AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I ovaj Fabregas postade pravi cigan. Prvu utakmicu zaustavio Rabiota da izvede brzi aut, a evo sad i ovo sa Salemakersom
Il Club più titolato al mondo!
A nas zgaravicar jje zaustavio cijeli tim da igraju fudbal. Doduse u nekim utakmicama ima kaze da napadnu u 91-92 minutu.
Ova sezona ce mu biti veca blamaza nego onomad kad mu iskliznu skudeto.
Ova sezona ce mu biti veca blamaza nego onomad kad mu iskliznu skudeto.
Nisam ovo ni vidio u prvi mah. Bitno da je Max dobio crveni karton. 
Mislio sam da je Salamander zaslužio drugi žuti na kraju meča, ali mislim da je poslije ovoga fer što nije.
Mislio sam da je Salamander zaslužio drugi žuti na kraju meča, ali mislim da je poslije ovoga fer što nije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa pazi uradio je ovako isto u prvoj tekmi kad je zaustavio Rabiota da aut izvede, i sinoc povukao Saleta za dres i uopste nije kaznjen zbog toga, a naravno da nas mister jeste.
Ali to svakako nije razlog sinocnje ocajne igre. Jedino sto Jashari treba vise prilike dobijati. Treba probati vezni Rabiot Jashar i Luka.
Rafu ako misle koristiti onda ga u paru sa Fulkrugom, jer on na klasicnoj 9-ki je neupotrebljiv.
Ali to svakako nije razlog sinocnje ocajne igre. Jedino sto Jashari treba vise prilike dobijati. Treba probati vezni Rabiot Jashar i Luka.
Rafu ako misle koristiti onda ga u paru sa Fulkrugom, jer on na klasicnoj 9-ki je neupotrebljiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.