Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
valja sad opet spašavat da Željo ne ispadne iz lige, opet moramo Posušje dobit večeras...
-
worchester
- Kontakt:
Ja sam oplakao kad sam vidio da zeljo dovodi ovog dunstera

Ali jos jaca mi je budala koja ga je predlozila,dovela i platila
Njemu ili njima trebate isto je.bati mater
Ali jos jaca mi je budala koja ga je predlozila,dovela i platila
Njemu ili njima trebate isto je.bati mater
Da ponovim po ko zna koji put:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Opet sjede, ko da je Ivkova slava...
Jedne godine im izbori Evropu, druge opstanak... ostalo je samo ime.
Jedne godine im izbori Evropu, druge opstanak... ostalo je samo ime.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii majmuneeeeeeeeeee!!!!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kone, tjerate Slavisu, znate li koliko morate isplatiti za te zelje? Vratite se u realnost, doveli ste od tenera do kamiona igraca a tek dva kola a sve bi otherali, umijte se malo i dozovite.
-
sakahuligana
- Kontakt:
ma evo ne znam sta cu sa sobom koliko mi je zao i krivo hahavisokohz je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:07Trpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii majmuneeeeeeeeeee!!!!
Ne mozes ti ljudima dokazati da ovo nije najgora liga u Evropi jer godinama ko god dodje sa strane bude lozenje u smislu prepisat ce ovu ligu sa jednom nogom i svaki put kad dodju budu isti ili vecinom i losiji od ovih nasih standardnih premijerligasa .Morpheus je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:02Ono što prvo ne kapiraju je to što je on u SILAZNOJ putanji, haman skroz PROPAO, još godine ga stiglerishovski je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:58Ljudi ne kapiraju da je Bičakčić bio spor sa 23 a kamoli sad... Čovjek od 2.05 prođe kraj njeg ko da je Gareth Bale...bordobijeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 16:56
Danas kako je izgledao na terenu ne moze ni u Famosu igrati.
Ali ne, ne možeš ti to objasniti
Čak mislim da se jedne godine oprostio od fudbala i onda se vratio iz nekog razloga, sad može biti da sam ga pomiješao sa nekim
Željo je na pripremama djelovao kao ozbiljan tim, ne znam šta je moglo poći po zlu...
Ma ja, ufati se ti divova a sto ste kita ohrdana to nista.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:04Gledaj divova gahahahahahahhaha
Klub vam igra, tacnije fuxica, oce li iko krenuti prema gradskom stadionu? E boze sacuvaj![]()
![]()
Nije bolest sve sto boli
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nemoj tako. Edin licno Dzeko mu je rekao da je zeljkan idealna sredina za njeg i da je to najveci klub u BiH (ako cemo gledat na pojasu od SCCa do Fahdove i to onom stranom miljacke).
Al ih posiba Velez ko djecu neku a sta cemo im mi tek u aprilu uciniti.
Ima starosjedioci ppas da navuku..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Za koga ce forumski skretnicari navijati veceras; za posusje da im pridju na samo 3 boda ili za njima najmrze Sarajevo da ih ostavi u borbi za opstanak?
Izvadi ga malo nijazeeeee
Izvadi ga malo nijazeeeee
ahahhahaha jest Ivkova slava hahhahahahhahahahahha
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Peru se pare preko zeljkana, Mirvic kladionicu radi.
A ni statut nije prosao.
A ni statut nije prosao.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Isto bi se ovako Džeko uklopio sa ovim suigračima koje ima Bičakčić... Al ne mozes ti objasniti nekom da nije isto igrati u 39-oj sa likovima u Feneru,Fiorentini i poluproizvodima iz Holandije,Brazila,Austrije u premijer ligi BIH...UtdBiH21 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:08Ne mozes ti ljudima dokazati da ovo nije najgora liga u Evropi jer godinama ko god dodje sa strane bude lozenje u smislu prepisat ce ovu ligu sa jednom nogom i svaki put kad dodju budu isti ili vecinom i losiji od ovih nasih standardnih premijerligasa .Morpheus je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:02Ono što prvo ne kapiraju je to što je on u SILAZNOJ putanji, haman skroz PROPAO, još godine ga stigle
Ali ne, ne možeš ti to objasniti
Čak mislim da se jedne godine oprostio od fudbala i onda se vratio iz nekog razloga, sad može biti da sam ga pomiješao sa nekim
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
sakahuligana
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:07Da ponovim po ko zna koji put:
miran majmune
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Volio bih da ne dodju u tu situaciju naravno, al vrlo moguce da ce i nas i vas moljakati pred kraj prvenstva da im pustimo bodove za opstanak ..
De objasnite mu da bi se ošišao poenta je dobit 5 u nizu a ne izgubiti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Arma00, Bing [Bot], CHR, ferroviere87, iliyaa8, Lekqqq1921, Mostarska, muhamedhulk, NazorUso, Noke995, RajvoSA03 i 62 gosta.