Upravu si ovo za ligu iz koje dolazi igrač, pogotovo ako nije u pitanju prvoligaški igrač. Recimo na Seedorfu se baš vidjelo da dolazi iz slobodnijeg stila fudbala, pa čak i za štopere, baš ga je bilo dosta po terenu i često je znao izlaziti sa svoje pozicije što nije nužno loše ako imaš kvalitet, ali je definitivno rijetkost za našu ligu. On je u igri generalno bio okej, neki prosjek kada sve izvagaš, ali po meni to nije dostojno epiteta pojačanja. Ja sam očekivao da on bude naš ubjedljivo najbolji štoper, a bio je daleko od toga.Levin je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:26Seedorf mi je pravo čudan igrač i, pravo da ti kažem, veliko razočarenje ali i pokazatelj da treba dobro pripaziti kad dovodiš igrača iz lige gdje je akcenat na ofanzivnom fudbalu. Mslm, da je ovo prvi put da je on zaigrao u nekoj prvoj ligi pa kakva god ona bila. Toliko o tome koliko je naša liga slaba. Evo iznad fale Mikića iz Zrinjskog a momak u 16 utakmica postigao 2 pogotka. Nejse, na trenutke odličan a na momente katastrofalan mada vjerujem da imamo bolju ekipu da bi i on bolje izgledao.
Što se tiče Troupee-a. Pravo da ti kažem meni Nastić nije ništa bolji. Vrlo slični igrači. Svaki brži igrač će im napraviti probleme. Troupee mi je čak i više pokazao od Seedorf-a ali taj manjak borbenosti i zalaganja je očajan. Djeluje kao teški boli£urac.
Za Koningsa je neko napisao kad je dolazio da je bio iskren i rekao da nije u potpunosti spreman. Što ga je Adžem potpisao samo on i njemu bliski znaju. Mada, ono što sam bio istražio o njemu nije ulijevalo neki optimazam svakako.
Jedino bih ostavio malog Arsenalovca ali on mi izgpeda da mu nije do života a kamoli do igranja kod nas. Vjerovatno mu je u glavi to što nije uspio u Arsenalu ili makar ostao u Champinship-u.
Nejse, mislim da ovdje nije niko nogiran kao što ti kažeš. Prije bih rekao da su sklonjeni na klupu ili na tribine svi i da su odlučili diči sidro. Ne znam zašto bi ih vodili na pripreme i uigravali pa ih sad nogiraš. Nema mnogo smisla. Pogotovo kad je riječ o Seedorf-u koji je uigravan u prvih jedanaest.
Troupee je imao defanzivno baš dobrih mečeva, par puta je pokazao naznake pojačanja ali nije tu bilo nekog kontinuiteta i džaba je onda sve.
Za Koningsa se nema šta dodati, a što se tiče Oulada tu se isto slažem sa tobom.