i Muharem.
Imaš šestoricu mladih igrača - Ćosić, Gojak, Ibraheem, Dragović, Korora i Freeman.
Odaberi još par karakternih i dobrih igrača i baci se na posao. Ostalo popuni sa juniorima i kadetima.
Ne kontam ni šta radi stručni štab? Šta SS je sam a oni su posebno? Pričaju li oni ikako zajedno? Ako 8 očiju na klupi ne primijeti da je Erick od početka priprema do danas najgori na terenu onda ne kontam što sjedite tu? Jaganjac na klupi a Suljo od 35 na terenu? O Šabiću nemam šta reći. Bolje bi ti bilo dečko da upišeš fakultet jer od fudbala nećeš da zaradiš. Budi siguran u to. Fejk Nikolu Nikića treba malo ohladiti. Peišoto naš najagilniji igrač iako ne uradi nema puno značaja na umrlu igru ali barem trči i opet je na klupi.
Čak i ako ostane siguran sam da nema muda da uradi šta sam gore napisao. Zbog toga je bolje da se rastanemo kao ljudi dok još nije kasno.
I dalje stojim pri mišljenju da nas samo jedan može prodrmati. Adresu znate i gdje je. Red je da dobije još jednu šansu da radi u normalnom okruženju. Budalaštine kako je pregažen - o tome neću. Ako je on pregažen šta je onda Stojanović? Jednom se računa titula od 2013. a drugom od 2014. a jedan je pregažen a drugi ne. Tako? Imamo još šanse u kupu. Ne igrajte se. I dan danas je najbolji stručnjak u ligi i garantujem da bi u normalnom okruženju kad ne mora razmišljati hoće li igrači primiti plate u godinu dana postao konkurentan ekipama ispred nas.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Ja i sta si dobio od njih osim jednog suta u okvir gola? Dobio si od jednog da s najboljom ekipom ubjedljivo u ligi nije mogao protiv Husrefove Slobode centra preci i ni Europu izboriti, a od drugog si dobio peticu u Mostaru za poluvrijme a mogli i jos. Bas me zanima koliko smo tada suteva imali u okvir gola?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:51Da su i Coric i Mulalic ne bi sigurno imali 1 sut u okvir gola u 2 utakmice.JohannWolfgang je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:45I sta je po tvom cijenjenom misljenj rjesenje? Da otjeramo sve? Da smijenimo Slavisu vratimo Adzema, Corica ili Mulalica? Da dovedemo Kloppa?
-
MisterBlue
- Kontakt:
Velež igra nešto sporiji fudbal u odnosu na Rudar pa se ujedno i nadam da nam neće složiti tri kontre. Iskreno dao bih im loptu nek imaju posjed a da mi oprobamo na tranziciju. Očigledno da mi imamo problem sa realizacijom i nesigurnom i usporenom odbranom. Sredina je naš najmanje problem ako ćemo gledat napad i odbranu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nakon 21. kola prošle sezone smo imali 38 bodova a sada 25..Na kraju prošle sezone prosjek bodova po meču bio 1.96 a sada 1.11..malo li je..
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Znaci kako se pisalo po forumu, Slavisa trazi disciplinu, fura beku strogocu otklanja igrace sa treninga, pa posebno treniraju kao pas, a vamo mu pola svlacionice ne prica sa drugom polovicom i tu ne trenira strogocu, to nije rijesio? Ma daj
Onako lose ne moze igrati sad 11 igraca da skupis u parku…
Onako lose ne moze igrati sad 11 igraca da skupis u parku…
- WeekendOffender
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ja vjerujem da on nije toliko loš trener,koliko je sebe precijenio,a ligu potcjenio. Previše harakiri formacija i izbora igrača, to ovde ne prolazi. Trebalo bi mu vremena i vremena da shvati šta ovde prolazi,a toga najmanje imamo.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:17Opet ću da pitam šta je trener uradio konkretno da bi dobio podršku? Šta mu znači podrška ako ništa ne promijeni? Kontao sam da je naučio lekciju ali nije. Opet pitam šta mu znači podrška? Zna se šta ga čeka ako popuši a veće su šanse da popuši nego da mi na jednoj od težih utakmica prekinemo našu crnu seriju. Ako i dobije šansu da vodi tu utakmicu.
Tako da je najbolje rastati se dok nismo došli ispod crte.