Oni su moderni,uvijek isored svih do nedavno su bili NK bile zastave Torce a prije BBB sad su ipak bolji sa zemuncima oa ne furaju vise to.MostarNeretva je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:09Uvijek sam se pitao odakle odakle njihov animozitet prema svemu oko Veleza i BH Mostara a tepanje konama tipa zrinja, dodjela cvijeca i slicno ..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:05Kone po pbicanu gledaju,cute i trpe vec dugo su tako dresirani da cute na sve sto im se dasava klubu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto da ne potpiše, željkan je dobar sa političarima.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:53Na čelu federalnog ministarstva pravde nalazi se HDZ kadar koji se nalazi također na mojoj profilnoj fotografiji. Zanimljivosti iz njegove biografije su da je gospodin Vedran Skrobic jako blizak Covicu sto svjedoče uloga tajnika u Aluminiju , član je upravnog odbora muškog rukometnog kluba Zrinjski čiji je bio i predsjednik 2 godine u periodu 16/18. Također je član predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora ,na čijem je čelu Dragan Covic. Sto bi se reklo 2-3 čovjek u stranci. Eh sad gdje je tu kvaka, bez njegovog potpisa, statut zeljeznicara ne može biti upisan u registar. I zadrhtala je drzava čak se i Komsic molio da pogura ali je rekao ja vam tu ne mogu valjati, nismo u dobrim odnosima.primussucks je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:17Mozes li objasniti teoriju zavjere sto uključuje HDZ?jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:30Pozivam navijače željezničara da ne nasjedaju na mahalske price i forumske price gdje vec određeni navijaci znaju i ko ce igrat u prvih 11 u subotu. Sve je to pokusaj destabilizacije od strane prikrivenih pitara, dusmana. Također za statut je vec izvjesno sa se morate boriti sa HDZom i domacim izdajnicima ali vi ste tu bitku vodili nekoliko puta i svaki put izasli kao pobjednici ! Samo pratite zvanicne kanale i ne nasjedajte na dusmanske price koje pokusaju da vas skrenu sa puta kojim ste krenuli jer cijela drzava drhti od mocnog zelje. Ovo oko kanalizacije i to igra politike. Postoje sposobni ljudi u klubu koji ce to rijesiti i koji imaju utjecaja pa cak i penale naplatiti.
Slijedi puno puno lijepih vijesti. Vase je da napunite Grbavicu i svi ko jedan da stanete na stranu svog kluba.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Kad objave imena clanova Senata tek tad će bh fudbal doživjeti sok od kojeg se nikad oporaviti nece.
Do tad samo zvanicna !
Zaustavit vas niko neceeee !
Idu 2 pojacanja također.
Nagađa se da bi klub sa Grbavice trebao dobiti i Senat, koji će navodno brojati 15 članova. Novo tijelo trebao bi imenovati klub, a glavni zadatak, prema nezvaničnim informacijama bit će mu da štiti imovinu Plavih!? Praktično, bez pune saglasnosti ovog tijela nema donošenja odluka u vezi klupske imovine i svega onoga što simbolizuje FK Željezničar.
Ako smijem da pitam ko sad štiti imovinu ? Mislim ovaj senat još nije oformljen. Samo kažem
Kad objave imena clanova Senata tek tad će bh fudbal doživjeti sok od kojeg se nikad oporaviti nece.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
Nagađa se da bi klub sa Grbavice trebao dobiti i Senat, koji će navodno brojati 15 članova. Novo tijelo trebao bi imenovati klub, a glavni zadatak, prema nezvaničnim informacijama bit će mu da štiti imovinu Plavih!? Praktično, bez pune saglasnosti ovog tijela nema donošenja odluka u vezi klupske imovine i svega onoga što simbolizuje FK Željezničar.
Ako smijem da pitam ko sad štiti imovinu ? Mislim ovaj senat još nije oformljen. Samo kažem
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 feb 2026, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakav se dream team debila okupio na ovoj temi. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:11Pa gdje ces kod HDZa lobirat preko Komsica, zaista ne znam kako da to uporedim sa nekom životnom situacijom. Ko da kod žene lobiraš da ti ljubavnicu zaposli, s tim da joj je to prvo saznanje o istoj. Mislim moram ovim jezikom, kod njih su sad u modi intrige.
Sretno Aleksandru Kosoricu Aci na preuzimanju nove uloge. Prvi zadatak je da im svima nađe vlastite trebe. Da budu samo njihove. I da vidi s Krpicem da ih počne lijevom slabijom rukom udarati.
Ja sam čuo da lobiramo preko Benjamine ona je potpredsjednica SDP - a
A ovo što si napisao baš moraš bit debil pa takav put lobiranja uradit
Hoće li Kosorić igrati za vikend ? Mislim da bi sa Bićakćićem bio dobar tandem.
- jurisicduska
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
I da
Zar statut po Pitarima nije odbijen na kantonalnom ministarstvu pravde KS
Otkud sad odjednom Federacija

Zar statut po Pitarima nije odbijen na kantonalnom ministarstvu pravde KS
Otkud sad odjednom Federacija
Vjeruj mi da sam odmorio otkad sam ga blokirao. Ta količina gluposti je neviđena na ovom forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dosta manje postova nego Virtual na poluvremenu utakmice Sloga - Sarajevo. Samo o zutom kartonu Menala je napisao 20 postova.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
Ako smijem da pitam ko sad štiti imovinu ? Mislim ovaj senat još nije oformljen. Samo kažem![]()
Senat je oformljen, imao je i sastanak.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
Ako smijem da pitam ko sad štiti imovinu ? Mislim ovaj senat još nije oformljen. Samo kažem![]()
Igra klub iz BiH Europu i opet Zeljeznicar je glavna tema
Velik si Zeljo!
Velik si Zeljo!
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nemoj mu to raditi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jurisicduska
- Kontakt:
E tu sam te čekao. Sto ga ne predstavite javnosti ?Arma00 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:36Senat je oformljen, imao je i sastanak.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
A ja nije vam usvojen statut koji predviđa senat.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 feb 2026, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ako kaze duska da nije onda nije, ne znam sta vi glumite po forumu covjek najbolje info ima.Arma00 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:36Senat je oformljen, imao je i sastanak.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
Fk Željezničar.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Steta sto moram citati Virtuelnog ovako kad ga citirate, sta kaze ubleha za holandjanje, imamo srecu pa pohvale klub i onda dodju ovi iz Arsenala odma hahahahah kakva ubleha od covijeka, nek nam napravi proracun,nesto se ovaj tik-tok oduzio. Lik je ovdje Ceru aferu predstavljao kao giganta sa svijetskim vezama hhahaha legendarna kanturina foruma, visestruki osvajac ove prestizne titule.
Šta kaže tu me je čekao, kao on znao.Pablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:39Ako kaze duska da nije onda nije, ne znam sta vi glumite po forumu covjek najbolje info ima.Arma00 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:36Senat je oformljen, imao je i sastanak.jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
![]()
To može prodavat ovim pitarima, i ostalim sa IQ 20.
Insajder koji uhodi Osima, zakačio se za luster i slikao čovjeka, kaže prijatelji.
I od ajle ste ga zastitili, evo ide iz kluba ima dvije godine. Nisu svi kao sto ste vi, jel jos stoji dogovor sa mirvicem..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:36jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Do tad samo zvanicna !
Idu 2 pojacanja također.
ma nece navijaci glas dici kao ni do sad niti kakav haos naoraviti, 15 godina ih lazu i petljaju sto bi ovo izuzetak bio? Nece oni zastiti klub kao mi kad uvijek treba, nisu svi kao sto smo mi.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Krajina1999, PapakIzSa i 12 gostiju.