FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
71
19%
2. Borbu za Evropu
174
47%
3. Sredinu tabele
61
16%
4. Borbu za opstanak
68
18%

Ukupno glasova: 374

AhmedNurudin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin » 17 feb 2026, 12:17

LoveFootball1987 je napisao/la:
17 feb 2026, 12:07
Kako li je Troupe spavao? ***** ga tata Šukalo i amidza Adžem.
Budi siguran da je spavao veoma opušteno. Zna on da će veliki dio plata doći u slučaju raskida a druga holandska liga ga čeka. Kako njega tako i Sedorfa, Koningsa, Oulada i Osmanovića. A što se tiče igrača sa našeg podneblja tipa napadača sa brojem 99 i on je opušten budi siguran, trogodišnji ugovor a i kad ode punih džepova golem je region i azija koji vape za napadačima...Njima Željo ni 1% ne znači, lično nemam ništa protiv ljudi koji posao obavljaju bez emocija ali kada ga obavljaju kvalitetno, a ovo što mi gledamo je kriminal. Na kraju krajeva bez da ih pokušavam opravdati ali nisu oni sami došli, neko ih je doveo a znamo ko...
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 17 feb 2026, 12:18

Dangubic i Bolja bi samljeli ovu bosariju

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 feb 2026, 12:19

Ma opet su mi nazad gori sukilovic i sedorf, koliko fudbalske neinteligencije u njima lezi,ebo li ga onaj haver krpic. Vidi se da su nerazdvojni nasa dva intelektualca, krpic kad je usao vise faulova nego dodira sa loptom.
Fk Željezničar.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 feb 2026, 12:24

Lokomotifa je napisao/la:
17 feb 2026, 11:59
150% sam siguran da bi bolje igrali da su u prvih 11 Ćosić, Freeman, Dragović i Gojak nego ova lafo imena kao što su Erick, Cveta, Rakić, Seedorf itd.

Zašto to tvrdim?

Pa možeš imati loš dan da te ne ide, ali ne možeš imati loš dan u zalaganju i disciplini, a to smo vidjeli protiv Posušja i Rudara. Dakle, njih boli qrac za Željezničar, a Slaviša je glup ako to ne vidi. Samo oni koji ginu za plavi dres imaju mjesto u timu, pa makar ispali iz lige ali natopite dres znojem. Jel puno tražimo?
Stoposto svi koji su otpisani na ljeto ne trebaju vise da igraju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 17 feb 2026, 12:25

Rakic je ubjedljivo nas najbolji spic i to je tužno
nek crknu dusmani, najjaci smo

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 feb 2026, 12:26

Kajkutenjoyer je napisao/la:
17 feb 2026, 12:25
Rakic je ubjedljivo nas najbolji spic i to je tužno
Huskovic je sad najbolji, samo sto nije igrao i ne znate, ali ja sam siguran da ce biti prvih 11
Muftica na klupu i Cosica da brani nema se sta vide cekati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 feb 2026, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 feb 2026, 12:28

AhmedNurudin je napisao/la:
17 feb 2026, 12:17
Budi siguran da je spavao veoma opušteno. Zna on da će veliki dio plata doći u slučaju raskida a druga holandska liga ga čeka. Kako njega tako i Sedorfa, Koningsa, Oulada i Osmanovića. A što se tiče igrača sa našeg podneblja tipa napadača sa brojem 99 i on je opušten budi siguran, trogodišnji ugovor a i kad ode punih džepova golem je region i azija koji vape za napadačima...Njima Željo ni 1% ne znači, lično nemam ništa protiv ljudi koji posao obavljaju bez emocija ali kada ga obavljaju kvalitetno, a ovo što mi gledamo je kriminal. Na kraju krajeva bez da ih pokušavam opravdati ali nisu oni sami došli, neko ih je doveo a znamo ko...
A **** ga i Rakic, ne stavlja se sam da igra stavlja ga trener koji nije Adzem, evo dao je priliku svoj trojici spiceva i niko se pokazao nije. Ostao jos Konings i Muharem.
Muharem je kaznjen zbog zajebancije na treningu.
Dosta vise spominjanja Adzema i njegovih grešaka, to je proslost evo ovaj duduk imao mjesec i po pa uspio gore od Adzema a to se treba potruditi.
Muftica na tribine, kakva klupa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 17 feb 2026, 12:29

stojanovicu otkaz, klafuric na klupu. uz to, obavezno dogovoriti jos raskida cim prije. te dvije stvari moramo uraditi za pocetak.

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 17 feb 2026, 12:33

Muharem kažnjen zbog zajebancije na treningu, pa frajer tek došao :urnebes: šta će biti kasnije :urnebes:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 17 feb 2026, 12:35

sassari je napisao/la:
17 feb 2026, 12:33
Muharem kažnjen zbog zajebancije na treningu, pa frajer tek došao :urnebes: šta će biti kasnije :urnebes:
Sledece je da trener krene sa paravanima oko pomocnog kao Kostic

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 feb 2026, 12:39

Otpisani igraci za augusta vise ne trebaju da igraju i velika ie greska uprave sto su na pauzi najavili cistku za augsuti
Pola igraca vec razmislja o drugim angazmanina i boli **** hocemo li izboriti europu
Znaci svi koji su otpisani poput Trouppea, Konings i ko vec ne trebaju biti u timu uopste, jer s njima ni europe necemo izboriti
Dajte djeci sansu uz nove igrace i gotovo siguran sam da cemo pet puta bolji biti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 feb 2026, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 feb 2026, 12:39

Al Bicakcic koji je na klupi a Sukilovic igra jer eto Bico je tek stigo, pa covjek ne mora terenirat nek dolazi samo kad je utakmica odigrat ce bolje od svih stopera koje imamo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 17 feb 2026, 12:40

dubioza144 je napisao/la:
17 feb 2026, 12:39
Al Bicakcic koji je na klupi a Sukilovic igra jer eto Bico je tek stigo, pa covjek ne mora terenirat nek dolazi samo kad je utakmica odigrat ce bolje od svih stopera koje imamo
Cocalića i Štilića iz penzije da vratimo bili bi bolji od ovih trenutnih.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 17 feb 2026, 12:41

bhsport je napisao/la:
17 feb 2026, 12:28
AhmedNurudin je napisao/la:
17 feb 2026, 12:17
A **** ga i Rakic, ne stavlja se sam da igra stavlja ga trener koji nije Adzem, evo dao je priliku svoj trojici spiceva i niko se pokazao nije. Ostao jos Konings i Muharem.
Muharem je kaznjen zbog zajebancije na treningu.
Dosta vise spominjanja Adzema i njegovih grešaka, to je proslost evo ovaj duduk imao mjesec i po pa uspio gore od Adzema a to se treba potruditi.
Muftica na tribine, kakva klupa.
Ma nikoga je brate niti prozivam niti napadam niti mi je cilj da se svađam sa nekim. Ja samo ukazujem na kurcobolju koja već postaje jako opasna. Što se tiče Adžema on je za mene mrtav kao osoba i Željovac ali njegov "doprinos" ovoj vrlo vjerovatno propaloj sezoni se ne može umanjiti. Kriv je za 90% stvari. Liga se ne igra iz kola u kolo pojedinačno, već cijelu sezonu, odluke na ljeto itekako usmjere sezonu. Sjeti se sezone 2023/24 gdje nas je očajan ljetni prelazni rok pratio rezultatski kroz cijelu sezonu i znaš jako dobro gdje smo na tabeli dugo bili. Što se Muharema tiče nadam se da je izolovani incident i da nije neki "propuh u glavi". Što se Slaviše tiče pokazao je očajno vođenje utakmica ova dva kola i neka uprava presudi po pitanju odlaska ili ostanka.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 feb 2026, 12:41

Ne znam sta neko moze vidjet u tom klafuricu. Ekipe koje je vodio sta su lijepo pokazale. Uzima bodove na borbu i agresiju, puno nekakve trke.
Lik je mulalic koji ne kupi mrve dok daje izjave.
Mlad covjek nam treba, koji je negdje nesto ucio o fudbalu. Covjek koji je spreman uc u projekat koji bi trajao 3 4 godine.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 feb 2026, 12:42

godrina je napisao/la:
17 feb 2026, 12:41
Ne znam sta neko moze vidjet u tom klafuricu. Ekipe koje je vodio sta su lijepo pokazale. Uzima bodove na borbu i agresiju, puno nekakve trke.
Lik je mulalic koji ne kupi mrve dok daje izjave.
Mlad covjek nam treba, koji je negdje nesto ucio o fudbalu. Covjek koji je spreman uc u projekat koji bi trajao 3 4 godine.
I taj projekat padne u vodu nakon 5 kola, jer jednostavno moras trpiti neke igrace.
Fk Željezničar.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 feb 2026, 12:45

Hajde Nermine vrijeme je

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 17 feb 2026, 12:45

godrina je napisao/la:
17 feb 2026, 12:41
treba, ali takvi ti nece doci u ovom trenutku.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 17 feb 2026, 12:49

Nikad nisam bio za guranje ko ocigledno nema kvaliteta, u ovom trenurku to su nasa djeca izuzev Dragovica i Cosica. Jednostavno vakat je da Dragovic i Cosic pocnu, Cosica iskreno nisam gledao, ali svasta se desava sa starim igracima i vrijeme je da se to iskorjeni. Mozemo mi prizeljkivati i kloppa, osima, corica,basica, isti igraci ce im praviti problem pa makar svi zajedno radili. Ne mogu i ne smiju seljaci kao Krpic,Sukilovic i slicni biti vodje tih pokreta. Kada bude garancije da niko od njih nece biti u prvom sastavu ja cu mozda nesto i ocekivati. Do tada nek nam je Bog na pomoci, jer nam mozda samo on i moze pomoci.
Fk Željezničar.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 17 feb 2026, 12:50

Nikad nisam vidio neuigraniju ekipu od naše. Raštimani orkestar, ali totalno. Bukvalno, ali bukvalno, ne mogu odigrati četiri pasa u kontinuitetu....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bejker, haklamas, ristagrad, TvrtkoPrvi, Vanja8, Zigazaga i 59 gostiju.