Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
NoDi80
-
Kontakt:
MarcosSenna je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:33
Ma dajte kakav Sablja, skidam mu kapu na požrtvovanosti i sigurno voli klub ali je teška sirovina i nije kapacitet za ozbiljnog trenera. Santosu treba napraviti spomenik u prirodnoj veličini za sve rezultate koje je napravio jer se sve svodilo na njega. Prije i poslije toga seoski klubovi po Crnoj Gori. Valjda smo prevazišli to penjanje po ogradi i galamu. Od igrača iz tog vremena sam čuo za razne njegove ispade, razbijanja telefona, neku nepotrebnu agresiju... To možeš prosipati Omaru Beći i Sedadu Subašiću al sad kad imaš Bičakčića, igrače iz Austrijske lige ko će ti to trpiti ? Prošla su ta vremena, ako idemo u smjeru da budemo ozbiljan klub treba ti ozbiljan trener. Ja sam vjerovao da Slaviša to može ali se zajebo sa eksperimentisanjem u prva dva kola i sve je krenulo niz brdo.
Ako hocete nekog mladog, ovakvima vrijedi dati sansu ukoliko postoji mogucnost

Zadnja izmjena:
NoDi80, dana/u 22 feb 2026, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sakahuligana
-
Kontakt:
Postao/la sakahuligana » 22 feb 2026, 15:45
f16 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:44
sakahuligana je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:30
Argentina je napisao/la: ↑21 feb 2026, 23:15
Pjevajte, svakako vas je 500-1000 u kopu (cca 10% posjete). Ali pravite kazne za klub kao da ste samo vi na stadionu. Razmisli ili je manjak IQa da skontas.
Sreca, dosao je investitor, dolaze i bolja vremena, poslozit ce se sve, nece klub bolovati mahali, ulici i navijacima. Zna se sta je obaveza navijaca (ono ato rade sve strane osim juga).
Da li ce vasa djeca pjevati? Ne bih rekao, nekad je jugnimao 3x vise gledalaca, a iz godine u godinu je sve manje ljudi u kopu. Nece da gledaju dilanje, kriminal i stetu klubu.
Sretno s navijanjem
Treba sramota da te bude zbog tih rijeci , ljudi ginu na jugu 90 plus minuta bez stajanja upravo ti ljudi i dizu stadion na noge kad je najpotrebnije i koliko se puta dobila na atmosferu tih ljudi , a ti dole kad se pribijes na ogradu i psujes igracima nista ne dobija niko , ljudi uzimaju slobodne dane zbog domacih , gostujucih odvoje subotu nedelju sto bi proveli sa svojom porodicom,djecom nebitno odu na gostovanje i bodre Zelju ne smrde na forumu i ne komentarisu , ti si taj koji nece doci sljedecu jer Zeljo nije pobjedio od oktobra , budi ponosan jer si simpatizer kluba koji ima ovakvu grupu iza sebe!
Vidjet ces koliko se ne pitaju navijaci u par dana ili ti samo u utakmici protiv Sloge pa ces poslije toga vjerovatno opet pocet dolaziti ne sikiraj se.
Normalno da ce pjevati trenutno nasi mladji najjaci ne u gradu nego u cijeloj Bosni , zivio !
Sjećam se ja kad se digla atmosfera. Pod Denisom sa Zrinjom na Grbavici, ubili ih svih 70 minuta utakmice, pa sveti jug napravi dim i prekide se utakmica. Ljudi nam u 10 min poslije toga 2 gola pristavili.
Jug je leglo kriminala i dilanja droge sine. U čemu su najmlađi najjači? U skidanju dukseva i majica po gradu, ili po šaranju saobraćajnih znakova i zgrada neprivlačnim grafitima TM'87?
Onda ne mozemo pobjedit utakmice od oktobra zbog loseg zraka po tebi?
-
svemalim1
-
Kontakt:
Ma dajte kakav Sablja, skidam mu kapu na požrtvovanosti i sigurno voli klub ali je teška sirovina i nije kapacitet za ozbiljnog trenera. Santosu treba napraviti spomenik u prirodnoj veličini za sve rezultate koje je napravio jer se sve svodilo na njega. Prije i poslije toga seoski klubovi po Crnoj Gori. Valjda smo prevazišli to penjanje po ogradi i galamu. Od igrača iz tog vremena sam čuo za razne njegove ispade, razbijanja telefona, neku nepotrebnu agresiju... To možeš prosipati Omaru Beći i Sedadu Subašiću al sad kad imaš Bičakčića, igrače iz Austrijske lige ko će ti to trpiti ? Prošla su ta vremena, ako idemo u smjeru da budemo ozbiljan klub treba ti ozbiljan trener. Ja sam vjerovao da Slaviša to može ali se zajebo sa eksperimentisanjem u prva dva kola i sve je krenulo niz brdo.
vidis da nismo prevazisli. ja nikad u zivotu ne bi prizivao sablju u normalnim okolnostima, ali trenutne okolnosti su sve samo ne normalne. tranzicijski period za klub i ogromna kriza rezultata. treba ti neko prekaljen ko zna ovu ligu da mirno zavrsi sezonu. nikakvi moderni stranci kojima treba pola godine da skontaju gdje se nalaze, nije momenat za takve i nemamo vremena. ne mora to biti sablja licno, ali treba nam neko ko moze odmah pomoci, ko poznaje ligu i ovu ekipu.
-
sakahuligana
-
Kontakt:
Postao/la sakahuligana » 22 feb 2026, 15:50
VibeTribeX je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:39
Seher1921 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:36
VibeTribeX je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:32
nula se pitate
nebitni ste potpuno
Kako igra čelzi
slabo
jucer bas lose izdanje
sad nam ide red tekmi ne zna se koja je gora
nego da se vratimo na zivotom nebitne zitelje sa juga
jel vam jasno da je dosao kraj uticaju u klubu?
Sanjaj o tome da se Jug nece pitat i ko to Jugu moze sta zabraniti , ovom pickicama na terenu kad se ulazilo u prostorije kluba i objasnjavalo sta je Zeljo odma su utakmicu poslije proigrali , kad im se dodje na trening objasne stvari kako igraju sljedecu utakmicu , tako ce biti i sad zivi bili pa vidjeli igru protiv Sloge do tad lijep pozdrav

-
Bojudaosinebu
-
Kontakt:
Postao/la Bojudaosinebu » 22 feb 2026, 15:53
Ovi ne mogu proigrati da im citav skaljarski klan dodje na trening.
-
Pablo11
-
Kontakt:
svemalim1 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:48
vidis da nismo prevazisli. ja nikad u zivotu ne bi prizivao sablju u normalnim okolnostima, ali trenutne okolnosti su sve samo ne normalne. tranzicijski period za klub i ogromna kriza rezultata. treba ti neko prekaljen ko zna ovu ligu da mirno zavrsi sezonu. nikakvi moderni stranci kojima treba pola godine da skontaju gdje se nalaze, nije momenat za takve i nemamo vremena. ne mora to biti sablja licno, ali treba nam neko ko moze odmah pomoci, ko poznaje ligu i ovu ekipu.
Ma jedino rjesenje, od Muftica do Pekica u prethodne dvije sezone ko je tu otjerati. Pa nece biti trulih jabuka i lose svlacionice, negativne energije i slicno.
Fk Željezničar.
-
sakahuligana
-
Kontakt:
Postao/la sakahuligana » 22 feb 2026, 16:01
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑22 feb 2026, 15:53
Ovi ne mogu proigrati da im citav skaljarski klan dodje na trening.
HHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA jaka iskreno , prije je palilo pa cemo vidjet
-
NoDi80
-
Kontakt:
Jesu li jucer igrali juniori ili?
Meni pise da su upravo pobjedili Zvijezdu u19 2:1
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MrAmarOsim
-
Kontakt:
Postao/la MrAmarOsim » 22 feb 2026, 16:07
Dokle je razlaz sa ovom ublehom? Dokle su sa potpisivanjem Amara?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
Pact1921
-
Kontakt:
A hajmo dati sablji napokon normalan mandat pa on nikad nije dosao u situaciju kad je bila normalna situacija i da je bilo para. Prvu mandat dosao u ekipu koja je nakon 10 osvojila 14 bodova i onda prvu tekmu pobijedio derbi na grbavici i imao niz od 7 pobjeda u toj sezoni i na kraju zavrsio sa 55 bodova to jest 41 bodom u 20 utakmica to je preko 2 boda po utakmici . U drugom mandatu dosao je kad niko nije htio da se priblizi klubu on je dosao i fazon u prvoj sezoni punoj sezoni je dobio otkaz dok je bio 3 jer su mislili nasi kako nam treba bolji strucnjak pa doveli frajera koji je ispao od drugoligasa u kupu . On je dolazio kad nije niko htio izvlacio najbolje iz svoje situacije ali on je ubleha dok ovi ostali nisu.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Manijakdokraja9
-
Kontakt:
Postao/la Manijakdokraja9 » 22 feb 2026, 16:08
Nesto sad razmisljam, mi navijaci smo dijelom krivi za ovo. Primjera radi, evo pitari, ne mogu se porediti s nama kad je u pitanju ljubav prema klubu, posjeta (pogotovo kad lose ide), clanstvo itd, ali za jednu stvar im moram skinuti kapu. Ljudi vec godinama ne pristaju na mediokritet i dizu uzbunu i bojkotuju nakon 2 poraza, koliko god to i lose bilo u neku ruku. Oni su spremni bili otjerati Mirvica do prije par mjeseci kad su bili u losoj formi, pored svega sto im je uradio za klub. Rezultat toga je bio da je covjek rascistio racume sa Tanom, doveo Mamice u klub, Ljajica, Menala i samim tim ulozio jos vise para nego prije. Hocu da kazem da nas je nasa bezuslovna ljubav prema klubu dijelom i kostala i dovela do ovog stanja. Dosta je vise milostinje, ili napravi nesto da vidimo rezultate ili mrs iz kluba, pa makar i nakon 3 kola.
-
Admir74
-
Kontakt:
Ovi nasi ne izlaze sa plasticne trave zadnjih dana, a utakmice na prirodnoj, a o dimenzijama nase palstike i pravog terena da ne pominjem, koji je razlog zna li neko?
-
Hrasno15
-
Kontakt:
Skoro 24h od treće blamaže sa Kekecom i još nema nikakvog saopštenja iz kluba.
Jedini opravdani razlog može biti taj da negdje mole Amara, a da on još nije pristao.
-
Pablo11
-
Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:08
Nesto sad razmisljam, mi navijaci smo dijelom krivi za ovo. Primjera radi, evo pitari, ne mogu se porediti s nama kad je u pitanju ljubav prema klubu, posjeta (pogotovo kad lose ide), clanstvo itd, ali za jednu stvar im moram skinuti kapu. Ljudi vec godinama ne pristaju na mediokritet i dizu uzbunu i bojkotuju nakon 2 poraza, koliko god to i lose bilo u neku ruku. Oni su spremni bili otjerati Mirvica do prije par mjeseci kad su bili u losoj formi, pored svega sto im je uradio za klub. Rezultat toga je bio da je covjek rascistio racume sa Tanom, doveo Mamice u klub, Ljajica, Menala i samim tim ulozio jos vise para nego prije. Hocu da kazem da nas je nasa bezuslovna ljubav prema klubu dijelom i kostala i dovela do ovog stanja. Dosta je vise milostinje, ili napravi nesto da vidimo rezultate ili mrs iz kluba, pa makar i nakon 3 kola.
Zavisi kako gledas, ne zelim ih komentarisati ali ih vuce vec godinama potpisivanjem jacih imena i gasenjem vatre za lose rezultate.
Fk Željezničar.
-
Manijakdokraja9
-
Kontakt:
Postao/la Manijakdokraja9 » 22 feb 2026, 16:26
Pablo11 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:21
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:08
Zavisi kako gledas, ne zelim ih komentarisati ali ih vuce vec godinama potpisivanjem jacih imena i gasenjem vatre za lose rezultate.
Ma poenta mog komentara je da mi navijaci Zelje pristajemo na mediokritet vec godinama. Zadovoljavamo se evropom, a nerijetko ni nju ne izborimo. Godinama smo znali da nam zlonamjerni ljudi vedre i oblace u klubu i nista nismo radili povodom toga osim obarali rekorde u clanstvu i punili Grbavicu. Smijesno.
-
perodeformero
-
Kontakt:
Postao/la perodeformero » 22 feb 2026, 16:26
Tamo je Mamić, a ovdje Brković i tu sva priča počinje i završava. Znači nabaviš Mamića i imaš i trenera i igrače i sistem, nabavi budalu imaš sadašnjeg Želju
-
Bersaga
-
Kontakt:
Ovdje je problem na relaciji trener-igrači 100%. Niko ni s kim ne može. Da se mi sa foruma skupimo imali bi više šuteva u okvir gola u ove tri utakmice.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
Pact1921
-
Kontakt:
Bersaga je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:31
Ovdje je problem na relaciji trener-igrači 100%. Niko ni s kim ne može. Da se mi sa foruma skupimo imali bi više šuteva u okvir gola u ove tri utakmice.
Pa bi imali vise jer mi bi igrali srcem zbog kluba a ne zbog plate kojeg boli briga sve sta se desi dok njega na kraji svakog mjeseca iskresirajj redovno.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Manijakdokraja9
-
Kontakt:
Postao/la Manijakdokraja9 » 22 feb 2026, 16:33
perodeformero je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:26
Tamo je Mamić, a ovdje Brković i tu sva priča počinje i završava. Znači nabaviš Mamića i imaš i trenera i igrače i sistem, nabavi budalu imaš sadašnjeg Želju
Nije Brkovic kriv za trenutno stanje u klubu. Ovo je produkt prelose odradjenog ljetnog prijelaznog roka ukljucujuci i igrace i trenera kojem smo dali da ih bira. Ne moze nista preko noci, bezveze lupas gluposti eto da se pika da si kobajagi neki komentar ostavio, a nidje veze s vezom. Ovdje ce trebati bar 2 - 3 prijelazna roka DOBROG RADA da se sapere sve sto se natalozilo.