Ja botujem za 100km dnevnicu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da je bogdo batko bio gej pa da ti je umjesto mattere silovo oca svi bi danas bili sretnijiKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:10Hajcaju ga i danas. Slicni botovi koji su zatvoreni u 4 zida i svu svoju frustraciju i opsesiju izbacuju na tastaturu.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Daj goni neko ovo go.vno raspalo s foruma, je li moguće šta piše godinama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
Forum je online umobolnica.
Ovo je gore nego oni komentatori ispod članaka.
Kakvih sve psihopata ima pristup internetu, haos.
Koševo Zapad
Ne možeš se boriti protiv toga, registrovaće se još 500 puta. Baš strašno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvini što se nisam izrazio finansijski ispravnom terminologijom, mislio sam da ćeš ovako shvatiti a ustvari si debil.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:27E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pa nisi, kada se radi o Željezničaru i svemu drugom znate u KM sve a ovamo ni oznaku ne znate. Provjerite izvore, možda se radi o pretrčanim kilometrima.mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:36Izvini što se nisam izrazio finansijski ispravnom terminologijom, mislio sam da ćeš ovako shvatiti a ustvari si debil.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:27E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Najveći kreten na forumu već puno desetljeće, nije mala stvar. Čestitamo!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kako ne možeš, odmah po prvom postu se vidi da je taj umobolnik, banovati u startu, čim slovo napiše.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Glup si, ohani.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:39Pa nisi, kada se radi o Željezničaru i svemu drugom znate u KM sve a ovamo ni oznaku ne znate. Provjerite izvore, možda se radi o pretrčanim kilometrima.mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:36Izvini što se nisam izrazio finansijski ispravnom terminologijom, mislio sam da ćeš ovako shvatiti a ustvari si debil.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:27
E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Kako se cetalji i ujke lako ujedine kada je u pitanju Sarajevo, BiH ili patriote

Eric, Tatar,Jovic na klupi Sloge danas protiv Borca, a kao gori im pod nogama za opstanak.
- Shategabri
Pa sta ste ocekivali, jos ih vodi privremeni trener. Kaze neku glupost tipa bolesni neki ili pokusali smo neke rokade napraviti i gotovo. Mada bi ovako nesto i Maksimovic vjerovatno izveo da vodi Slogu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najviše mi žao Posušja što bi ih sutra mogli zaklati protiv nas jer ovi moraju skinuti gaće Borcu. Pa će u tom scenariju biti sutra ovdje kako se Sarajevu namješta, guraju nas i slično. A zapravo nismo mi tu uopšte bitni nego da se povali Posušje.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovi danas bratski opet standardno i opet nece biti hapsenja.
- jurisicduska
- Kontakt:
Mozda ljudi prave rezove.
Trenutno korisnika/ca: CHR, Krajina1999, Venom, Zaboljesutra i 36 gostiju.