Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Nek dignu u srijedu ili protiv Zrinje,pa bum vidjeli!godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Parola sad kara u jednjak one koji su je digli i aplaudirali. Karma takozvana.godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
najbolji izbor trenutno.
Zašto ga sada ne podignu, zašto sada ne sačekaju trenera, čekaće se titula dok se Amar ne vrati, mogu se milioni uložiti, ne uzima titule ko ima, nego ko zna.gegenpressing je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:56Nek dignu u srijedu ili protiv Zrinje,pa bum vidjeli!godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49
Moj nispe je pouzdaniji i malo jeftiniji.
j..... ja mrtvu majku kurvu u usta svakome onome ko je dizao i pljeskao na parolugodrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Ti bi Sopića izgledao mogao i prizvati. Sve mi nekako govori da je nakon ovog poraza u Osijeku bivši, samo ne znam šta bi nam on donio sa dna hrvatske lige, ali ko zna šta se sve može desiti u glava ljudi koji odlučuju.bablaz1 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:15Strašno ovo izgleda. A što jenajgore, ne nazire se kraj. Najveći fol je da trenutno nemamo statut usvojen, skupštinu nam čini jedan čovjek, isti taj imenuje upravu i ima većinski glas u upravi. Ovom stojanoviću je kostić bio pomoćnik. Definitivno je rješenje trener iz Hrvatske, Sopić ili šta znam. Nemamo realno ekipu, puno je izmiksano, a trener želi da igra pas igru. Sterilni smo u napadu. Oba krila su očajna, u završnicu nam dolaze maximalno 4 igrača. Prestrašno. Otjerali smo neke igrače, neki su sami otišli, nismo se pojačali gdje smo najviše trebali. Trener nema ideju nikakvu, itako dalje i tako dalje.. tuga je da smo dali sve a dobili ništa.. vidjećemo na šta će ovo izać... Ide borba za opstanak i to grčevita.
covjek nam donese titula, kupova, Evrope i gamad narkomanska nadje da dize paroleblap je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:56Parola sad kara u jednjak one koji su je digli i aplaudirali. Karma takozvana.godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.