odvratno, zapitam se sta pratim svaki put kad zakoracim na kosevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:06Ma realno nemoguca misija, sve su poklopili ne samo savez vec i sve ostalonokee je napisao/la: ↑18 feb 2026, 15:22Poklopio je Vico sve osim Zrinje, naravno mora imati tu hrv komponentu na svojoj strani. Ali i oni ce se tesko nositi kad ovi imaju svoje ekipe u ligi.
Vjerujem i da nam jednog dana bude suđenje ko Zrinjskom da bi tesko do titule. Pa ja cak mislim da ima dogovora i sa Sirokim i Posušjem. Borac nije boda izgubio protiv Širokog boga pitaj.
Tesko bas tesko i da sve ide glat.. Vidjeli smo sa Zekicem kako je kad smo prijetnja.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali zato ne treba prestati dolaziti na Koševo. Svi smo mi svjesni da nama, navijačima ovo najteže pada ali drugog izbora nemamo. Mislim da je i igračima isto tako teško naročito od kad je Cvitanović došao. Ne znam šta se tu desilo ali ja neku kur.cobolju ili zajebanciju nisam vidio osim onih pola sata u Prijedoru. Sad isto u Doboju i među igračima i na tribinama je tolika nervoza i muka bila da se samo čekalo da sve eksplodira. Raja se radovala našem golu ko da smo na Koševu jer je više prekipilo svima ono kasapljenje i fala Bogu da smo pobjedili tu kriminalnu organizaciju.
Jbt kad vidiš jednog Ristovskog sa takvom karijerom kako se raduje golu protiv jeb.ene Sloge kako onda da čovjek reaguje nego da ih podrži. Naravno lakše je sad kad se ima rezultat ali doće i kriza i tu nesmijemo odustati.
Jbt kad vidiš jednog Ristovskog sa takvom karijerom kako se raduje golu protiv jeb.ene Sloge kako onda da čovjek reaguje nego da ih podrži. Naravno lakše je sad kad se ima rezultat ali doće i kriza i tu nesmijemo odustati.
Stvarno je visok i on kad nabaci 3-4 kg misica on ce bit beton. Tehnika mu je super ona peta za Adema protiv radnika cim je uso a i ono presjecanje lopte sad protiv sloge kad ELEZI upropasti kontru, onda isto ono guranje lopte gdje bi recimo began sa 38 godina nabio loptu u aut on lagano u prostor onaj ga crnac faulira sledja. On ako bude imo moc bubanje u vidu kretnje on ce bit 4 m€, onaj na televizi rece da mu je 17 godinaSHZ82 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 19:13Telalovicu je 16 godina i me treba momku pravit pritisak, minutazu mi dozirati dovoljno da osjeti premier ligu, sistem, sa njim ima rada jos sigurno dvije godine da dodje na nivo da bude nosioc igre. Njegove fizicke predispozicike sa ovim godinama su nestvarne, a tehnicko tskticke stvari se vjezbaju kroz treninge individualne, ekipne i utakmicePitar6785 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:12Jel ozvanicen onaj igrac iz osjeka sto je trebao doc na posudbu, sto pisalo da moze igrat desetku spica krilo.
Popusje je klub koji nam je oduzelo 4 boda SUDISKOM KRADJOM, prva dva kola u nastavku imaju 2 pobjede bez primljenog gola.
Nisam gledao ove dvije utakmice u nastavku, al sam ih gledao u zivo na kosevu i cvrsta su ekipa i mogu reci ako igraju kao prvih 19 kola, oni mogu bit opasni po nas stil igre, posebno bez Adema ( a i par igraca ce i postit)
Vjerovatno ce krdzalic igrat desetku sa turkesom u vrhu napada.
Telalovic mora dobit i ovu utakmicu finu minutazu bar 60 minuta, i skedecu utakmicu bi ga stavio na klupu ako bude i protiv posusja igrao ns istom nivou ko u ove predhodne dvije utakmice. Vidi se da momak ima tehniku ALI PO MENI IMA JEDNU MANU KOJU JE TESKO ISPRAVIT (nekazem da je nemoguce) a to je kretnja bez lopte i veoma mali broj pretrcani kilometara. Takodje vidi se da fizicki nije jos jake za pl bh al to je lahko popravljivo jer on ima fizicke predispozicije takve da ce bez problema vrlo brzo bit na nivou pl bh. On ako bi digo dic trcanje za 30% on ce bit tip igraca kao rahmanovic sa mirnijem temperamentom sto je plus
Sto se tice omladine sigurni smo i imamo igrace sa ogromnim talentom za naredni period i buducnost i tu se ne treba sekirati.. nastaviti ovim tempom rezultati ce doci za sezonu dvije.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Politiku Koševo ne zanima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Rece nama Mandic prije vise od pola godine da projekat do februara ce biti gotov
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
ogromna stvar mu je "odrastanje" sa Ademom, puno toga može naučiti. Jos jedna stvar zbog koje je dragocjeno sto imamo igrače poput Adema u ekipi.SHZ82 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 19:13Telalovicu je 16 godina i me treba momku pravit pritisak, minutazu mi dozirati dovoljno da osjeti premier ligu, sistem, sa njim ima rada jos sigurno dvije godine da dodje na nivo da bude nosioc igre. Njegove fizicke predispozicike sa ovim godinama su nestvarne, a tehnicko tskticke stvari se vjezbaju kroz treninge individualne, ekipne i utakmicePitar6785 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:12Jel ozvanicen onaj igrac iz osjeka sto je trebao doc na posudbu, sto pisalo da moze igrat desetku spica krilo.
Popusje je klub koji nam je oduzelo 4 boda SUDISKOM KRADJOM, prva dva kola u nastavku imaju 2 pobjede bez primljenog gola.
Nisam gledao ove dvije utakmice u nastavku, al sam ih gledao u zivo na kosevu i cvrsta su ekipa i mogu reci ako igraju kao prvih 19 kola, oni mogu bit opasni po nas stil igre, posebno bez Adema ( a i par igraca ce i postit)
Telalovic mora dobit i ovu utakmicu finu minutazu bar 60 minuta, i skedecu utakmicu bi ga stavio na klupu ako bude i protiv posusja igrao ns istom nivou ko u ove predhodne dvije utakmice. Vidi se da momak ima tehniku ALI PO MENI IMA JEDNU MANU KOJU JE TESKO ISPRAVIT (nekazem da je nemoguce) a to je kretnja bez lopte i veoma mali broj pretrcani kilometara. Takodje vidi se da fizicki nije jos jake za pl bh al to je lahko popravljivo jer on ima fizicke predispozicije takve da ce bez problema vrlo brzo bit na nivou pl bh. On ako bi digo dic trcanje za 30% on ce bit tip igraca kao rahmanovic sa mirnijem temperamentom sto je plus
Telalović je ogroman talenat, to se odma vidi kad primi loptu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma naravno sjetimo se kako je Cimirot uz Jajala za pola godine postao dobar.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑18 feb 2026, 22:31ogromna stvar mu je "odrastanje" sa Ademom, puno toga može naučiti. Jos jedna stvar zbog koje je dragocjeno sto imamo igrače poput Adema u ekipi.SHZ82 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 19:13Telalovicu je 16 godina i me treba momku pravit pritisak, minutazu mi dozirati dovoljno da osjeti premier ligu, sistem, sa njim ima rada jos sigurno dvije godine da dodje na nivo da bude nosioc igre. Njegove fizicke predispozicike sa ovim godinama su nestvarne, a tehnicko tskticke stvari se vjezbaju kroz treninge individualne, ekipne i utakmicePitar6785 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 17:12Jel ozvanicen onaj igrac iz osjeka sto je trebao doc na posudbu, sto pisalo da moze igrat desetku spica krilo.
Telalović je ogroman talenat, to se odma vidi kad primi loptu.
Malom ce iskustvo Ljaljica i Cimirota itekako koristiti, ali za klub i njega je bitno da ima trenere uz sebe koji ce raditi sa njim individualno, i glavni trener koji ce znati da dozira minute bez obzira koliko bio los ili dobar na terenu
- SilaMoc1946
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
A riječ jednog političara u Bosni i Hercegovini je onako baš za shvatiti ozbiljno.
Ja ne mogu da vjerujem da neko još mašta o rekonstrukciji stadiona Asim Ferhatović Hase. To se neće desiti nikad i zaboravite na to. Jedino rješenje je novi stadion i nova lokacija, a za to nemamo lovu. Pa jedan Dinamo Zagreb kuburi godinama na raspadnutom Maksimiru, a šta i koga je sve doveo u taj grad i koliko je love zaradio.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ramazan mubarek bordo raji.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Potpuno je svejedno ko sudi, svako nas je ostetio, cak i mrtvi Peljto, bitno je samo kakve ce instrukcije dobiti. Pa uzesmo Borca sa Halkicem i Zrinjskog sa onom dzukelom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 feb 2026, 16:36Ko li će na centar u subotu, preživjeli smo Jelića, Halkića, Musu, ko je još ostao od kasapina ???
Očekujem Gigovića, nije odavno.
A jes se napušio onaj naš brazilac ili se nije naspavao, jaki storiji majke mi
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Sad gledam highlights Bodo-Inter, i mi bi neke stadione, ljudi yebeni inter sruse sa 8k kapaciteta.NoProfit je napisao/la: ↑18 feb 2026, 23:16A riječ jednog političara u Bosni i Hercegovini je onako baš za shvatiti ozbiljno.
Ja ne mogu da vjerujem da neko još mašta o rekonstrukciji stadiona Asim Ferhatović Hase. To se neće desiti nikad i zaboravite na to. Jedino rješenje je novi stadion i nova lokacija, a za to nemamo lovu. Pa jedan Dinamo Zagreb kuburi godinama na raspadnutom Maksimiru, a šta i koga je sve doveo u taj grad i koliko je love zaradio.
Na Otoku otic i napravit tribine natkrit koliko god da bude
- napoleon72
- Kontakt:
Nama bi svakako manji stadion i odgovarao, napravis atmosferu da gori sve na 80% utakmica u sezoni. Krov da daje akustiku, tribine uz teren i udri. 12k na Bilinom napravi bolji stimung nego 25k na Kosevu, zato je reprezentacija u onom grotlu i rusila sve redom. Al mozemo mastat, i unuci ce nam u nebo gledat kad krenu put Koseva aBd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.
.png)