FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nista novo u Zelji. Vidjeno koliko puta do sada?
Dok god drzava necuva ledja nista od titule.
Dok god drzava necuva ledja nista od titule.
Amar uz sređen klub, sa stabilnim finansijama, uzima ligu uz svo sudkjsko navlačenje Borcu i Zrinjskom. Samo je pitanje ima li on motiva da se bavi fudbalom, pogotovo nakon onakvih transparenata od navijača od kojih se mnogi i nesjećaju zadnje titule
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ne pamtim kad sam ovako bio sjeeban u svojih 30 godina. Je li ima iko da stane u kraj ovome ili ćemo čitav februar bez pobjede u ligi završiti. Pa to ne da je sramota nego ne smijem više ni ocu reći da idem na utakmicu da me ne bi podjeebavao…
- Bersaga
- Kontakt:
Bitno je da se borimo za nešto pa makar i za opstanak. Ako su nam ovo pojačanja onda smo se pojačali.
Ovaj kreten bukvalno moli svakim svojim potezom da ga otjeraju ali neka ga Nijaze, dok ne ispadnemo neka njega.
Zaslužuju sablasno prazne tribine Grbavice.
Ovaj kreten bukvalno moli svakim svojim potezom da ga otjeraju ali neka ga Nijaze, dok ne ispadnemo neka njega.
Zaslužuju sablasno prazne tribine Grbavice.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Vratite Amara nemojte nas vise sramotit
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Apelujem na samoprozvanog doktora prekida da se obrati onima koji stvarno znaju a ne šepure se titulama. Naši prekidi su katastrofa protiv ozbiljnijih ekipa. Ericovi uredno završavaju ili na prvoj ili u gol-autu, kao i Alićevi. Ja znam da niko nema Štilinu lijevu nogu ali zašto Štila recimo nije tu da sa njima radi prekide, sada ima tu i Armin. Pogledajte samo koliko bodova prekidi mogu donijeti.

Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nekad su se glave skidale na osvojena 23. od 33. moguca boda..
Danas na 4.boda se kaze sjest cemo popricati..
Danas na 4.boda se kaze sjest cemo popricati..
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ih tad smo igrali horuk i pobjedjivali zbog prekida. Bio brz Santos i majstor Stilic.
Danas hocemo moderno iz zadnje linije pa je nabij sto dalje od mene.
Danas hocemo moderno iz zadnje linije pa je nabij sto dalje od mene.
Sad fino neka kod Kovačevića uz jagnjetinu popričaju kad trener očekuje da proigramo, pa da nas obavjeste, da se ne brinemo
- VibeTribeX
- Kontakt:
onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
itatabisine
- Kontakt:
Kakav je ovo termin za srijedu bas nas pisaju ovi iz Saveza
Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- gegenpressing
- Kontakt:
Nek dignu u srijedu ili protiv Zrinje,pa bum vidjeli!godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
Brohra ribo se...
Parola sad kara u jednjak one koji su je digli i aplaudirali. Karma takozvana.godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
-
GavranBeli
najbolji izbor trenutno.
Zašto ga sada ne podignu, zašto sada ne sačekaju trenera, čekaće se titula dok se Amar ne vrati, mogu se milioni uložiti, ne uzima titule ko ima, nego ko zna.gegenpressing je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:56Nek dignu u srijedu ili protiv Zrinje,pa bum vidjeli!godrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49
onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
- VibeTribeX
- Kontakt:
- VibeTribeX
- Kontakt:
j..... ja mrtvu majku kurvu u usta svakome onome ko je dizao i pljeskao na parolugodrina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:54Ti navalio na parolu. Kad skontas koliko je ljudi to diglo i koliko je dalo aplauz znaci da nije parola bas fula. I dosta o paroli, ima Zeljo sad puno vecih problema.VibeTribeX je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:49onda su sinovi brata i sestre digli parolu protiv njega
i nikada nije dosta o paroli
to je ogromna sramota ovako velikoga kluba kao sto smo mi
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, berjan, Ferroviere1987, Hazre, Hrasno15, Levin, mavi, misstianopenaldo, nedimmmm1337, Vanja8, Zhustri i 109 gostiju.