AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I ovaj Fabregas postade pravi cigan. Prvu utakmicu zaustavio Rabiota da izvede brzi aut, a evo sad i ovo sa Salemakersom
Il Club più titolato al mondo!
A nas zgaravicar jje zaustavio cijeli tim da igraju fudbal. Doduse u nekim utakmicama ima kaze da napadnu u 91-92 minutu.
Ova sezona ce mu biti veca blamaza nego onomad kad mu iskliznu skudeto.
Ova sezona ce mu biti veca blamaza nego onomad kad mu iskliznu skudeto.
Nisam ovo ni vidio u prvi mah. Bitno da je Max dobio crveni karton. 
Mislio sam da je Salamander zaslužio drugi žuti na kraju meča, ali mislim da je poslije ovoga fer što nije.
Mislio sam da je Salamander zaslužio drugi žuti na kraju meča, ali mislim da je poslije ovoga fer što nije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa pazi uradio je ovako isto u prvoj tekmi kad je zaustavio Rabiota da aut izvede, i sinoc povukao Saleta za dres i uopste nije kaznjen zbog toga, a naravno da nas mister jeste.
Ali to svakako nije razlog sinocnje ocajne igre. Jedino sto Jashari treba vise prilike dobijati. Treba probati vezni Rabiot Jashar i Luka.
Rafu ako misle koristiti onda ga u paru sa Fulkrugom, jer on na klasicnoj 9-ki je neupotrebljiv.
Ali to svakako nije razlog sinocnje ocajne igre. Jedino sto Jashari treba vise prilike dobijati. Treba probati vezni Rabiot Jashar i Luka.
Rafu ako misle koristiti onda ga u paru sa Fulkrugom, jer on na klasicnoj 9-ki je neupotrebljiv.
Samo trazimo kojekakve izgovore, povuko ga ovo ono....ja konto sad nesto bilo kad ono nigdje veze....nego folovi da se skrene sa prave stvari a to je da smo UZASNI, da nas je Como koji je 5x manje vrijednosti nego Milan u dvije tekme nadigrao....time se trebaju baviti a ne jel fabregas salemandera povukao za dres....
lakše je vrtiti tu ploču. Kad pogledaš snimak, Sale izgubio loptu i nije bilo šanse da vrati posjed. Što kažeš bitno je skrenuti sa pravih problema.
Iz ovog klipa takodje možeš vidjeti superiornost malog Coma, kako dva igrača napadaju Saleta u 80nekoj minuti.
Čudo oyebina nije opet rekla da je ljut jer nisu bili fokusirani zanjih 3-4 minute da dodju do pobjede.
Oyebina pliva još na valovima sreće, nadam se da će je imati dovoljno da osigura to 4 mjesto i da ga nabiju nogom u guyicu.
Iz ovog klipa takodje možeš vidjeti superiornost malog Coma, kako dva igrača napadaju Saleta u 80nekoj minuti.
Čudo oyebina nije opet rekla da je ljut jer nisu bili fokusirani zanjih 3-4 minute da dodju do pobjede.
Oyebina pliva još na valovima sreće, nadam se da će je imati dovoljno da osigura to 4 mjesto i da ga nabiju nogom u guyicu.
Problem je sto ga neće nabiti nogom u guzicu ako osigura top 4
Pa ako su mu postavili za cilj top4 kako se prica od pocetka i ako covjek ispuni to, ne vidim onda razlog zasto bi ga tjerali. To sto su nam spustili kriterije i ocekivanja i sto nam predstavljaju kao neki uspjeh ako se izbori za LP to je drugi par cipela.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa ova ekipa i nije za više od top 4, najrealnije gledajući.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa ljudi treba biti realan ova nasa ekipa i jes za top4, i inter i napoli imaju bolji igracki kadar od nas. A o sirini da ne govorimo. Mi Juve i Roma smo tu negdje. Dakle oni su njemu dali zadatak top4 on ce to ispuniti, e sad vidjecemo transfere na ljeto kakvi ce se igraci dovesti pa cemo inda znati sta im je cilj
.
Al hajd iako je 7 bodova mnogo nista nije jos gotovo. Pogotovo ako ih opet dobijemo u derbiju.
Al hajd iako je 7 bodova mnogo nista nije jos gotovo. Pogotovo ako ih opet dobijemo u derbiju.
samo treba gledat gdje ima ovih wc igraca pred penziju al obavezno da su 39+
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako su rekli da je cilj top4, ja im vjerujem. Ponajviše iz razloga što su tokom zime imali vremena za dva tri dodatka ekipi, i mogli su napasti scudetto. Ovako su očito željeli i žele samo povratak u LP
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
8 bježimo Juventusu al slažem se da nije sve gotovo pogotovo kad se uzme u obzir kako igramoronaldo99 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:37Pa ljudi treba biti realan ova nasa ekipa i jes za top4, i inter i napoli imaju bolji igracki kadar od nas. A o sirini da ne govorimo. Mi Juve i Roma smo tu negdje. Dakle oni su njemu dali zadatak top4 on ce to ispuniti, e sad vidjecemo transfere na ljeto kakvi ce se igraci dovesti pa cemo inda znati sta im je cilj.
Dobro znas sta sam napisao i mislio.muxa je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:328 bježimo Juventusu al slažem se da nije sve gotovo pogotovo kad se uzme u obzir kako igramoronaldo99 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:37Pa ljudi treba biti realan ova nasa ekipa i jes za top4, i inter i napoli imaju bolji igracki kadar od nas. A o sirini da ne govorimo. Mi Juve i Roma smo tu negdje. Dakle oni su njemu dali zadatak top4 on ce to ispuniti, e sad vidjecemo transfere na ljeto kakvi ce se igraci dovesti pa cemo inda znati sta im je cilj.
Al hajd iako je 7 bodova mnogo nista nije jos gotovo. Pogotovo ako ih opet dobijemo u derbiju.![]()
Ma dajte, cim koji kiks onda se prica o 4 mj ko to je cilj, na firumu serije a druga prica borba za titulu....da covjek cita sta ovdje i tamo pisete tacno bi pomislio da ima podvojenih licnosti....