FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Carlos će prekucati ligu. 
Dobro došao Carlose Joghinjo juniore de la zabijaČu..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Iz dana u dan lik samo gluplji
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Moze li igrati u subotu da ne gledamo Turkesa
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
UltraNorth
- Kontakt:
Vidjet cemo gdje ovo sve vodi . Pozitivna strana je sto smo se rijesili mnogih igraca koji nisu dizali nivo igre i sto je prvih 11 skoro pa isto ko prosle polusezone. Dobra strana su i Menalo koji je provjeren i mladi telalovic .Eh mene zanima samo ko je skautirao ove igrace ? Brazilac iz druge kineske lige , hujber rezerva iz zadnje ekipe , zivkovic rezerva iz zadnje ekipe u hrvatskoj , ivanisevic rezerva u istri . Sumnjam da su mamici skautirali po drugoj kineskoj ligi . Vidjet cemo jesu li pojacanja ili prinove .
Zadnja izmjena: UltraNorth, dana/u 19 feb 2026, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nema ti ovaj pojma, on samo zna poredat ko Jakir 4231 ! Da ga pitas ko je "zasticeno godiste" rekao bi Banic !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
UltraNorth je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:08Vidjet cemo gdje ovo sve vodi . Pozitivna strana je sto smo se rijesili mnogih igraca koji nisu dizali nivo igre i sto je prvih 11 skoro pa isto ko prosle polusezone. Dobra strana su i Menalo koji je provjeren i mladi telalovic .Eh mene zanima samo ko je skautirao ove igrace ? Brazilac iz druge kineske lige , hujber rezerva iz zadnje ekipe , zivkovic rezerva iz zadnje ekipe u hrvatskoj , ivanisevic rezerva u istri . Sumnjam da su mamici skautirali po drugoj kineskoj ligi . Vidjet cemo jesu li pojacanja ili prinove .
Valjda se po preporuci dovode i opet ovi igraci koji su dosli bolji su od vecine u rosteru hejber bolji od beganovica ove dvije tekme, kukalo se sto je dosao ivanisevic momak prekuco protiv sloge vidica u dzep stavio, zivkovic je strasan igrac bio prije povrede trebao u italiju da ide.. kineska liga svjetlosnu godinu jaca od nase lige pogledaj kakvih igraca tamo igra, i redovsn je lik bio zabija sa obje noge i glavom i nek bude 10% bolji od turkeša elhamdulillah, raja odma pljujekad dovede se igrac od strane covjeka koji je prekucao igricu spirtiskog segmenta u hrvatskoj .. i evo svi do sada su se pokazali da nisu promasaj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovu lugi ko osvoji da da nije Beus-Vico koalicija treba mu odma racunat kao 500 titula
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Normalno na preporuku, nekim igracima treba malo vise da se prilagode. Takodje i dovodjenje ovih par talenata iz Dinama je top. Inace mora se i promasiti nekad sa pojacanjima, ovdje ljudi misle dovedes 10 ograca da ce svi bit pojacanjaRule_hz je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:30UltraNorth je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:08Vidjet cemo gdje ovo sve vodi . Pozitivna strana je sto smo se rijesili mnogih igraca koji nisu dizali nivo igre i sto je prvih 11 skoro pa isto ko prosle polusezone. Dobra strana su i Menalo koji je provjeren i mladi telalovic .Eh mene zanima samo ko je skautirao ove igrace ? Brazilac iz druge kineske lige , hujber rezerva iz zadnje ekipe , zivkovic rezerva iz zadnje ekipe u hrvatskoj , ivanisevic rezerva u istri . Sumnjam da su mamici skautirali po drugoj kineskoj ligi . Vidjet cemo jesu li pojacanja ili prinove .
Valjda se po preporuci dovode i opet ovi igraci koji su dosli bolji su od vecine u rosteru hejber bolji od beganovica ove dvije tekme, kukalo se sto je dosao ivanisevic momak prekuco protiv sloge vidica u dzep stavio, zivkovic je strasan igrac bio prije povrede trebao u italiju da ide.. kineska liga svjetlosnu godinu jaca od nase lige pogledaj kakvih igraca tamo igra, i redovsn je lik bio zabija sa obje noge i glavom i nek bude 10% bolji od turkeša elhamdulillah, raja odma pljujekad dovede se igrac od strane covjeka koji je prekucao igricu spirtiskog segmenta u hrvatskoj .. i evo svi do sada su se pokazali da nisu promasaj
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa njihove konekcije su gledale ovog brazilca ili radili sa njim, uostalom doveden je na manje od godinu dana jer nismo bas inali puno opcija, sto se tice ovih iz HR normalno da dovodi igrace koje zna kakav su kvalitet i za sta su sposobni.UltraNorth je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:08Vidjet cemo gdje ovo sve vodi . Pozitivna strana je sto smo se rijesili mnogih igraca koji nisu dizali nivo igre i sto je prvih 11 skoro pa isto ko prosle polusezone. Dobra strana su i Menalo koji je provjeren i mladi telalovic .Eh mene zanima samo ko je skautirao ove igrace ? Brazilac iz druge kineske lige , hujber rezerva iz zadnje ekipe , zivkovic rezerva iz zadnje ekipe u hrvatskoj , ivanisevic rezerva u istri . Sumnjam da su mamici skautirali po drugoj kineskoj ligi . Vidjet cemo jesu li pojacanja ili prinove .
Ne možeš dovoditi besplatno igrače u zimskom prelaznom roku i očekivati da budu pojačanja. Kvalitetni igrači su vezani ugovorima, a one koji ulaze u zadnjih 6 mjeseci ugovora bi morao preplatiti, jer nijedan ozbiljan klub neće pustiti igrača na kojeg računa u pola sezone za mali novac. Menalo je izuzetak. Njegov status i situacija u klubu su dosta pogodovali transferu. Inače stvari ne funckionišu tako. A, ako pogledaš dužinu ugovora kod igrača koji su dovedeni shvatit ćeš da se i ne očekuje od njih da budu neka velika prevaga na terenu. Jednostavno, dovedeni su zato što si imao potrebu da popuniš te pozicije, a tržište je zimi siromašno samo po sebi i nisi imao mogućnost za nešto bolje. Tvoja pretpostavka je u startu pogrešna.UltraNorth je napisao/la: ↑19 feb 2026, 15:08Vidjet cemo gdje ovo sve vodi . Pozitivna strana je sto smo se rijesili mnogih igraca koji nisu dizali nivo igre i sto je prvih 11 skoro pa isto ko prosle polusezone. Dobra strana su i Menalo koji je provjeren i mladi telalovic .Eh mene zanima samo ko je skautirao ove igrace ? Brazilac iz druge kineske lige , hujber rezerva iz zadnje ekipe , zivkovic rezerva iz zadnje ekipe u hrvatskoj , ivanisevic rezerva u istri . Sumnjam da su mamici skautirali po drugoj kineskoj ligi . Vidjet cemo jesu li pojacanja ili prinove .
Od svih dovedenih samo Hujber, Menalo i donekle ovaj brazilac (mada je on bio potpis pod prisilom jer se očito računalo na Renana) trebaju da budu instant kvalitet. Ovo ostalo su mahom mlađi momci od kojih će neki biti top neki flop. Ne treba očekivati da svaki napravi jak transfer ili postane stub ekipe. Nisu Mamići nadnaravna bića iako u kontekstu mentola koji su nam prodefilovali kroz klub i uzeli keš zbilja tako djeluju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
vuce malo izgledom na imperatora, bar mene. da bude upola kao on na terenu... 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

.png)