Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imaju prpblema sa kanalizacijom, odamh angažovali Kosorića kao direktora komunalnog na Palama da riješi problem. Šta ti je kad imaš lovu, riješenja idu kao na traci.
Veliki, veliki Željezničar.
Veliki, veliki Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:40Steta sto moram citati Virtuelnog ovako kad ga citirate, sta kaze ubleha za holandjanje, imamo srecu pa pohvale klub i onda dodju ovi iz Arsenala odma hahahahah kakva ubleha od covijeka, nek nam napravi proracun,nesto se ovaj tik-tok oduzio. Lik je ovdje Ceru aferu predstavljao kao giganta sa svijetskim vezama hhahaha legendarna kanturina foruma, visestruki osvajac ove prestizne titule.
Za ovoga fakat treba neko da prevodi sve ovo.
Kako ste baš tako nepismeni, valjda ste bar osnovnu završili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A tek kakve info ima za djevojku cvetanoskog, mozete se javiti u pp da ne oktriva ime svima. 
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dogovorili ste se na grupi da sto vise razvodnite pricu.
Ko sat došli istovremeno njih 5.
Imam bolan ja covjeka i na vasoj grupi.
Korak ispred vas uvijek.
@pablo los pokusaj zajebancije
morate malo tamo bolje se dogovoriti. Ili posavjetovati se s nekim. Nemate vi skupa taj kapacitet.
Korak ispred vas uvijek.
@pablo los pokusaj zajebancije
Ma ja uletim kad imam vremena, ali glupa je ta prica zna 2/3 znas i sam da nije tako. Nego ne pise raja..jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:46Dogovorili ste se na grupi da sto vise razvodnite pricu.
Korak ispred vas uvijek.
@pablo los pokusaj zajebancijemorate malo tamo bolje se dogovoriti. Ili posavjetovati se s nekim. Nemate vi skupa taj kapacitet.
Fk Željezničar.
Ma nije valjda i to. Kakav insajder.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Kontaju sto vise glupih postova napišu da će priča bit pregažena novim stranicama i da će sto manje ljudi to vidjeti. Zamolite ovog admina da obrise svakako ste mu se obraćali par puta.
Poseban pozdrav za goste sa sport 1
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta konkretno ona nama moze da uradi? 15 godina gledate kako vas lazu i pustate klub da propada, borite se za opstanak i vama je sve to ok, kakvi su vama likovi u klubu i oko kluba mi smo mirni. Za nju konretno plavog lazova i lopova imam konretno misljenje kao i vecina, medjutim tesko da ja mogu birati koga da zaposlim, meni nikad u klubu neko ko je olav nebi bio ni cistac, dok za razliku od mene koji imam obraz kod vas je leglo Pitara od golmana,uprave,Jadovca i prije Handzica,Resica,Rustemovica itd itdPablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:42I od ajle ste ga zastitili, evo ide iz kluba ima dvije godine. Nisu svi kao sto ste vi, jel jos stoji dogovor sa mirvicem..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:36jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:19Ma riješit će to oni. Ovako ili onako. Zaboravljate ko je sve na čelu tog kluba.
Kad objave imena clanova Senata tek tad će bh fudbal doživjeti sok od kojeg se nikad oporaviti nece.
Do tad samo zvanicna !
Zaustavit vas niko neceeee !
Idu 2 pojacanja također.
Nagađa se da bi klub sa Grbavice trebao dobiti i Senat, koji će navodno brojati 15 članova. Novo tijelo trebao bi imenovati klub, a glavni zadatak, prema nezvaničnim informacijama bit će mu da štiti imovinu Plavih!? Praktično, bez pune saglasnosti ovog tijela nema donošenja odluka u vezi klupske imovine i svega onoga što simbolizuje FK Željezničar.
Ako smijem da pitam ko sad štiti imovinu ? Mislim ovaj senat još nije oformljen. Samo kažem![]()
ma nece navijaci glas dici kao ni do sad niti kakav haos naoraviti, 15 godina ih lazu i petljaju sto bi ovo izuzetak bio? Nece oni zastiti klub kao mi kad uvijek treba, nisu svi kao sto smo mi.
Evo ja cu svaki dan tvoje postove prekopirati i postaviti da se duplo puta procita, ako ti sta znaci, znam da ti je stalo..jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:50Kontaju sto vise glupih postova napišu da će priča bit pregažena novim stranicama i da će sto manje ljudi to vidjeti. Zamolite ovog admina da obrise svakako ste mu se obraćali par puta.
Fk Željezničar.
Nemoj živ bio, onda vidim šta piše.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nego jedno pitanje, zasto 15 godina na ove lazi i propadanje cutite i branite pojedince, zar nije klub iznad svih?Pablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:53Evo ja cu svaki dan tvoje postove prekopirati i postaviti da se duplo puta procita, ako ti sta znaci, znam da ti je stalo..jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:50Kontaju sto vise glupih postova napišu da će priča bit pregažena novim stranicama i da će sto manje ljudi to vidjeti. Zamolite ovog admina da obrise svakako ste mu se obraćali par puta.
- jurisicduska
- Kontakt:
Dobro ba Virtual skontali smo da si me blokirao.
Frajer 70 postova obrazlaže sto je nekog blokirao.
I onda se odloguje i čita postove. Nevjerovatno.
Frajer 70 postova obrazlaže sto je nekog blokirao.
I onda se odloguje i čita postove. Nevjerovatno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 feb 2026, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
I sta sad? Borimo se za opstanak 15 godina, gasimo se okej sve, samo me zanima sto vas 10/15 pokusava nekim poluinformacijama uraditi na forumu? Sta vas toliko lozi, posto se mi vec borimo za opstanak?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:52Sta konkretno ona nama moze da uradi? 15 godina gledate kako vas lazu i pustate klub da propada, borite se za opstanak i vama je sve to ok, kakvi su vama likovi u klubu i oko kluba mi smo mirni. Za nju konretno plavog lazova i lopova imam konretno misljenje kao i vecina, medjutim tesko da ja mogu birati koga da zaposlim, meni nikad u klubu neko ko je olav nebi bio ni cistac, dok za razliku od mene koji imam obraz kod vas je leglo Pitara od golmana,uprave,Jadovca i prije Handzica,Resica,Rustemovica itd itdPablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:42I od ajle ste ga zastitili, evo ide iz kluba ima dvije godine. Nisu svi kao sto ste vi, jel jos stoji dogovor sa mirvicem..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:36
ma nece navijaci glas dici kao ni do sad niti kakav haos naoraviti, 15 godina ih lazu i petljaju sto bi ovo izuzetak bio? Nece oni zastiti klub kao mi kad uvijek treba, nisu svi kao sto smo mi.
Fk Željezničar.
Evo sacekaj samo da se tebi opravdamo, pa cemo rijesavati problem jedan po jedan. Uozbilji se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:55Nego jedno pitanje, zasto 15 godina na ove lazi i propadanje cutite i branite pojedince, zar nije klub iznad svih?Pablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:53Evo ja cu svaki dan tvoje postove prekopirati i postaviti da se duplo puta procita, ako ti sta znaci, znam da ti je stalo..jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:50Kontaju sto vise glupih postova napišu da će priča bit pregažena novim stranicama i da će sto manje ljudi to vidjeti. Zamolite ovog admina da obrise svakako ste mu se obraćali par puta.
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ne bi Souzejurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:43Meni je bitno da vas najveci insajder kaže ovo , a sta vi koji ne dolazite na Grbavicu pricate to je manje vazno :
Duska i jako mali broj ljudi 2-3.
Zato što ih boli ovolika ljubav prema jednom fudbalskom klubu, nešto što nikad neće imati. To je uvijek bio najveći problem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ko odgovara za duskicu i zasto mu niko ne pomogne vise?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nije borba za opstanak u pitanju, fascinantno je da slusate lazi i prevare a klub vam tone bez da dignete glas i probate nesto da promijenite, da se nama zamarate a evropa vam je san,odete svake prestuone godine u istu, evo opet vam najavljuju Pitare u klubu koji su vas nekad terorisali,prije ste prizivali neke nase igrace koji su vas javno pljuvali, zar ste toliko izgubili indetitet da rasirenih ruku docekujete bivse igrace rivala?Pablo11 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:55I sta sad? Borimo se za opstanak 15 godina, gasimo se okej sve, samo me zanima sto vas 10/15 pokusava nekim poluinformacijama uraditi na forumu? Sta vas toliko lozi, posto se mi vec borimo za opstanak?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 feb 2026, 19:52Sta konkretno ona nama moze da uradi? 15 godina gledate kako vas lazu i pustate klub da propada, borite se za opstanak i vama je sve to ok, kakvi su vama likovi u klubu i oko kluba mi smo mirni. Za nju konretno plavog lazova i lopova imam konretno misljenje kao i vecina, medjutim tesko da ja mogu birati koga da zaposlim, meni nikad u klubu neko ko je olav nebi bio ni cistac, dok za razliku od mene koji imam obraz kod vas je leglo Pitara od golmana,uprave,Jadovca i prije Handzica,Resica,Rustemovica itd itd
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ljubav prema Zeljeznicaru i stadion to je ono sto njih pojede.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Grk1234, rishovski, zastitaIdentiteta i 38 gostiju.
.png)