Dule, samo nastavi otvarati oci kako igramo lose, jos nismo progledali
I ne zaboravi pomenuti most na Malti.
Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:56Ma kakvi biće to neizvjesna utakmica ako bude Željo imao volju i želju. Ako budete igrali kao sinoć onda teško ili mi kao onu zadnju u Širokom
Tačno da znam ko je cura, platio bih joj večeru sa Prokopom.
Hoce i Vini na veceru...
Ozbiljno da ti kazem, nema tu sta bit neizvjesno. Ne mogu imati zelju ljudi koji samo odradjuju ugovore i cekaju kraj svoje epizode. Provjeri kad smo mi zadnji put dobili nekoga u ligi. Bez promjene trenera i pozitivnog soka, tesko, a i sa tim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:56Ma kakvi biće to neizvjesna utakmica ako bude Željo imao volju i želju. Ako budete igrali kao sinoć onda teško ili mi kao onu zadnju u Širokom
Ili je jednostavno navikao da su odron i očigledno se pomirio sa sudbinom. Ne tako davno, nije vidio ništa loše u tome što su izgubili 0:2 od lažnih na Grbavici. To puno toga govori.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:56Jucer silovani 0:3 na Grbavici
Imaju 10 utakmica u nizu bez pobjede
Imaju 15 godina bez titule
Prica o njihovim sezonskim - mi razvodnjavamo teme.
Za izučavanje.
De drug ne zahebaji ih...Zigazaga je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:06Na dan kad je Stojanović potpisao,rekao sam navijačima Želje da moraju imati strpljenja. Ova sezona je svejedno propala im što se tiče prvenstva. Naravno,sinoć je i trenerove krivice bilo,ali svakom treneru treba minimum 5,6 takmičarskih utakmica da ostvari svoje zamisli.Mislim da bi bila greška ga tjerati. Pustiti da se vidi šta će biti,ima vremena za sječu i pripremu sledeće sezone.
On zaguzvo sa rodjenim bratom jer mu je trazio kamatu, cijela familija zaratila medjusobno zbog toga, a ovi misle da on njih voli i dao im pare onako
Ima pekara AS, tu se gare hrane, ko Amoah onomad
Ehhh, igrac najbogatijeg kluba u drzavi da se hrani u pekari, bjezi ba,a i ti si obecao platiti tu veceru...
Koliko su imali šuteva na gol u dvije utakmice?jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:17Da se vratimo fudbalu, jesu li ovo od 30 mogucih bodova osvojili 4 ?
Ne, ne. Tad su bili radnički klub, kontra režima i partija, nikom te ne damo itd…
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Paromlinac i 9 gostiju.