Sta kazu rodjeni na cestitku

Hajcaju ga i danas. Slicni botovi koji su zatvoreni u 4 zida i svu svoju frustraciju i opsesiju izbacuju na tastaturu.
Ja botujem za 100km dnevnicu
Da je bogdo batko bio gej pa da ti je umjesto mattere silovo oca svi bi danas bili sretnijiKONTRASVIH je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:10Hajcaju ga i danas. Slicni botovi koji su zatvoreni u 4 zida i svu svoju frustraciju i opsesiju izbacuju na tastaturu.
E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Forum je online umobolnica.
Izvini što se nisam izrazio finansijski ispravnom terminologijom, mislio sam da ćeš ovako shvatiti a ustvari si debil.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:27E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Pa nisi, kada se radi o Željezničaru i svemu drugom znate u KM sve a ovamo ni oznaku ne znate. Provjerite izvore, možda se radi o pretrčanim kilometrima.mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:36Izvini što se nisam izrazio finansijski ispravnom terminologijom, mislio sam da ćeš ovako shvatiti a ustvari si debil.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:27E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Kako ne možeš, odmah po prvom postu se vidi da je taj umobolnik, banovati u startu, čim slovo napiše.
Glup si, ohani.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:39Pa nisi, kada se radi o Željezničaru i svemu drugom znate u KM sve a ovamo ni oznaku ne znate. Provjerite izvore, možda se radi o pretrčanim kilometrima.mnon46 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:36Izvini što se nisam izrazio finansijski ispravnom terminologijom, mislio sam da ćeš ovako shvatiti a ustvari si debil.AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 14:27
E čuj 100 kilometara, Boga mi je ovaj Kontra sve dobro rekao, vama je osnovna bila vrh obrazovanja.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Zigazaga i 16 gostiju.