I onda se ljuti kad mu neko kaže Đipke.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Bersaga
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Bersaga, dana/u 19 feb 2026, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
primussucks
- Kontakt:
Mozes li objasniti teoriju zavjere sto uključuje HDZ?jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:30Pozivam navijače željezničara da ne nasjedaju na mahalske price i forumske price gdje vec određeni navijaci znaju i ko ce igrat u prvih 11 u subotu. Sve je to pokusaj destabilizacije od strane prikrivenih pitara, dusmana. Također za statut je vec izvjesno sa se morate boriti sa HDZom i domacim izdajnicima ali vi ste tu bitku vodili nekoliko puta i svaki put izasli kao pobjednici ! Samo pratite zvanicne kanale i ne nasjedajte na dusmanske price koje pokusaju da vas skrenu sa puta kojim ste krenuli jer cijela drzava drhti od mocnog zelje. Ovo oko kanalizacije i to igra politike. Postoje sposobni ljudi u klubu koji ce to rijesiti i koji imaju utjecaja pa cak i penale naplatiti.
Slijedi puno puno lijepih vijesti. Vase je da napunite Grbavicu i svi ko jedan da stanete na stranu svog kluba.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Veliki su favorit jer su druga najskuplja ekipa lige i duplo skuplji od nas. Plate koje imaju su nekoliko puta veće nego u nas. Mi prezadovoljni bodom samo da ih zadržimo na četri bodaBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:31uzima Zeljo Veleza
citirajte me u subotu u 17 casova
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
To je njihova logikaThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:17Veliki su favorit jer su druga najskuplja ekipa lige i duplo skuplji od nas. Plate koje imaju su nekoliko puta veće nego u nas. Mi prezadovoljni bodom samo da ih zadržimo na četri bodaBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:31uzima Zeljo Veleza
Koje ti drug gluposti pisesThreeplanetrees je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:17Veliki su favorit jer su druga najskuplja ekipa lige i duplo skuplji od nas. Plate koje imaju su nekoliko puta veće nego u nas. Mi prezadovoljni bodom samo da ih zadržimo na četri bodaBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:31uzima Zeljo Veleza
- svrakino1921
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑16 feb 2026, 11:37svrakino1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 09:07Pitarluk nopet sve zna o nama
opet curimo na sve strane
imam osjecaj da nasi uporlenici se utrkuju da Pitarima istrtljaju sve iz kluba
ko da smo žene a Pitari nas yebu
pa ono na jastuku - da ti kažem sutra potpisuje Hodžić
koji shupci rade u mom voljenom klubu
PA NE MOGU DA VJERUJEM
Može li pojašnjenje kako delegati od početka izgradnje Grbavice mogu napisati posjetu preko 10 000 ako je trenutni kapacitet ove dvije tribine koje imate dostupne 9500?
KAKVA JE OVO ARHITEKTURA I KO JE OVO GRADIO?
Jel hoćeš da Vas naš strateški partner gosp.Mirvić kupi sa komplet Gradom Zenicom i da Vam umjesto crno - crvenih odora stavimo nebesko plave odore
JADO JADNI - nemate grijanja u Gradu
- jurisicduska
- Kontakt:
Na čelu federalnog ministarstva pravde nalazi se HDZ kadar koji se nalazi također na mojoj profilnoj fotografiji. Zanimljivosti iz njegove biografije su da je gospodin Vedran Skrobic jako blizak Covicu sto svjedoče uloga tajnika u Aluminiju , član je upravnog odbora muškog rukometnog kluba Zrinjski čiji je bio i predsjednik 2 godine u periodu 16/18. Također je član predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora ,na čijem je čelu Dragan Covic. Sto bi se reklo 2-3 čovjek u stranci. Eh sad gdje je tu kvaka, bez njegovog potpisa, statut zeljeznicara ne može biti upisan u registar. I zadrhtala je drzava čak se i Komsic molio da pogura ali je rekao ja vam tu ne mogu valjati, nismo u dobrim odnosima.primussucks je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:17Mozes li objasniti teoriju zavjere sto uključuje HDZ?jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:30Pozivam navijače željezničara da ne nasjedaju na mahalske price i forumske price gdje vec određeni navijaci znaju i ko ce igrat u prvih 11 u subotu. Sve je to pokusaj destabilizacije od strane prikrivenih pitara, dusmana. Također za statut je vec izvjesno sa se morate boriti sa HDZom i domacim izdajnicima ali vi ste tu bitku vodili nekoliko puta i svaki put izasli kao pobjednici ! Samo pratite zvanicne kanale i ne nasjedajte na dusmanske price koje pokusaju da vas skrenu sa puta kojim ste krenuli jer cijela drzava drhti od mocnog zelje. Ovo oko kanalizacije i to igra politike. Postoje sposobni ljudi u klubu koji ce to rijesiti i koji imaju utjecaja pa cak i penale naplatiti.
Slijedi puno puno lijepih vijesti. Vase je da napunite Grbavicu i svi ko jedan da stanete na stranu svog kluba.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Sve je moguce pa i to zasto da ne, zelji jeste veoma los i rastimovan al nisam nesto uvjeren da smo mi neki kvalitet. Tim nam nije balansiran nimali .. nadam se samo sportskoj atmosferiBegovicRamiz je napisao/la: ↑19 feb 2026, 16:31uzima Zeljo Veleza
Izvadi ga malo duškaaaa 
Cekaj ba Duska, ovdje nesto nije normalno...jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:53Na čelu federalnog ministarstva pravde nalazi se HDZ kadar koji se nalazi također na mojoj profilnoj fotografiji. Zanimljivosti iz njegove biografije su da je gospodin Vedran Skrobic jako blizak Covicu sto svjedoče uloga tajnika u Aluminiju , član je upravnog odbora muškog rukometnog kluba Zrinjski čiji je bio i predsjednik 2 godine u periodu 16/18. Također je član predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora ,na čijem je čelu Dragan Covic. Sto bi se reklo 2-3 čovjek u stranci. Eh sad gdje je tu kvaka, bez njegovog potpisa, statut zeljeznicara ne može biti upisan u registar. I zadrhtala je drzava čak se i Komsic molio da pogura ali je rekao ja vam tu ne mogu valjati, nismo u dobrim odnosima.primussucks je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:17Mozes li objasniti teoriju zavjere sto uključuje HDZ?jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 17:30Pozivam navijače željezničara da ne nasjedaju na mahalske price i forumske price gdje vec određeni navijaci znaju i ko ce igrat u prvih 11 u subotu. Sve je to pokusaj destabilizacije od strane prikrivenih pitara, dusmana. Također za statut je vec izvjesno sa se morate boriti sa HDZom i domacim izdajnicima ali vi ste tu bitku vodili nekoliko puta i svaki put izasli kao pobjednici ! Samo pratite zvanicne kanale i ne nasjedajte na dusmanske price koje pokusaju da vas skrenu sa puta kojim ste krenuli jer cijela drzava drhti od mocnog zelje. Ovo oko kanalizacije i to igra politike. Postoje sposobni ljudi u klubu koji ce to rijesiti i koji imaju utjecaja pa cak i penale naplatiti.
Koliko znamo, svi ovdje na forumu, istina odnedavno, Zeljo je klub od posebnog interesa za Federaciju BiH, Vedran Skrobic je federalni ministar pravde i tu postoji problem ?
Šta se nameće kao idući korak? Lobiranje kod Trumpa?
Duska zajebo i mossada 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kone po pbicanu gledaju,cute i trpe vec dugo su tako dresirani da cute na sve sto im se dasava klubu.Vanja8 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:00Cekaj ba Duska, ovdje nesto nije normalno...jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:53Na čelu federalnog ministarstva pravde nalazi se HDZ kadar koji se nalazi također na mojoj profilnoj fotografiji. Zanimljivosti iz njegove biografije su da je gospodin Vedran Skrobic jako blizak Covicu sto svjedoče uloga tajnika u Aluminiju , član je upravnog odbora muškog rukometnog kluba Zrinjski čiji je bio i predsjednik 2 godine u periodu 16/18. Također je član predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora ,na čijem je čelu Dragan Covic. Sto bi se reklo 2-3 čovjek u stranci. Eh sad gdje je tu kvaka, bez njegovog potpisa, statut zeljeznicara ne može biti upisan u registar. I zadrhtala je drzava čak se i Komsic molio da pogura ali je rekao ja vam tu ne mogu valjati, nismo u dobrim odnosima.primussucks je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:17
Mozes li objasniti teoriju zavjere sto uključuje HDZ?
Koliko znamo, svi ovdje na forumu, istina odnedavno, Zeljo je klub od posebnog interesa za Federaciju BiH, Vedran Skrobic je federalni ministar pravde i tu postoji problem ?
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Uvijek sam se pitao odakle odakle njihov animozitet prema svemu oko Veleza i BH Mostara a tepanje konama tipa zrinja, dodjela cvijeca i slicno ..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:05Kone po pbicanu gledaju,cute i trpe vec dugo su tako dresirani da cute na sve sto im se dasava klubu.Vanja8 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:00Cekaj ba Duska, ovdje nesto nije normalno...jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 18:53
Na čelu federalnog ministarstva pravde nalazi se HDZ kadar koji se nalazi također na mojoj profilnoj fotografiji. Zanimljivosti iz njegove biografije su da je gospodin Vedran Skrobic jako blizak Covicu sto svjedoče uloga tajnika u Aluminiju , član je upravnog odbora muškog rukometnog kluba Zrinjski čiji je bio i predsjednik 2 godine u periodu 16/18. Također je član predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora ,na čijem je čelu Dragan Covic. Sto bi se reklo 2-3 čovjek u stranci. Eh sad gdje je tu kvaka, bez njegovog potpisa, statut zeljeznicara ne može biti upisan u registar. I zadrhtala je drzava čak se i Komsic molio da pogura ali je rekao ja vam tu ne mogu valjati, nismo u dobrim odnosima.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I onda se neko ljuti kad im prozivas ovakve psihicke slucajeve da su isti i na nasoj temi i da glume nase navijace. To se iz aviona vidi kakvi su to pacijenti i na sta je sve to spremno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa gdje ces kod HDZa lobirat preko Komsica, zaista ne znam kako da to uporedim sa nekom životnom situacijom. Ko da kod žene lobiraš da ti ljubavnicu zaposli, s tim da joj je to prvo saznanje o istoj. Mislim moram ovim jezikom, kod njih su sad u modi intrige.
Sretno Aleksandru Kosoricu Aci na preuzimanju nove uloge. Prvi zadatak je da im svima nađe vlastite trebe. Da budu samo njihove. I da vidi s Krpicem da ih počne lijevom slabijom rukom udarati.
Sretno Aleksandru Kosoricu Aci na preuzimanju nove uloge. Prvi zadatak je da im svima nađe vlastite trebe. Da budu samo njihove. I da vidi s Krpicem da ih počne lijevom slabijom rukom udarati.
Znaš da je loše kad se vođa navijača povukao sa foruma, vjerovatno i on digao ruke od svega.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, DoktorXabaras, feniksptica, Fouzi1, Fudo, legendarnadruga, mnon46, mosarajvosa83, Nemanja99, Rule_hz, Zaboljesutra i 49 gostiju.