FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kad spominješ historijsku pobjedu Olimpika red bi bio i da kažeš na koji način su došli do nje. Nedosuđen penal kad je igrača Olimpika lopta pogodila u ruku znači očigledan penal na 0:0. Očigledan penal nad Lendrićem na granici 16-erca isto na 0:0 i gdje nam je poništen gol isto na 0:0 pod krinkom faula koji je zbunio i same igrače Olimpika. Kontra u 90+ i gol Olimpika i historijska pobjeda. A prije te utakmice smo pokradeni na Tušnju u meču sa TC gdje je dosuđen kriminalan penal nakon strašnog prekršaja Šehića nad Rustemom. Gdje nama nije dosuđen penal nakon očiglednog igranja rukom i gdje nam je u derbiju poništen gol radi toga što je Kosorić bio najbliži golu a nije bio najbliži.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Covjeku kasnila pojacanja, tu je 2 mjeseca, radi sa amaterima pokusava napravit sistem igre sa ljudima koji nemaju znanje za to, meni gazda da kaze idi projektuj zgradu zgrada bi pala drugi dan ja to mogu uradit al to nije kvalitetno jer nemam znanje za to.
Slazem se sa vama da vremena vise nema ali nema ni izbora moramo ih istrpit nekako probat kroz kup u evropu izaci, u svakom slucaju na ljeto remont, ekipu gradit na duze staze i sistemski dovesti igrace ostaviti njih par + novi ostatlo popunit sa juniorima, Dragovic Freeman Korora vec mogu u seniore i to da prave razliku na terenu.
Dobrim putem se krenulo sa pojacanjima iako neki od vas ovdje degradiraju igrace poput Pejica a lik prvi put igro sinoc.
Sramota je ko zivi od fudbala a vise nije ni do trenera imam osjecaj da dodje Klopp isto bi bilo, u ekipi nema harmonije a to je sve radi igraca, vidite sta se desava, to nije normalno u jednom klubu kao sto je Zeljo jos da izadje ovako javno boze sacuvaj, ovaj skandal je dokaz kakvi su igraci i da su amateri dosli se ovdje zajebavat, a svaki vikend su u valteru cvetanoski prvi sabic abdulahovic i ekipa, shishe alkohol jel to prilici nama? Znam jer ih vidim jedne te iste grupica se napravila i zajebavaju se a ti jedni te isti igraju u prvih 11.
Vjerujem da ovo svima tesko pada, al nije vrijeme da se trener tjera, jest promasio sa postavkom 2 puta jest da smo lose izgledali al evo ja mu vjerujem da moze nesto napravit, pa ako bas bude ocajno onda trazit alternativu sad i da ga otjeramo opet pravimo cirkus i dajemo povoda da nas ismijavaju a boga mi i previse smo im dali za kratko, ja sam ohladio vise na sve previse mi utice na zivot i zdravlje voljeni klub.
Slazem se sa vama da vremena vise nema ali nema ni izbora moramo ih istrpit nekako probat kroz kup u evropu izaci, u svakom slucaju na ljeto remont, ekipu gradit na duze staze i sistemski dovesti igrace ostaviti njih par + novi ostatlo popunit sa juniorima, Dragovic Freeman Korora vec mogu u seniore i to da prave razliku na terenu.
Dobrim putem se krenulo sa pojacanjima iako neki od vas ovdje degradiraju igrace poput Pejica a lik prvi put igro sinoc.
Sramota je ko zivi od fudbala a vise nije ni do trenera imam osjecaj da dodje Klopp isto bi bilo, u ekipi nema harmonije a to je sve radi igraca, vidite sta se desava, to nije normalno u jednom klubu kao sto je Zeljo jos da izadje ovako javno boze sacuvaj, ovaj skandal je dokaz kakvi su igraci i da su amateri dosli se ovdje zajebavat, a svaki vikend su u valteru cvetanoski prvi sabic abdulahovic i ekipa, shishe alkohol jel to prilici nama? Znam jer ih vidim jedne te iste grupica se napravila i zajebavaju se a ti jedni te isti igraju u prvih 11.
Vjerujem da ovo svima tesko pada, al nije vrijeme da se trener tjera, jest promasio sa postavkom 2 puta jest da smo lose izgledali al evo ja mu vjerujem da moze nesto napravit, pa ako bas bude ocajno onda trazit alternativu sad i da ga otjeramo opet pravimo cirkus i dajemo povoda da nas ismijavaju a boga mi i previse smo im dali za kratko, ja sam ohladio vise na sve previse mi utice na zivot i zdravlje voljeni klub.
Sta znam, meni nisu nesto
hajduk živi vječno
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Sve to što ti pričaš bi imalo smisla da on bar pokušava igrati sistem koji je s njima uvježbavao čitav januar.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 17:36Covjeku kasnila pojacanja, tu je 2 mjeseca, radi sa amaterima pokusava napravit sistem igre sa ljudima koji nemaju znanje za to, meni gazda da kaze idi projektuj zgradu zgrada bi pala drugi dan ja to mogu uradit al to nije kvalitetno jer nemam znanje za to.
Sramota je ko zivi od fudbala a vise nije ni do trenera imam osjecaj da dodje Klopp isto bi bilo, u ekipi nema harmonije a to je sve radi igraca, vidite sta se desava, to nije normalno u jednom klubu kao sto je Zeljo jos da izadje ovako javno boze sacuvaj, ovaj skandal je dokaz kakvi su igraci i da su amateri dosli se ovdje zajebavat, a svaki vikend su u valteru cvetanoski prvi sabic abdulahovic i ekipa, shise alkohol jel to prilici nama? Znam jer ih vidim jedne te iste grupica se napravila i zajebavaju se a ti jedni te isti igraju u prvih 11.
Ovdje ni igrački, ni formacijski, ni taktički ne stojimo ni nalik na Antaliju.
Kup nisam gledao, al otresti drugoligaša koji je u onoj ligi bliže ispadanju nego promociji i nije neki aman poduhvat.
Pisao sam šta mislim da nije štimalo sinoć, pisali su i drugi. Uostalom, i sam kažeš "promašio je s postavkom 2 puta" - dodajem "od 2 puta, i to protiv 2 fenjeraša".
Od tih pobrojanih valteraša samo cveta igra ozbiljne minute, a ironično samo on ko nešto korisno i radi s loptom od stare ekipe. Možda da dodaš ko je još "ekipa" pa da im se malo uleti u inboxe.
Pored toga, ne vidim kako tačno riješiti probleme koje imamo.
Ono što znam, ako se nešto nije promijenilo na tom planu posljednjih dana, jeste da Mufti ugovor ističe za 3 mjeseca. Ne vidim nikakvu potrebu da je u ekipi ako ga ne misli produžiti, a to nam s Ćosićem rješava U21 naredne 2 godine i omogućava normalnu izgradnju ekipe kao i planiranje za dalje.
Pošteno, pa kako bude.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Jedan je Brko!
Evo znate sta mene zanima sta ljudi misle koji je bio najbolji trener FK zeljeznicara od 2013 do dana danasnjeg znaci nakon Osimovog Mandata koji je zavrsio sa titulom proslo je sad ce 13 sezona mi naravno kao sto svi znate smo samo osvojili 1 kup i proslo je trenera ja vise ne znam kolko . Ali mene zanima sta narod misli ko je najbolji od svih.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nasi igraci su gluplji nego sto sam mislio
2026 godina duplo vise zena nego muskaraca i oni kurve placaju
Kako ce znati igrati fudbal, kad ne znaju ni picke zbariti
I too glupani istu guze
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Razguli sa teme uhljupe.
Dovedi Ivankovića u stručni stab kod kockara.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
zeljovac21
- Kontakt:
Nermin basicPact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:06Evo znate sta mene zanima sta ljudi misle koji je bio najbolji trener FK zeljeznicara od 2013 do dana danasnjeg znaci nakon Osimovog Mandata koji je zavrsio sa titulom proslo je sad ce 13 sezona mi naravno kao sto svi znate smo samo osvojili 1 kup i proslo je trenera ja vise ne znam kolko . Ali mene zanima sta narod misli ko je najbolji od svih.
Ma spominjem to kao jer se vade neke statistike, mozemo mi i o sudjenju i na pocetku ove sezone, ali to su sve samo izgovori. Mozemo i tako da nam je skinuta titula u Bijeljini, ali to su duboke teme i sami smo krivi.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 feb 2026, 17:35Kad spominješ historijsku pobjedu Olimpika red bi bio i da kažeš na koji način su došli do nje. Nedosuđen penal kad je igrača Olimpika lopta pogodila u ruku znači očigledan penal na 0:0. Očigledan penal nad Lendrićem na granici 16-erca isto na 0:0 i gdje nam je poništen gol isto na 0:0 pod krinkom faula koji je zbunio i same igrače Olimpika. Kontra u 90+ i gol Olimpika i historijska pobjeda. A prije te utakmice smo pokradeni na Tušnju u meču sa TC gdje je dosuđen kriminalan penal nakon strašnog prekršaja Šehića nad Rustemom. Gdje nama nije dosuđen penal nakon očiglednog igranja rukom i gdje nam je u derbiju poništen gol radi toga što je Kosorić bio najbliži golu a nije bio najbliži.
Ako gledamo rezultate od 2013te izuzev Osima kad je korona bila, Adzem jer je osvojio kup, zatim Coric.
Fk Željezničar.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Pokojni OdoPact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:06Evo znate sta mene zanima sta ljudi misle koji je bio najbolji trener FK zeljeznicara od 2013 do dana danasnjeg znaci nakon Osimovog Mandata koji je zavrsio sa titulom proslo je sad ce 13 sezona mi naravno kao sto svi znate smo samo osvojili 1 kup i proslo je trenera ja vise ne znam kolko . Ali mene zanima sta narod misli ko je najbolji od svih.
Mi nemamo sistem isto repka u periodu 2019 2024 lutamo i ne mozemo da se nadjemo
Klub mora da ima jasan sistem i nacin igre od pjetlica do prvog tima sinhornizovano
U zrinjski ko god dodje od trenera, igraca oni isto igraju samo im se fizicka sprema digne na veci nivo ukoliko je trener strucniji
Klub mora da ima jasan sistem i nacin igre od pjetlica do prvog tima sinhornizovano
U zrinjski ko god dodje od trenera, igraca oni isto igraju samo im se fizicka sprema digne na veci nivo ukoliko je trener strucniji
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da moja greska, potpuno sam zaboravio na pokojnog Odu, iskreno za pocetak samo zelim da gledam ljepsi fudbal i prilike.. Rezultati ce doci.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:15Pokojni OdoPact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:06Evo znate sta mene zanima sta ljudi misle koji je bio najbolji trener FK zeljeznicara od 2013 do dana danasnjeg znaci nakon Osimovog Mandata koji je zavrsio sa titulom proslo je sad ce 13 sezona mi naravno kao sto svi znate smo samo osvojili 1 kup i proslo je trenera ja vise ne znam kolko . Ali mene zanima sta narod misli ko je najbolji od svih.
Fk Željezničar.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Da dodje Ancelotti kod nas su uvijek isti pomocnici…Muftic kako je prestao raditi sa Hasagicem i dolaskom Guse njemu se karijera ugasila. Treba konacno pustiti jednog trenera sezonu ako nista da odradi pa da vidimo na cemu smo.
Sve baciti na kup, pokusati tamo sto dalje i nadati se da osvojimo.
Sve baciti na kup, pokusati tamo sto dalje i nadati se da osvojimo.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Razlika između Adžema i Slaviše je ta što Slaviša kaže publika je u pravu što zviždi, odigrali smo sramotno, a Adžem kaže on ne čuje zvižduke, samo aplauze. Drastična razlika.Levin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:15Da naravno. Čime je to zaslužio "Adžeme odlazi" u prvom kolu?! Ničim. Zašto se ne skanira "Slaviša odlazi" nakon dvije možda najlošije predstave u novijoj historiji kluba?!Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:11Čuj ovog Adžem došao u najgore moguće vrijeme hahahahaha
Hajde ne budimo licemjerni. Nejse, realno Adžem je bio svoje završio/odnosno trebao završiti kad su mu bili prvi put skandirali. Ovako se samo obrukao za sva vremena.
Adžem nikada nije ni bio dobro rješenje. Ali problem je Slaviša od kojeg smo imali velika očekivanja i na kraju ćorak. Nije dovoljno samo konstatovati da su igrači loše odigrali i da se ne trude. To svi vidimo. Ali Slaviša yebo ga ti pa ko ih trenira, ko ih motiviše, ko im priča. Pa trener je odgovoran, nije moja nena rahmetli.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- dubioza144
- Kontakt:
Sljedeci Q&A ocekujem Muftu i Cvetu vjerovatno ce bit najgledanija epizoda na kanalu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
dubioza144 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:28Sljedeci Q&A ocekujem Muftu i Cvetu vjerovatno ce bit najgledanija epizoda na kanalu
Kazu Mufta ove sezone tesko sta branidubioza144 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:28Sljedeci Q&A ocekujem Muftu i Cvetu vjerovatno ce bit najgledanija epizoda na kanalu
Fk Željezničar.
Levin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:15Da naravno. Čime je to zaslužio "Adžeme odlazi" u prvom kolu?! Ničim. Zašto se ne skanira "Slaviša odlazi" nakon dvije možda najlošije predstave u novijoj historiji kluba?!Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:11Čuj ovog Adžem došao u najgore moguće vrijeme hahahahaha
Hajde ne budimo licemjerni. Nejse, realno Adžem je bio svoje završio/odnosno trebao završiti kad su mu bili prvi put skandirali. Ovako se samo obrukao za sva vremena.
Odlicna i nezgodna pitanja na koja nema odgovora.
U pravu si, ima tu itekako licemjerstva.
Trenutno korisnika/ca: Nekadasiigrostarsno, Zigazaga i 61 gost.