KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Nathaniel Pierre-Louis, BASKETBALL_ACTION_3PT_JUMPSHOT promašaj
Koja glupa cigla i dobi Borac.
Kup je naš
Koja glupa cigla i dobi Borac.
Kup je naš
U kosarci svako svakog na los dan moze uzeti. Jeste laksi protivnik, ali ce dvorana da gori.
Čestitke za AvantiBL starog forumaša, nek su otresli ovu dodickovu prćiju, uz želju da ih rastužimo sutra navečer 
Neka je tradicija dobila sintetiku, čestitam
U utakmici imali 2:8 slobodna a u zadnjih pola minute 4:4, karma.
U utakmici imali 2:8 slobodna a u zadnjih pola minute 4:4, karma.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 20 feb 2026, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nesvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:25Momci nisam upratio Jel bilo Intoniranje himne jedine nam i voljene Države BiH u Banja Luci
Gledam na you tubu pa me interesuje
Barem neće biti sutra prazna dvorana kad mi budemo igrali
Da vidimo Makitana sutra ako se dobro pokaže moglo bi ga se dovesti sljedeće sezone. Sigurno da će biti pun Borik i da će grmiti u dvorani.
Btw Jazzer omaši i ovu utakmicu
, mogli bi mi osvojiti EuropeCup jer kaže da nemamo šanse 
Čestitke @AvantiBL
Da vidimo Makitana sutra ako se dobro pokaže moglo bi ga se dovesti sljedeće sezone. Sigurno da će biti pun Borik i da će grmiti u dvorani.
Btw Jazzer omaši i ovu utakmicu
Čestitke @AvantiBL
Iako Makitan nas je odbijao u mladjim kategorijama, danas je dao interviju gdje je rekao da ce se odazvati Gjergji.Ubacit ga protiv Svice da ga kaparisemoCAZIN je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:58Barem neće biti sutra prazna dvorana kad mi budemo igrali![]()
Btw Jazzer omaši i ovu utakmicu, mogli bi mi osvojiti EuropeCup jer kaže da nemamo šanse
Čestitke @AvantiBL
samo 20 godina defnitivno zanimljiv igrac
E nek sam i ovo dočekao!!! I dalje ne mogu vjerovati.
Hvala svima na čestitkama
Hvala svima na čestitkama
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Kvalitetom ima mijesta, a perspektivom mora imatiMElloo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:01Iako Makitan nas je odbijao u mladjim kategorijama, danas je dao interviju gdje je rekao da ce se odazvati Gjergji.Ubacit ga protiv Svice da ga kaparisemoCAZIN je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:58Barem neće biti sutra prazna dvorana kad mi budemo igrali![]()
Btw Jazzer omaši i ovu utakmicu, mogli bi mi osvojiti EuropeCup jer kaže da nemamo šanse
Čestitke @AvantiBL
pa ako ima Manojlovic mora i on, jest Novak mladji al ovaj vec igra ozbiljnu kosarku, dogovoriti s Borcem njima Novaka na posudbu a nama ovajJadnimi je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:03Kvalitetom ima mijesta, a perspektivom mora imatiMElloo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:01Iako Makitan nas je odbijao u mladjim kategorijama, danas je dao interviju gdje je rekao da ce se odazvati Gjergji.Ubacit ga protiv Svice da ga kaparisemoCAZIN je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:58Barem neće biti sutra prazna dvorana kad mi budemo igrali![]()
Čestitke @AvantiBL
Nadam se da će ga ubaciti u roster da ga kapariše protiv Švice. Bolje da gledamo njega nego neke koji su stariji a imaju istu ulogu kao on npr. Sejfić i Lončar kod Bekira.MElloo je napisao/la: ↑20 feb 2026, 22:01Iako Makitan nas je odbijao u mladjim kategorijama, danas je dao interviju gdje je rekao da ce se odazvati Gjergji.Ubacit ga protiv Svice da ga kaparisemoCAZIN je napisao/la: ↑20 feb 2026, 21:58Barem neće biti sutra prazna dvorana kad mi budemo igrali![]()
Čestitke @AvantiBL
Sigurno da nam raste kvaliteta u ligi još kad bi ove ekipe tipa Promo, Jahorina, Slavija itd krenuli sličnom putanjom da razvijaju mlađe igrače još bi kvalitet skočio.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 20 feb 2026, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke još jednom ali se nadam da će te sutra biti rastuženi
Mada vi se isto spremate za bitan duel sa Vršcem za prolaz u Top 8 gdje vam isto želim svu sreću.
Čestitam
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ima li ovdje vice narkomana da navlaci?
- VensanKasel
- Kontakt:
Čestitke buraz !!!
Kad se samo sjetim kako je Borac bio jak
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Jel nam ovo Igoeka pobjegla s lopate 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sutra ce Dodik zavrnut grijanje Boriku.. Nisu mu ovo iz Borca trebali priredit.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cuj koja je korist pa to je najjače takmicenje u ovoj regiji , igras protiv euroligaskih ekipa , sta trebamo igrati protiv Proma i Orlovika i Zivinica ??Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:32Koja je korist od igranja ABA lige?bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:24Cilj je da se igra ABA liga i Europa svake godine , jačati klub i pruzeti primat u domaćem prvenstvu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑20 feb 2026, 19:10
Koji je cilj Bosne igranje ABA lige,docekati velikodušno Zvezdu i Partizan?
Ne čekam kiks,jer znam da ova ekipa ima koliko hoces nedostataka.
I šta ce biti za narednu sezonu,koji je cilj Bosne u ABA ligi za narednu sezonu?
Hoce li se igrati Champions League,Eurocup.
Fibin Europa Cup necemo,to smo iskušali,šta dalje?
Hoce li mozda biti cilj Euroliga?
Samo mi nije jasno koji ti klub podržavaš , navijaš ?? Nebi se reklo da voliš KK Bosnu .
Europa ok,to treba igrati ako postoje uslovi za to.
Podržavam Bosnu ali ne na način na koji to ovdje veci dio radi i gleda nerealno stvari,a svi znamo da ova ekipa ima nedostataka,ali kad se dogodi poraz ipak se pronađe neki razlog za to,a ne kaže se istina
Naravno uz ABA ligu igra se i Europa ne znam sta tebi tu smeta .