Nemaš ti jarane pojma u kakvoj Zvezdi je Lalat radio i koje milione je on njima donioNoDi80 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:38Dzaba nije nista osvojio, a Zelji sigurno ne moze pomoci
Kakav Lalat brate ne trebaju nam takvi cirkusanti
Ne znam sto se lozite na srpske fenjerase kakav je to fetis
Nista nama ne mogu pomoci treneri iz Srbije, nama sad treba neko ko zna klub u dusu za brzu rekaciju
Kako god od svih domacih trenera brkica je jedini osvajao, pravio igrace i zna klub u dusu
Tek kad napravimo sistem koji ce fukcionisati i kad trener ode onda treba traziti ozbiljna imena izvan regiona
Zrinjski koji god trener da dodje isto igra, a kod nas svaki trener kad dodje pravi svoj sistem i to se mora promijenitiBicakcic stariji 4,5 godina brzi od njega hahahdubioza144 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 14:37Zasto je Nastic odglumio povredu, mogao je i ranije reci da njegova pozicija nije stoperska i da ne zeli igrat i kad je vidio da ga je onaj otreso odma na pocetku morade glumiti povredu
Meni se cini da je Nastic za 3:5:2 i bolja mi je opcija Osmanovic od njega za ovo sto igramo
Ako s eveć praviš stručnjak i skaut za mlade i trenere onda trebaš i neke osnove poznavati
Sad brzo idi istraži šta je Lalat uradio u Zvezdi, preslušao koji video pa da se ne ofirneš opet