Drug, znam da po Makedoniji imas i rodbine i prijatelja pa da nesto provjeris...
Nesto se mahala da reprezentativci S. Makedonije traze od selektora da malog Cvetanoskog (28) izbaci sa spiska, navodno ne osjecaju se sigurno...
Kakva je ovo mapa i ko je ovo pravio. Pa ovaj je gori slučaj od Nodija sto puta i još budala napisa lijepo spavajte. Šta je ovo
Dosta dezinformacija si napisao.DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:40Ja sam mislio da si ti malo pametniji al sad kad vidim ove tvoje intelektualne izljeve ne znam šta da ti napišem al et..Virtu4l je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:11Kad vam ovaj iz HDZ-a upiše statut u registar, tu sve piše nemam ja tu šta pisati bit će sve javno.
Imaš Željezničar d.o.o. koji je vladnik svega onog što ste branili kroz patolu "nikom te ne damo".
Znači hoćeš da kažeš da će Sanin Mirvić biti vlasnik stadiona, zemljišta, naziva i grba? Samo da bude jasno.
Neće Mirvić jer se on tu nigdje i ne spominje,nego Željezničar doo, kao vlasnik kapitala FK Željezničar.
Bit će tu jasno sve, javni poziv, pismo namjere, koncesioni ugovor, ulaganja, povrat. UG FK Željezničar ostaje upisan u statut kao vlasnik intelektiane svojine, boje, grb, ime, grad, općina...i ostalo od čega nema nikakve materijalne koristi.
Eto cime se danas na casovima baveThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:05Kakva je ovo mapa i ko je ovo pravio. Pa ovaj je gori slučaj od Nodija sto puta i još budala napisa lijepo spavajte. Šta je ovo![]()
![]()
Ni meni nije jasno odakle vasih u Hercegovini toliko, pogotovo kad realno gledamo da ste tamo 3 ili 4 klub po brojnosti navijacaThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:05
Kakva je ovo mapa i ko je ovo pravio. Pa ovaj je gori slučaj od Nodija sto puta i još budala napisa lijepo spavajte. Šta je ovo![]()
![]()
jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:44Kognitivna disonanca je stanje u kojem osoba ima dva suprotna uvjerenja, stavove ili informacije, pa zbog toga osjeća unutrašnju nelagodu.
Da bi smanjila tu nelagodu, osoba često:
mijenja način razmišljanja
ignoriše činjenice
ili sebi “prevede” realnost da joj bude prihvatljivija
Piši kontra tamo kognitivna disonanca.
Ja ti ukazujen da se ne blamiraš jer ispadaš kao Nodi ti jos goriKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:58Ni meni nije jasno odakle vasih u Hercegovini toliko, pogotovo kad realno gledamo da ste tamo 3 ili 4 klub po brojnosti navijacaThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:05
Kakva je ovo mapa i ko je ovo pravio. Pa ovaj je gori slučaj od Nodija sto puta i još budala napisa lijepo spavajte. Šta je ovo![]()
![]()
![]()
Pa vi Nodi niste mogli prodati 12000 ulaznica za europsku utakmicu prošle godine i to nakon godina suše i izbivanja sa euro scene, o čemu prićaš.
Željo
4671 dan.OldTownDistrict je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:58Koliko u danima ili metrima dode razlika od danasnjeg dana pa sve do posljednje titule malih plavih? Matematika mi ne ide za velike cifre.
#newerra
#nikomtenedamo
Svega prijatelju, svega.Virtu4l je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:11Kad vam ovaj iz HDZ-a upiše statut u registar, tu sve piše nemam ja tu šta pisati bit će sve javno.
Imaš Željezničar d.o.o. koji je vladnik svega onog što ste branili kroz patolu "nikom te ne damo".
Znači hoćeš da kažeš da će Sanin Mirvić biti vlasnik stadiona, zemljišta, naziva i grba? Samo da bude jasno.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Riziko, Zigazaga i 27 gostiju.