Ni meni nije jasno odakle vasih u Hercegovini toliko, pogotovo kad realno gledamo da ste tamo 3 ili 4 klub po brojnosti navijacaThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:05
Kakva je ovo mapa i ko je ovo pravio. Pa ovaj je gori slučaj od Nodija sto puta i još budala napisa lijepo spavajte. Šta je ovo![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:44Kognitivna disonanca je stanje u kojem osoba ima dva suprotna uvjerenja, stavove ili informacije, pa zbog toga osjeća unutrašnju nelagodu.
Da bi smanjila tu nelagodu, osoba često:
mijenja način razmišljanja
ignoriše činjenice
ili sebi “prevede” realnost da joj bude prihvatljivija
Piši kontra tamo kognitivna disonanca.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ja ti ukazujen da se ne blamiraš jer ispadaš kao Nodi ti jos goriKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:58Ni meni nije jasno odakle vasih u Hercegovini toliko, pogotovo kad realno gledamo da ste tamo 3 ili 4 klub po brojnosti navijacaThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 feb 2026, 08:05
Kakva je ovo mapa i ko je ovo pravio. Pa ovaj je gori slučaj od Nodija sto puta i još budala napisa lijepo spavajte. Šta je ovo![]()
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka mu neko dobronamjerno ukaze da se prestane vise blamirati, jer ovako samo bruka i ovo malo normalnih navijaca Veleza ovdje.
Covjek ide ka totalnom ludilu i jos malo mu treba da jos jedan novi profil pravi.
Covjek ide ka totalnom ludilu i jos malo mu treba da jos jedan novi profil pravi.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nije nam se nažalost ništa gore moglo desiti od toga da se napalimo na tog tuzlanskog kepeca seljačića. Pred prošlu utakmicu se samo o tome pisalo i na kraju ne da se ništa nije desilo nego smo još izgubili i oni su nas prebili u igri,
Budi im brate poglavica jer jedino sa pogledom istini u oči se može naprijed
Budi im brate poglavica jer jedino sa pogledom istini u oči se može naprijed
Nema ti pojma three Zeljo ima svugdje navijaca i ne mozete s nama porediti po tom pitanju, a ne mozete ni sa pitarima
Vi, Celik, Borac ste bara bara po brojevima, ali Zenicani opet vise prate Celik nego vasi Velez
Vi, Celik, Borac ste bara bara po brojevima, ali Zenicani opet vise prate Celik nego vasi Velez
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ni ovaj nije skontao da se ne radi o broju navijača nego o mapi. Ista obadvojica rekao sam ja 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa vi Nodi niste mogli prodati 12000 ulaznica za europsku utakmicu prošle godine i to nakon godina suše i izbivanja sa euro scene, o čemu prićaš.
Dok s druge strane na Koševu to redovno ide preko 20000 tačnije 25,26000. U samom gradu Sarajevu nema vas ni 30%, Velež ima jaču bazu navijača od vas, napunili Grbavicu kao što vi niste nikad.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Osim sto ih povezuje mentalitet sela i kompleks, zajednicka im je i ta nepismenost 
125 dana od zadnje ligaške pobjede.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Koliko u danima ili metrima dode razlika od danasnjeg dana pa sve do posljednje titule malih plavih? Matematika mi ne ide za velike cifre. 
#newerra
#nikomtenedamo
#newerra
#nikomtenedamo
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Marokanci58
- Kontakt:
Željo
Sarajevo
Čelik
Velež
Borac
Top 5 Bosna i Hercegovina
4671 dan.OldTownDistrict je napisao/la: ↑20 feb 2026, 10:58Koliko u danima ili metrima dode razlika od danasnjeg dana pa sve do posljednje titule malih plavih? Matematika mi ne ide za velike cifre.
#newerra
#nikomtenedamo
12 godina, 9 mjeseci i 12 dana.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Svega prijatelju, svega.Virtu4l je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:12DoktorXabaras je napisao/la: ↑19 feb 2026, 21:11Kad vam ovaj iz HDZ-a upiše statut u registar, tu sve piše nemam ja tu šta pisati bit će sve javno.
Imaš Željezničar d.o.o. koji je vladnik svega onog što ste branili kroz patolu "nikom te ne damo".
Znači hoćeš da kažeš da će Sanin Mirvić biti vlasnik stadiona, zemljišta, naziva i grba? Samo da bude jasno.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nisam siguran da je Borac u top 5.Marokanci58 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 11:06Željo
Sarajevo
Čelik
Velež
Borac
Top 5 Bosna i Hercegovina
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mozda bi i meni bilo smijesno od muke da sam na vasem mjestu, jer i to drugo mjesto vam je klimavo.
70>30
70>30
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli, Hajdeee, MaroonBjelave, Zaboljesutra i 53 gosta.
.png)