Tačno da znam ko je cura, platio bih joj večeru sa Prokopom.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Iskreno i bez ikakve ironije zao mi Zelje. Pogotovo kad vidis stanje uma i mentalitet tih navijaca , a sve to dolazi od vrha. Ova drzava treba jakog Zelju .. ovo sprdanje zadnjih par stranica postaje neukusno , pogotovo iznosenje privatnih stvari.
Hoce i Vini na veceru...
Ozbiljno da ti kazem, nema tu sta bit neizvjesno. Ne mogu imati zelju ljudi koji samo odradjuju ugovore i cekaju kraj svoje epizode. Provjeri kad smo mi zadnji put dobili nekoga u ligi. Bez promjene trenera i pozitivnog soka, tesko, a i sa tim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:56Ma kakvi biće to neizvjesna utakmica ako bude Željo imao volju i želju. Ako budete igrali kao sinoć onda teško ili mi kao onu zadnju u Širokom
Vi pod Ibrom igrate odlicno. Fali vam kvaliteta i smatram da cete pasti, ali jos nije dosao taj trenutak, tako da ovi nasi mogu da svrate na janje u Jablanici, vide malo vrelo Bune, ali da ce nesto odigrati dole u to ne vjerujem. Posebno nece ako pristupite kao svakoj normalnoj utakmici. Bez nekih tenzija kao prosli put i apsolviracete nas lagano.
Ako Nijaz zvani aktovka kojim slucajem vrati Amara za trenera to ce biti ubjedljivo najvece pišanje po nekoj navijačkoj skupini
Ili je jednostavno navikao da su odron i očigledno se pomirio sa sudbinom. Ne tako davno, nije vidio ništa loše u tome što su izgubili 0:2 od lažnih na Grbavici. To puno toga govori.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:56Jucer silovani 0:3 na Grbavici
Imaju 10 utakmica u nizu bez pobjede
Imaju 15 godina bez titule
Prica o njihovim sezonskim - mi razvodnjavamo teme.
Za izučavanje.
Na dan kad je Stojanović potpisao,rekao sam navijačima Želje da moraju imati strpljenja. Ova sezona je svejedno propala im što se tiče prvenstva. Naravno,sinoć je i trenerove krivice bilo,ali svakom treneru treba minimum 5,6 takmičarskih utakmica da ostvari svoje zamisli.Mislim da bi bila greška ga tjerati. Pustiti da se vidi šta će biti,ima vremena za sječu i pripremu sledeće sezone.
De drug ne zahebaji ih...Zigazaga je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:06Na dan kad je Stojanović potpisao,rekao sam navijačima Želje da moraju imati strpljenja. Ova sezona je svejedno propala im što se tiče prvenstva. Naravno,sinoć je i trenerove krivice bilo,ali svakom treneru treba minimum 5,6 takmičarskih utakmica da ostvari svoje zamisli.Mislim da bi bila greška ga tjerati. Pustiti da se vidi šta će biti,ima vremena za sječu i pripremu sledeće sezone.
Pa brate za 5,6 tekmi, Zeljo ce morati vaditi licencu za 1. ligu Federacije...
Dobro, s tim nemaju problema...
On zaguzvo sa rodjenim bratom jer mu je trazio kamatu, cijela familija zaratila medjusobno zbog toga, a ovi misle da on njih voli i dao im pare onako
Pa zbog prve pozajmice koju im je dao i koju su morali vratiti uz kamatu do 31.12. su dan prije osteka roka prihvatili njegovu ponudu kojom ih je ukanalio. Ne znam kako ce se iscupati iz govvana
Ima pekara AS, tu se gare hrane, ko Amoah onomad
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- jurisicduska
- Kontakt:
Da se vratimo fudbalu, jesu li ovo od 30 mogucih bodova osvojili 4 ?
Ehhh, igrac najbogatijeg kluba u drzavi da se hrani u pekari, bjezi ba,a i ti si obecao platiti tu veceru...
Koliko su imali šuteva na gol u dvije utakmice?jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:17Da se vratimo fudbalu, jesu li ovo od 30 mogucih bodova osvojili 4 ?
Ne, ne. Tad su bili radnički klub, kontra režima i partija, nikom te ne damo itd…
Sad imaju investitora koji je glavni i koji se pita. Ne može njemu niko određivati kako će voditi klub.
Nikad poraz, samo lekcija.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Valjda im je sad jasno da pare ne rjesavaju sve. Sta je mislila uprava kluba da dodje polovini ekipe i kaze vi ste ljudi bivsi, pa onda ocekuje od njih da se trude i ginu na terenu? Sta je mislio trener da takve igrace gura u prvih 11?
Cim sef struke dodje iz inostranstva i bude predstavljen kao neki ober strucnjak, cim on pocne sa suspendovanjem igraca i lafo nekom vojnickom disciplinom - od njega nema nista. Dokazano je tako u nasoj ligi. Ovdje moras biti ili strasan mangup ili znati svaku grbu na nasim terenima da bi napravio kakav-takav rezultat.
Vlado Jagodic, Dino Djurbuzovic, Nedim Jusufbegovic, Ibro Rahimic, Baka Sliskovic, Edis Mulalic bi dobili i Rudar i Posusje tri razlike.
Cim sef struke dodje iz inostranstva i bude predstavljen kao neki ober strucnjak, cim on pocne sa suspendovanjem igraca i lafo nekom vojnickom disciplinom - od njega nema nista. Dokazano je tako u nasoj ligi. Ovdje moras biti ili strasan mangup ili znati svaku grbu na nasim terenima da bi napravio kakav-takav rezultat.
Vlado Jagodic, Dino Djurbuzovic, Nedim Jusufbegovic, Ibro Rahimic, Baka Sliskovic, Edis Mulalic bi dobili i Rudar i Posusje tri razlike.
- jurisicduska
- Kontakt:
0N3R3D je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:19Koliko su imali šuteva na gol u dvije utakmice?jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:17Da se vratimo fudbalu, jesu li ovo od 30 mogucih bodova osvojili 4 ?
Onaj pokusaj s centra objektivno ne mozemo nazvati udarcem.
Ja stojim pri tome, ne mora bit Prokop, bilo koji igrač želje može
Nije bilo kornera, inače su doveli najboljeg trenera za te stvari u Evropi.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:250N3R3D je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:19Koliko su imali šuteva na gol u dvije utakmice?jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:17Da se vratimo fudbalu, jesu li ovo od 30 mogucih bodova osvojili 4 ?
Onaj pokusaj s centra objektivno ne mozemo nazvati udarcem.
Zar nije dovodjenje mirze varesanovica u FK Sarajevo onda guranje njega godinu dana na mjestu trenera .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Trenutno korisnika/ca: primussucks, SilaMoc1946 i 25 gostiju.