E jbg sad, pa kod nas Yaya Toure nije prošao na probibvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 23:15Ja mislim da su treneri iz Salzburga Porta Dinama i Psva na koljenima i mole da ih prime u omladinski pogon FKZplisek je napisao/la: ↑17 feb 2026, 23:10nisi ti dobar braco boga miNoDi80 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:02
Varas se Zeljo ima jako dobrih igraca, pobedinaca, ali duze vremena nemamo tim, nemamo lidera na terenu (muftic to nije i ne moze on biti kapiten), nemamo sistem igre, igraci nemaju svrhu na terenu i lutaju po terenu ko muha bez glave
Prokop jedan od najboljih igraca, protiv Slavije zabio, a mogao je zabiti i rudaru da nemamo los teren
Bicakcic nije igrao, Huskovic nije igrao, Galcev nije igrao,Pejic, Nastic su novi i nisu oni krivici
Da sam se pitao ostavio bih Karamaraka za kapitena, a Nastica ne bi dovodio
Nastic je ok rotacijski igrac za nase uslove, ali kao sto sam rekao nemamo sistem i svi izgledaju ispodprosjecno
Istina je da su neki igraci visak, istina je da treba rez, ali to nema veze sa novim igracima, upravom kluba
Trener je potcijenio ligu, a precijenio neke nase igrace misleci da moze s njima igrati razlicite formacije, a ne znam sta rade pomocnici koji su duze vremena tu i ne ukazuju na probleme
Nas najveci problem je amf igrac, prijenos lopte izmedju veznog i napadaca gdje ne postoji nikakva konekcija izmedju veznog i napadaca
Svaki napad nam se svodi na krila, kad su krila pokrivena mi ne postojimo u napadu, sav pritisak ide na sredinu koju izgubimo i logicno je da cemo gubiti utakmice
Napadac uvijek udvojen sam odsjecen, po strani nesto pokusavamo, a u sredini ne mozemo tri pasa sastaviti
Vrlo slicno igrama repke repke i porazi na slican nacin
Zelji je potreban veliki rez sto igracki to, strucnom stabu, op To su imena koja se duze vremena motaju u klubu, a iza njih samo problemi za ravoj i funkcionisanje kluba
Za sve to moracemo cekati do augusta, a do tad prezivjeti kako znamo
Trebaju nam iskusni trener iz skole Salzburga, Porta, Dinama, Psv da Kororu, Dragovica, Mujkica, Freemana, Ibraheema pravilno razvoje, Treba nam svjeze krvi, mladih talentovanih prosperiteta…Jednostavno u dva mjeseca je nemoguce sve probleme iz proslosti rijesiti
Nego opet me zanima, nikad niko da mi odgovori.
Freeman tolika nada, samo ga spominju a mali nije mogao proci probu kod nas? Kako to
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Apsolutno se slazem makar ga drzati dok ne zaokruze 20 godina sušeZigazaga je napisao/la: ↑17 feb 2026, 19:06Na dan kad je Stojanović potpisao,rekao sam navijačima Želje da moraju imati strpljenja. Ova sezona je svejedno propala im što se tiče prvenstva. Naravno,sinoć je i trenerove krivice bilo,ali svakom treneru treba minimum 5,6 takmičarskih utakmica da ostvari svoje zamisli.Mislim da bi bila greška ga tjerati. Pustiti da se vidi šta će biti,ima vremena za sječu i pripremu sledeće sezone.
Ne zele sebi da priznaju da su u takvom kanalu da se nece izvuci nikad, blize ih je kanton nego da stanu na zelenu granu i noge... Uz to ni svjesni nisu da ih je brkovic zavalio ovim likom iz amerike da bi on usao u klub. Nema vama hajra pa se vi tjesite i dalje. Da ne ode ovo na jos 3 kola bez pobjede, ako ne dogovorite sa slogom ili nekim kome ne treba ni za sta, radi mira u kuci, crno vam se pise
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Arma00 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:05E jbg sad, pa kod nas Yaya Toure nije prošao na probi![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma oljuvali su Brkovica al on je na kulturan i bezbolan nacin usao u klub, pripremio teren i za Amara bez da su morali kao prije borbe da vode da preuzmu klub.Rule_hz je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:13Ne zele sebi da priznaju da su u takvom kanalu da se nece izvuci nikad, blize ih je kanton nego da stanu na zelenu granu i noge... Uz to ni svjesni nisu da ih je brkovic zavalio ovim likom iz amerike da bi on usao u klub. Nema vama hajra pa se vi tjesite i dalje. Da ne ode ovo na jos 3 kola bez pobjede, ako ne dogovorite sa slogom ili nekim kome ne treba ni za sta, radi mira u kuci, crno vam se pise
Istina.Rule_hz je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:13Ne zele sebi da priznaju da su u takvom kanalu da se nece izvuci nikad, blize ih je kanton nego da stanu na zelenu granu i noge... Uz to ni svjesni nisu da ih je brkovic zavalio ovim likom iz amerike da bi on usao u klub. Nema vama hajra pa se vi tjesite i dalje. Da ne ode ovo na jos 3 kola bez pobjede, ako ne dogovorite sa slogom ili nekim kome ne treba ni za sta, radi mira u kuci, crno vam se pise
Fk Željezničar.
U kupu ste slaviju dobro istamburali ali nemojte misliti da cete ih tako lako dobijati ako na godinu budete s njima igrali utakmice za bodove. Tu se oni nece stadjeti kao u kupu 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Problem je sto 15 godina gledate i ubjedjujete sebe da je Cera investitor, Amar je spas pa je poslije zlocinac, Nijaz je zlo pa je sad tata igre, sve odobravate i gledate kako vam klub tone i dozvolili ste da se zadovoljavate da nekad odete u evropu i borite se za opstanak, onda ovdje ubjedjujete i thesite se kako smo mi nekakav odron i slicne gluposti, nekad prije ovo sto vam sad prolazi nebi nikad proslo.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:38Istina.Rule_hz je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:13Ne zele sebi da priznaju da su u takvom kanalu da se nece izvuci nikad, blize ih je kanton nego da stanu na zelenu granu i noge... Uz to ni svjesni nisu da ih je brkovic zavalio ovim likom iz amerike da bi on usao u klub. Nema vama hajra pa se vi tjesite i dalje. Da ne ode ovo na jos 3 kola bez pobjede, ako ne dogovorite sa slogom ili nekim kome ne treba ni za sta, radi mira u kuci, crno vam se pise
Tako je.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:54Problem je sto 15 godina gledate i ubjedjujete sebe da je Cera investitor, Amar je spas pa je poslije zlocinac, Nijaz je zlo pa je sad tata igre, sve odobravate i gledate kako vam klub tone i dozvolili ste da se zadovoljavate da nekad odete u evropu i borite se za opstanak, onda ovdje ubjedjujete i thesite se kako smo mi nekakav odron i slicne gluposti, nekad prije ovo sto vam sad prolazi nebi nikad proslo.Pablo11 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:38Istina.Rule_hz je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:13Ne zele sebi da priznaju da su u takvom kanalu da se nece izvuci nikad, blize ih je kanton nego da stanu na zelenu granu i noge... Uz to ni svjesni nisu da ih je brkovic zavalio ovim likom iz amerike da bi on usao u klub. Nema vama hajra pa se vi tjesite i dalje. Da ne ode ovo na jos 3 kola bez pobjede, ako ne dogovorite sa slogom ili nekim kome ne treba ni za sta, radi mira u kuci, crno vam se pise
Fk Željezničar.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- Shategabri
- Kontakt:
Koga sada voli Angelina Jolie?
Što bi rekao jedan stari učenjak, bolje izgubiti jednu 3-0 nego tri po 1-0.
MNON
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Velik’ li si Zeljkane!
10 utakmica
Omjer
0-4-6
Gol razlika
7-18
Posljednja pobjeda 18.10.2025
Zimsko racunanje vremena od 26.10.2025
Ljetno racunanje vremena od 29.03.2026
Sljedeci protivnici
Velez,Zrinjski,Sloga,Borac,Siroki
Derbi 04.04.
Golemo!!!!!!!
10 utakmica
Omjer
0-4-6
Gol razlika
7-18
Sljedeci protivnici
Derbi 04.04.
Golemo!!!!!!!
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Je li ovo fakat neko iz z.ajebancije stavio derbi 04.04...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 feb 2026, 07:28Velik’ li si Zeljkane!
10 utakmica
Omjer
0-4-6
Gol razlika
7-18
Sljedeci protivnici
Derbi 04.04.
Golemo!!!!!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Bolje nego 01.04.Vanja8 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 07:32Je li ovo fakat neko iz z.ajebancije stavio derbi 04.04...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 feb 2026, 07:28Velik’ li si Zeljkane!
10 utakmica
Omjer
0-4-6
Gol razlika
7-18
Sljedeci protivnici
Derbi 04.04.
Golemo!!!!!!!![]()
![]()
Koševo Zapad
Čekaj ovo neka insajderska? Ili spajamo lige, ili ovi idu u ligu RS, ili se Slavija osjeća dijelom Federacije i žele sa nama radi ekonomske dobiti?
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Sretno našim iz Londona 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 3 gosta.