Gradit nije problem, i da je losiji 50 posto od njega gurace Celika jer je mladji, takva im je politika al eto da vidimo, rijetko kojo stoper nas ima fizikalije za ove lige. Ova jedan stoper greska do greske
Nidal Čelik
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Nidal Čelik
Nema potrebe za prvih 11, ali stvarno ne vidim razlog da ne bude na spisku
naprijed rejal
Nece mijenjati, znam.jasmin10 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:23Jer ne mijenjaš stoperski par koji super funkcionise u barazu za debitanta.231983 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:20Zato se i pitam je li previše da tako nešto pitam...
Međutim, ako bi kakvim slučajem Čelik do baraža igrao svaku za Lens, prvu ekipu prve francuske lige, izvini, ali meni je to dovoljno da bude ispred drugoligaša. U ovom momentu jeste preambiciozno, ali kazem, ako ovako nastavi, sto da ne!?
Ili misliš da je 7 profesionalnih utakmica do baraža dovoljno da igra u prvih 11 u barazu ?
Vjerovatno ne bih ni ja da sam na njegovom mjestu. Ali isto tako kazem da to ne bi bilo bas toliko neocekivano. Na ovom nivou recimo Nikola jos uvijek nije odigrao jednu utakmicu, ovaj mali s 19 igra u prvom timu ekipe iz lige5.
Nemam ja nista protiv Katica, smatram da je poslijeTarika nas najbolji CB, ali to ne znaci da se nece nikad pojaviti bolje rjesenje. Mozda se vec pojavljuje jedno na sjeveru Francuske.
to je ta pitarska skola skoka!
I kardinalna greska jbmu.
ovo se desi kada nemas covjeka u klubu od rahmetli uscuplica da bazne stvari nauci! najgora skola fudbala akademija sarajevska!
Sigurno ga treba pozvati ako vako nastavi, ali prva postava je previse, bar sad za baraz. Ali taj drugi stoper sto ce pored tarika igrati je problem, katic igra u klubu sa 3 stopera i izgubi se kad igra sa 4, celik isto igra sa 3, katic je dobar ako zadnji 20 minuta treba cuvati rezultat i braniti se pogotovo visoki lopti ili ako treba gol jer je dobar glavom i opasan, ne znam kakav je barisic u bragi i koji formaciju oni igraju... kako god, katic ce igrati protiv velsa ako svi budu zdravi
Auh! Ne da se usranom do potoka.
Treći gol je skroz njegov, baš amaterska greška, drugi mu se mogao oprostiti mada je mogao pokupiti loptu glavom.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
njemu bitnije bilo da drzi ovog drugog da ne bude da je njegov igrac dao gol.
ovo je bas pehcina kod 3. gola, sto kolega iznad rece ne da se usranom do potoka...ovakav preokret, nidje veze, bolji puno od monaca al et.
ovolika mrcina, a i u 1. pol je imao jedan duel gdje nije ni skocio a lik odnese loptu, sreca profula.
Mlad je, bice to ok
Neinteligentan potez koji se ne može pripisati mladosti i neiskustvu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jest imao je i gdje je odnio jbga uglavnom ovo su zvjeri, odraz kao kod kosarkasa, atlete su francuzi u svim sportovima. Nije do jednog igraca,onaj drugi stoper cijelu tekmu oravi kardinalne greske al sta ocekivati kad imas dva stopera u prvih 11 od 18 i 19 godinababino je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:42njemu bitnije bilo da drzi ovog drugog da ne bude da je njegov igrac dao gol.
ovo je bas pehcina kod 3. gola, sto kolega iznad rece ne da se usranom do potoka...ovakav preokret, nidje veze, bolji puno od monaca al et.
ovolika mrcina, a i u 1. pol je imao jedan duel gdje nije ni skocio a lik odnese loptu, sreca profula.
Mlad je, bice to ok
Evo i onaj naš žujan uđe. Da mu hoće Nidal bubreg izvalit
-
Sindikat12
- Kontakt:
E moj Nidale…. kakva greska kod 3 gola.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma nide veze nije bas ni toliko samo njegova greška. Onaj srednji stoper skočio i fulio loptu Nidalu tako pala sta može. Kada ispred tebe lik fuli loptu teako je bolje reagovati. Jeste i on malo nesretno izgleda ali sad bas da je toliko samo njegova greška. Više se može reći da je imao peh nego da je isključivo njegova greška za gol.
On je napravio kardinalnu grešku kad je u situaciji 2v2 napustio svog igrača da bi otišao skočiti kod već pokrivenog protivničkog igrača, to dalje kako je završilo je demonstracija zašto se to ne radi.LegendKiller je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:05Ma nide veze nije bas ni toliko samo njegova greška. Onaj srednji stoper skočio i fulio loptu Nidalu tako pala sta može. Kada ispred tebe lik fuli loptu teako je bolje reagovati. Jeste i on malo nesretno izgleda ali sad bas da je toliko samo njegova greška. Više se može reći da je imao peh nego da je isključivo njegova greška za gol.
Hajde ba, desi se greska svakome. Vazno je da nauci za ubuduce. Jos je momku tek drugi ozbiljan mec u karijeri. Ne racunam utakmice sa nasih livada.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
generalno je odigrao dobru utakmicu opet, Miran pod pritiskom I dobre intervencije. A ova tzv "kardinalna greska" se moze desiti bilo kojem stoperu bilo koje klase a pogotovo pod tolikim pritiskom protiv Monaca, a i igracu kojem je ovo 2. Utakmica tu. Trebamo biti zadovoljni. Imao je I onaj dobar klizeci start kad je onom liku uletio ko Khusanov. Ocekujemo previse. Sve u svemu dobro odigrano, aBd jos bolje u petak protiv Strasbourga
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Proximic i 28 gostiju.