Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mi ne primamo golove, zeljo ne zabija golove.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Rasturismo posusje s pola snage, kao da smo igrali protiv seljescara
Drug, navijaš za Borac, moj savjet ti je da se ubiješ iskrenoCombattente87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44Napusti internet odmah !Neznam55 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:19Navijačke zayebancije na stranu, Željo ove sezone je samo pokazatelj toga šta ti se može desiti kao ''Bošnjačkom'' klubu koji zaprijeti Borcu
Pobijedi ih dok nemaju veliku bodovnu razliku i slijedeću utakmicu ćeš izgubiti makar 19 golova dao da ti ekipa padne moralno pa ti to spašavaj ako možeš. Željo nije mogao.
Ispasti neće nikada jer nije dobro za ligu, ali osvojiti ništa isto neće dokle god se Vico pita![]()
Prvaku antalije nikako ne leže bh ekipe
- Shategabri
Što se tiče komšiluka, meni ih nije zanimljivo ni zayebavati.
Te niz od 11 poraza u gostima, pa 11 bez pobjede... Ljudima nije do života.
Nek se dozovu, pa biće zdrave zayebancije
Te niz od 11 poraza u gostima, pa 11 bez pobjede... Ljudima nije do života.
Nek se dozovu, pa biće zdrave zayebancije
Koševo Zapad
4 0 derbi
3 0 posusje
Tacno toliko za taj 1 gol su bili bolji od njih.
3 0 posusje
Tacno toliko za taj 1 gol su bili bolji od njih.
Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.
Aferim Marijo, samo tako nastavi!
Naše društvo vapi za istraživačkim novinarstvom, niti jednog objektivnog niti stručnog medija nemamo.
Naše društvo vapi za istraživačkim novinarstvom, niti jednog objektivnog niti stručnog medija nemamo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- VibeTribeX
- Kontakt:
ispasti necemo
nismo vise duzni i bogu i narodu
polako doci ce to sve na svoje
previse je losih, prelosih igraca u nasem rosteru
nismo vise duzni i bogu i narodu
polako doci ce to sve na svoje
previse je losih, prelosih igraca u nasem rosteru
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta ste radili Tariku Kariću pa se dečko najviše od svih raduje poslje utakmice. Ipak je ponikao u Želji i da se ovako raduje nije prirodno

Mediji su pod uticajem plavih fekalija.Zeko87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:47Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.
Vise pate zbog ove serije Sarajeva nego zbog zeljaninih muka.
Mario i zoran brateZeko87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:47Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.
Kako Sarajevo lagano rutinira.
Tarik se raduje, jer je kao mlad golman dobio šansu u velikom klubu kao što je Velež i što je jedan od najboljih golmana u BiH.Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:49Šta ste radili Tariku Kariću pa se dečko najviše od svih raduje poslje utakmice. Ipak je ponikao u Želji i da se ovako raduje nije prirodno![]()
![]()
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
De ba jarane jesi li ti normalan...zamirLaganini je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:44zeljo bi trebo igrati drugu ligu ali ga cuvaju da ne ispadne vec dvije sezone. svako malo ga poguraju tek toliko da ne ispadne ali da je liga postena, on bi kao i borac malo isao na pripreme u nizu ligu
Cuj Zeljo bi trebao igrati drugu ligu ?
Pa zar mislis da bi ljudi sa foruma to dopustili, da ne idem dalje...
Da mi ostanemo bez cirkus kluba ovdje i da se pojedinci sa Zeljine teme natezu sa navijacima TOSK~a oko posjete ?
Nemoj ba matere ti vise ovo pisati...
Pa ako treba, mi cemo s foruma iskupiti love da damo nekom sudiji da nam Zelju u presudnim tekmama ostavi u ligi...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hajde sto nama niste zanimljivi, al sto vasim navijacima?Pendulum je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:52Pisali bi vi da nije 2:0 za nas. Pročitaj još jednom moj potpis.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:42Koja razlika na forumu kad igramo mi i kad igraju oni. Da je obrnuta situacija, do sada bi napisali najmanje 30 stranica o posjeti, analizirali svaki faul i svaku sudijsku odluku.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tacno, ipak je to veliki uspjeh Sarjevskih klubova, trece mjesto, nije maloZeko87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:47Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kontrasvih i komentarisanje navijacaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:56Hajde sto nama niste zanimljivi, al sto vasim navijacima?Pendulum je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:52Pisali bi vi da nije 2:0 za nas. Pročitaj još jednom moj potpis.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 feb 2026, 19:42Koja razlika na forumu kad igramo mi i kad igraju oni. Da je obrnuta situacija, do sada bi napisali najmanje 30 stranica o posjeti, analizirali svaki faul i svaku sudijsku odluku.![]()
Bas trebas biti beskicmenjak pa komentarisati nesta znajuci da gola ne mozete postici, suta u okvir gola imati, za bodove i pobjede da ne govorim.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa ovo sto Stimac danas rece mozda ti otvori oci, ovdje je trece mjesto naucna fantastika, u ligi gdje unaprijed znas ko ce biti prvak i gdje Dodik i alicni to najave javno, to se moze samo kod nas vidjeti i dozivjeti, bas si ovako apmetan i ironican a znas odlicno sta je istina, mada mora neko i gnjida da bude kao ti.MikiPirs je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:57Tacno, ipak je to veliki uspjeh Sarjevskih klubova, trece mjesto, nije maloZeko87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:47Strašno je da niti jedan medij nije napravio neki intervju, podkast, analizu ili bilo šta o uspjehu Marija Cvitanovića na klupi Sarajeva. Ovakve rezultate da je bilo ko drugi napravio sam ekipom koju preuzme u raspalom stanju i dva boda iznad crte zone ispadanja, bile bi inicijative da mu se ime ulice dodijeli.
Naše društvo vapi za istraživačkim novinarstvom, niti jednog objektivnog niti stručnog medija nemamo.![]()