Može se gledati na linku odmah ili preuzeti.
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/as ... 021830.mp4
Napominjem, radi administracije, da je link 100% legalan.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Može se gledati na linku odmah ili preuzeti.
Sreca pa je zekic bio tu pa da bar malo uigra sistem s 3 nazad prije marijinog dolaska. Steta samo onog kiksa s musemicem koji nas je probao vratiti na neki prahistorijski fudbal.
Taman smo došli na ono “i grb sto kuca…”
Zeljeznicar (svak ziv ih uzo)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:29Inace pljuvali smo dovodjenje Banica, Cvitanovica i jos niza igraca, od cistaca do Mirvica,Tana naravno sad niko nista nece reci i za pametne poteze koje smo vukli, valjda trebamo samo negativu i razdor da unosimo ili neke koji to nisu rasili nazivati ih botovima. Ono sto sam pratio Banica u HR, kao sto rekose cita igru, sudjeluje u igri i otvara igrace, nekad to dovede izlijetanje i do kiksa ali donosi ekipi na mnogo polja puno toga.
MARIO CVITANOVIĆOvo je čak sedma uzastopna ligaška utakmica za izabranike Marija Cvitanovića u kojoj nisu primili pogodak.
Posljednji gol u ligi su igrači Sarajeva primili još 29. novembra prošle godine kada je Rudar u Prijedoru slavio protiv ekipe sa Koševa (2:1).
Ono što je zanimljivo je to da je ovo prvi put da su igrači Sarajeva uspjeli ostvariti ovako impresivan niz bez primljenih golova još od nastanke lige koja se igra sa klubovima iz cijele BiH (sezona 2002/2003).
Debili, to se ni u Laktašima ni u Kalinoviku ne bi desilo, a znamo svi kakav tip ljudi dolazi od tamo.
Tačno, isto mislim samo nisam htio ništa negativno spominjati nakon onakve igre. Ne znam šta je s Mujkićem, ali je grohn'o ima već neko vrijeme. Maroodza je meni generalno prosjek, dobar nekad sa klupe i to je to. Nije mu prva utakmica da ne zna pas da proslijedi prvom do sebe. To se desilo i u prošlu u Doboju, a i u prvom dijelu sezone.ado-hz je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:27Sinoc su gotovo svi bili odlicni, Elezi i Cimi perfektni.
Jedino cime nisam zadovoljan je igrom Mujkica koje je bas ofalio a Maroodza ima bas problema sa pasom i sinoc je 2-3 puta pogrijesio u predaji lopte prema nazad gdje nikako ne bi smio pogrijesiti. I sinoc i i Doboju je imao identicne greske.
Sve se slažem oscilira ali Marodza ima 21 normalne su oscilacije. Naglasio bi koliko taj igrač ima samopouzdanja i normalno je da pogriješi jer preuzima rizik često. Osim toga zavaljen je na beka protiv Sloge, mislim da on ne moze na tu poziciju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:32Tačno, isto mislim samo nisam htio ništa negativno spominjati nakon onakve igre. Ne znam šta je s Mujkićem, ali je grohn'o ima već neko vrijeme. Maroodza je meni generalno prosjek, dobar nekad sa klupe i to je to. Nije mu prva utakmica da ne zna pas da proslijedi prvom do sebe. To se desilo i u prošlu u Doboju, a i u prvom dijelu sezone.ado-hz je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:27Sinoc su gotovo svi bili odlicni, Elezi i Cimi perfektni.
Jedino cime nisam zadovoljan je igrom Mujkica koje je bas ofalio a Maroodza ima bas problema sa pasom i sinoc je 2-3 puta pogrijesio u predaji lopte prema nazad gdje nikako ne bi smio pogrijesiti. I sinoc i i Doboju je imao identicne greske.
Ma nekako mi je sirov, kao da nema osjecaj u nogama sa loptom. Kao da ono ma samo je pukni pa sta bude sa njom. Sinoc kad je prosao po strani i ubacio za Kyeremeha pred gol ono ne bi stigao ni Ronalno iz najboljih dana. Nema mi osjecaj za ubacaj al hajd da ima ne bi igrao kod nas nego u nekoj jacoj ligi. Mozda se moze i mora raditi sa njim na predaji lopte, pasu, ubacaju sa strane.GalileoGalilei je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:32Tačno, isto mislim samo nisam htio ništa negativno spominjati nakon onakve igre. Ne znam šta je s Mujkićem, ali je grohn'o ima već neko vrijeme. Maroodza je meni generalno prosjek, dobar nekad sa klupe i to je to. Nije mu prva utakmica da ne zna pas da proslijedi prvom do sebe. To se desilo i u prošlu u Doboju, a i u prvom dijelu sezone.ado-hz je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:27Sinoc su gotovo svi bili odlicni, Elezi i Cimi perfektni.
Ja ih nisam nesto pljuvao ali je u tom trenutku bilo totalno razumljivo i ne moze se nikom nista reci. Poslije primljenih 20 golova u par utakmica i totalne pogubljenosti iz kola u kolo, murinjo da je dosao bio bi popljuvan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:29Inace pljuvali smo dovodjenje Banica, Cvitanovica i jos niza igraca, od cistaca do Mirvica,Tana naravno sad niko nista nece reci i za pametne poteze koje smo vukli, valjda trebamo samo negativu i razdor da unosimo ili neke koji to nisu rasili nazivati ih botovima. Ono sto sam pratio Banica u HR, kao sto rekose cita igru, sudjeluje u igri i otvara igrace, nekad to dovede izlijetanje i do kiksa ali donosi ekipi na mnogo polja puno toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.