Nidal Čelik
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Nidal Čelik
Celik i danas u prvih 11.
Monaco je dosta ozbiljnija ekipa od Parisa i vidjet cemo kako ce danas Nidal odigrati
Monaco je dosta ozbiljnija ekipa od Parisa i vidjet cemo kako ce danas Nidal odigrati
Bivsi kapiten Sarajeva i buduci kapiten reprezentacije 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prve dvije intervencije top.
Masina za repke realno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kako zrelo izgleda 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sad fino ustopa ovoga i odnese loptu glavom, golemo je ovaj ritam igrat i u ovakvoj ekipi, ovaj Lens je cudo, forsiraju mlade i drze se svoje politike i ako se za titulu bore.
da je sarajeva ovaj mali bi sad igrao u hadzicima!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovaj stoper sa ovim pletenicama je najgore ocijenjen, uvali ih sad c8jelu odbranu zestoko.
Je li previse ako kazem da ne bi bilo lose razmisljati o njemu kao starteru kotra Velsa?
Ovo sto je proslu odigrao i ovo poluvrijeme meni je top!
Ovo sto je proslu odigrao i ovo poluvrijeme meni je top!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Samo pustite momka na miru, nemora ga nikad staviti, ko da ga briga hocel ga staviti ili nece igra za ekipu koja se bori za titulu u Francuskoj, kakva crna dva profi meca, kakve ovdje ublehe pisu.
Pa šta je pogrešno rečeno, malom je tek ovo druga utakmica? Treba ga zvati i nagraditi, ali kakva prva postava.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:16Samo pustite momka na miru, nemora ga nikad staviti, ko da ga briga hocel ga staviti ili nece igra za ekipu koja se bori za titulu u Francuskoj, kakva crna dva profi meca, kakve ovdje ublehe pisu.
Lens ekipica samo takva
De Pitari popustite.
Zato se i pitam je li previše da tako nešto pitam...
Međutim, ako bi kakvim slučajem Čelik do baraža igrao svaku za Lens, prvu ekipu prve francuske lige, izvini, ali meni je to dovoljno da bude ispred drugoligaša. U ovom momentu jeste preambiciozno, ali kazem, ako ovako nastavi, sto da ne!?
Sve cisti zasad,bitno je da se nametne i da povratkom Baidooa zadrzi prednost ispred Gradita i Antonia tj.dovoljno za rotacije do kraja sezone.
Joj klizeceg, vrati ga u pionire
Jer ne mijenjaš stoperski par koji super funkcionise u barazu za debitanta.231983 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:20Zato se i pitam je li previše da tako nešto pitam...
Međutim, ako bi kakvim slučajem Čelik do baraža igrao svaku za Lens, prvu ekipu prve francuske lige, izvini, ali meni je to dovoljno da bude ispred drugoligaša. U ovom momentu jeste preambiciozno, ali kazem, ako ovako nastavi, sto da ne!?
Ili misliš da je 7 profesionalnih utakmica do baraža dovoljno da igra u prvih 11 u barazu ?

.jpg)