Da, istina. Samo je meni podjednako žao što je propuštena prilika za Berbića, prvenstveno jer je U21 time bi imali opciju više pa bi napadač i mogao biti neko drugi a ne isključivo U21 igrač. Sve greške jednog čovjeka.Virtu4l je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:10AhmedNurudin je napisao/la: ↑20 feb 2026, 20:00Tačno, ne možeš to porediti sa nama, tu ga loptama hrane Hrelja, Herera, Savić plus odbij mu od broja golova ove golove slogi, radniku, rudaru gdje ekipe igraju sa 30% snage. Na to sve možeš dodati i kriterij suđenja, kako ekipe igraju protiv nas neko bi mu opet razvalio koljeno. Ne osporavam ja da bi on bio bolji od naše četvorke u napadu ali teško bi do ovakvih brojki došao.
Sa druge strane, šteta što nije došao jer danas ne bi morali tražiti napadača, nego bi ovi novi ljudi naslijedili vrhunskog.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
GavranBeli
- Kontakt:
Smecar, a Amar je kamatar jel tako ? Kakvo smece od čovjeka. Kad vidim od ovog debilkosa post znam da prvo treba povratit. On fol upucen u nesto sunce ti poljubim
Sta sutra iskreno ocekivati, sutrasnja eventualna pobjeda nadam se, mijenja citavu polusezonu aBd
Ma sa nama se nikad ne zna. Nakon zadnjih utakmica ne bi me iznenadilo da do kraja osvoje 7-8 bodova a mogli bi i nanizat 5 utakmica bez poraza sa 3 pobjede npr.
Gora stvar je sto ljudi ovdje prizeljkuju poraz samo da se makne trener. Eto u kakvoj smo psiho fazi.
Jedino sto je istina je da nam treba bas jak i lud restart i u glavama trenera, igraca a i u nogama pa da preookrenemo stvar i preskocimo ovu crnu rupu koja nas guta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
kosuljaplava
- Kontakt:
Psihicki smo jako uzdrmani mi navijaci.. Ne zna covjek sta vise ocekivat/neocekivat od igraca ss.. Ocekujem mozda konacno borbu, visok presing, pas igru pa sta bude bude.. Idalje vjerujem..
Sta je sa jugom,zasto se nista ne radi??????
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Sto se tice Juga. Ko zeli da se sjeti,pisao sam prije vise od godinu dana. Ovo ce biti zestoko natezanje. Ne zelim ulaziti u tehnicke i druge eventualne probleme na terenu,ali i tada sam vam govorio,ministarstvo kulture i sporta ne teski cirkus. Sve sto ima veze sa njima,ce se razvlaciti i odugovlaciti,trajace sporo,probice se svi moguci rokovi. Vjeeovatno se izvodjacu radova kasni sa uplatama,a i vjerovatno da je i firma koja je izabrana,prosla preko stele.
Tako da kako ono kazu u vezi nas strpljenje samo strpljenje.
Tako da kako ono kazu u vezi nas strpljenje samo strpljenje.
očekujem baš borbenog i prgavog Veleža. Mi ako mislimo da ovo možemo dobiti bez 120% zalaganja, griješimo. Trebat će nam to zalaganje i kvalitetna doza sreće za bodove.
Spominje se ovdje da Stojanović traži otkaz - budimo realni ljudi, čovjeku pare ne trebaju. Koliko sam shvatio doveo ga je direktno Nijaz i Slaviša nije čovjek koji bi svoj obraz prodao zbog nešto sitno para, vidjelo se to i po reakciji poslije ova dva poraza. Da je podcijenio ligu, jeste očito, da je precijenio ove antitalente u našoj ekipi, jeste očito, ali nadam se da mu je sad sve jasno.
Mislim da će ovaj vikend naš Željo dosta bolje izgledati. I naprijed, i naprijed, i naprijed, da slavimo daj goooo daj gooo daj gooo
a kada kosa uz tebe osijedi, ni tada se nemoj brinuti
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
Kakvi god da su, nek' su sličnih kvaliteta ko Vini i Cveta, samo da imamo širi izbor.
Pod hitno dva krila, špic i stoper koji je ljevak.. kunem vam se nećemo izboriti opstanak, mi ne možemo zabiti gola u ligi, sve dok se Šošić ne vrati, ili dok ne dovedemo još poneko riješenje u vrhu napada.
Kakvi god da su, nek' su sličnih kvaliteta ko Vini i Cveta, samo da imamo širi izbor.
Pod hitno dva krila, špic i stoper koji je ljevak.. kunem vam se nećemo izboriti opstanak, mi ne možemo zabiti gola u ligi, sve dok se Šošić ne vrati, ili dok ne dovedemo još poneko riješenje u vrhu napada.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Zakasnili smo sa dovodjenjem jer koga god da dovedes sad opet moras cekati dok se registruje…hoce li sutra austrijanac igrati ili opet gledamo Sulju ili Jaganjca?avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
-
sanjinusto
- Kontakt:
Sosic? Njega nema do iduce sezone.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da na kraju mi ne bi dovodili za prvu ligu federacije.. ja apsolutno ne vjerujem da cemo boda uzet u narednih 5.kola.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:44Zakasnili smo sa dovodjenjem jer koga god da dovedes sad opet moras cekati dok se registruje…hoce li sutra austrijanac igrati ili opet gledamo Sulju ili Jaganjca?avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
Znam zato i kazem, bez pojacanja i bez Sosica kojeg nema do ljeta, do kraja sezone nema gola za nas.sanjinusto je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:46Sosic? Njega nema do iduce sezone.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Registrovan je ako na to misliš, a to da li će igrati zna Slaviša samo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:44Zakasnili smo sa dovodjenjem jer koga god da dovedes sad opet moras cekati dok se registruje…hoce li sutra austrijanac igrati ili opet gledamo Sulju ili Jaganjca?avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:23Ja ne znam šta ovi naši čekaju nakon ponedjeljka sa pronalaskom novih riješenja i potpisom igrača..
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Rudar Prijedor u tri utakmice protiv nas dao 5 golova (1,67 po utakmici)
U preostalih 18 utakmica dao 10 golova (0,55 po utakmici)
Da igraju samo protiv nas bili bi poslije Borca najefikasniji tim lige.
Zadnja izmjena: Valter, dana/u 20 feb 2026, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mi sutra izgubit necemo 100% samo ako budu igraci zo htjeli tj. ako skupe muda i pokazu zelju…protiv Rudara hajde sto gubis ali sto imam osjecaj da je igracima svejedno.
Ovo je sramota za jug, neće on biti gotov do naredne zime, a nešto razmišljam početne konture tribine bi se ovom dinamikom tek trebale vidjeti u maju…
Ove utakmice sa Veležom su vazda interesantne, kada se oni nalože izgube, suprotno i mi također. Slaviša demantuj sutra
Ove utakmice sa Veležom su vazda interesantne, kada se oni nalože izgube, suprotno i mi također. Slaviša demantuj sutra
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Je li za nas prelazni rok završen do ljeta?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ja sam od starta govorio da mi sve sto veze sa doticnom vladajucom strankom smrdi i da im ne vjerujem da ce jug uradit kako treba i na vrijeme. Imaju jos uvijek vremena da me razuvjere, al kako stoje stvari daj Boze. Oni su takodjer i jedan od glavnih krivaca za stanje sporta u glavom gradu, kao i u kantonalnom savezu i nfsbih. Dok se srpske i hrvatske stranke bore za svoje, mi smo ostavljeni na cjedilu i zato nas i mogu ka*at. Zato celik i sloboda igraju nizi rang. Zato se sloga danas fino nagu*ila itd itd mozemo u nedogled.
Zadnja izmjena: Manijakdokraja9, dana/u 20 feb 2026, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Mi sutra eventualnom pobjedom mijenjamo tok sezone, to je 100%. Bit ce veoma tesko, pogotovo sto se Velez nabrija i igra iznad svojih mogucnosti i kvaliteta kada je utakmica protiv Zelje, takodjer ce atmosfera biti paklena. Nadam se da cemo slaviti, barem da neka frljoka udje u taj gol ili kao i prosli put da Erick potegne sa 25+ metara. Imam osjecaj da cemo odigrati jednu dobru utakmicu i da se nece ponoviti kao i protiv Rudara. Mislim da nam je bolje postaviti se u blok sa Pejicem i Hodzicem u sredini (ako je registrovan, a ako ne, onda u formaciji 4-2-3-1 sa Erickom, kao razbijacem a Prokop ispred njih) i da igramo na tranziciju i na prekide. Budemo li se nadigravali dole, mislim da nemamo sanse izvuci bod(ove) s obzirom da je Velez (iskreno) u dosta boljoj formi i njihovom pobjedom bismo tesko se domogli te 4. pozicije koja ce (vjerovatno) voditi u europska takmicenja. Sve u svemu, nadam se da ce se konacno promijeniti pristup pojedinih igraca, da cemo slaviti sutra aBd i okrenut ovu sezonu u nasu korist! HAJDE ZELJO ZABIJ GOOOOOL!!! 
Gol za golom eto nove pobjede...!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], lakilone, Pact1921, WeekendOffender i 20 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)