FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da li imate imalo obraza pa da nešto prigovarate Hordama, da li ste normalni.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ja pratim HNL i tad sam govorio da smo dobili golmana kojeg svaki trener, igrac u HNL hvali, doktor za penale, kad ih pitaju koga bi volili u ekipi svi kazu Banica hem sto je dobar golam, on sudjeluje u igri, odlicna igra nogom i super je lik, neki kazu da je zlato njega imati i da nije golman da bude u klubu, medjutim ovdje odma nakon jedne tekme te lincuju. Neko se brze prilagodi na grad,ekipu, klimu a neko sporije a neko nikad. Mi smo Bralica nakon par kikseva proglasili klocem, lik bez dva treninga uletio bio u ekipu, pojma nemam sta ljudi ocekuju. Da je svaki igrac pojacanje svi bi bili prvaci.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:57Ja ih nisam nesto pljuvao ali je u tom trenutku bilo totalno razumljivo i ne moze se nikom nista reci. Poslije primljenih 20 golova u par utakmica i totalne pogubljenosti iz kola u kolo, murinjo da je dosao bio bi popljuvan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:29Inace pljuvali smo dovodjenje Banica, Cvitanovica i jos niza igraca, od cistaca do Mirvica,Tana naravno sad niko nista nece reci i za pametne poteze koje smo vukli, valjda trebamo samo negativu i razdor da unosimo ili neke koji to nisu rasili nazivati ih botovima. Ono sto sam pratio Banica u HR, kao sto rekose cita igru, sudjeluje u igri i otvara igrace, nekad to dovede izlijetanje i do kiksa ali donosi ekipi na mnogo polja puno toga.
Zekic i Husref su ispali totalni amateri u odnosu na Cvitanovica. Sarajevo u ligi ne smije nikada primiti 4-5 golova ko god bio na drugoj strani i kakva god forma bila, a ova dvojica su to uspjeli za poluvrijeme.
Kada ti ovako trener preporodi ekipu, onda ga zoves na kraju sezone i pitas koja 3 igraca iz liga petice hoces.
Hajduk je htio Banica ali su se odlucili za Ivusica koji je eto sad povrijedjen vec par mjeseci, mislim svakako nasa srecamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:02Ja pratim HNL i tad sam govorio da smo dobili golmana kojeg svaki trener, igrac u HNL hvali, doktor za penale, kad ih pitaju koga bi volili u ekipi svi kazu Banica hem sto je dobar golam, on sudjeluje u igri, odlicna igra nogom i super je lik, neki kazu da je zlato njega imati i da nije golman da bude u klubu, medjutim ovdje odma nakon jedne tekme te lincuju. Neko se brze prilagodi na grad,ekipu, klimu a neko sporije a neko nikad. Mi smo Bralica nakon par kikseva proglasili klocem, lik bez dva treninga uletio bio u ekipu, pojma nemam sta ljudi ocekuju. Da je svaki igrac pojacanje svi bi bili prvaci.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:57Ja ih nisam nesto pljuvao ali je u tom trenutku bilo totalno razumljivo i ne moze se nikom nista reci. Poslije primljenih 20 golova u par utakmica i totalne pogubljenosti iz kola u kolo, murinjo da je dosao bio bi popljuvan.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 20:29Inace pljuvali smo dovodjenje Banica, Cvitanovica i jos niza igraca, od cistaca do Mirvica,Tana naravno sad niko nista nece reci i za pametne poteze koje smo vukli, valjda trebamo samo negativu i razdor da unosimo ili neke koji to nisu rasili nazivati ih botovima. Ono sto sam pratio Banica u HR, kao sto rekose cita igru, sudjeluje u igri i otvara igrace, nekad to dovede izlijetanje i do kiksa ali donosi ekipi na mnogo polja puno toga.
Zekic i Husref su ispali totalni amateri u odnosu na Cvitanovica. Sarajevo u ligi ne smije nikada primiti 4-5 golova ko god bio na drugoj strani i kakva god forma bila, a ova dvojica su to uspjeli za poluvrijeme.
Kada ti ovako trener preporodi ekipu, onda ga zoves na kraju sezone i pitas koja 3 igraca iz liga petice hoces.
Ja sam cuo da se 3 utakmice igraju, po jedna kuci i na strani i treca na neutralnom terenu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zato sto je kao vece ime, uostalom to sto je branio bio je ocajan.SHZ82 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:16Hajduk je htio Banica ali su se odlucili za Ivusica koji je eto sad povrijedjen vec par mjeseci, mislim svakako nasa srecamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:02Ja pratim HNL i tad sam govorio da smo dobili golmana kojeg svaki trener, igrac u HNL hvali, doktor za penale, kad ih pitaju koga bi volili u ekipi svi kazu Banica hem sto je dobar golam, on sudjeluje u igri, odlicna igra nogom i super je lik, neki kazu da je zlato njega imati i da nije golman da bude u klubu, medjutim ovdje odma nakon jedne tekme te lincuju. Neko se brze prilagodi na grad,ekipu, klimu a neko sporije a neko nikad. Mi smo Bralica nakon par kikseva proglasili klocem, lik bez dva treninga uletio bio u ekipu, pojma nemam sta ljudi ocekuju. Da je svaki igrac pojacanje svi bi bili prvaci.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 feb 2026, 08:57
Ja ih nisam nesto pljuvao ali je u tom trenutku bilo totalno razumljivo i ne moze se nikom nista reci. Poslije primljenih 20 golova u par utakmica i totalne pogubljenosti iz kola u kolo, murinjo da je dosao bio bi popljuvan.
Biti na -6 u ovoj fazi prvenstva nije lako, zgaziti Borac pa se imamo čime nadati, ali po svemu sudeći na centru će se naći Giga ili Musa, a ni Halkić i onaj drugi ćelavi petokolanaš nisu strani što se tiče ovakvih duela.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Kad izađe lista službenih lica, znati ćemo kakvo će suđenje biti. Najbolje po nas je 60-40 suđenje u njihovu korist. Manje nikad neće biti dok se smrad pita.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Raja u koliko sati protiv Veleža , jel 18:30 ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
KosevoZove
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Njegomirovic na centar ili protiv veleza ili borca
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hvala
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Tacnorimljanin90 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 13:01Ma ne vjerujem ni da je u top 5 sto se plata ticenokee je napisao/la: ↑22 feb 2026, 12:56Renato Gojkovic
Anes Krdzalic
Renan Oliveira i
Slavko Bralic
Njima ističu ugovori na kraju sezone. Ja bi svima osim Renana produzio ugovore. Oliveira je top igrac ali fakat je kocka s njim hoce neće igrati. A košta ko suho zlato. Mislim da ima ubjedljivo najveću olatu u PlBiH
- AvannGardaa46
Svaka čast svima koji su bili na tekmi.
Ne bih dao moje 2000 pacijenata ni za kakve arene i natkrivene tribine, ako je to razlog da razmaženi pitari ne dolaze na stadion, a prvi su da pljunu u komentarima...
Na derbiju se moze okupiti 7-8-9 hiljada i tad nije bitno ni vrijeme ni satnica ni ko što neki navode ramazan (3 sata udaljen od Koševa, pa se iftarimo u putu i po autima)..
Samo bih zamolio raju od 30+ da dolaze na sjever, jer ova omladina nema dovoljno mentaliteta da izgrmi 90 minuta, zato se i mrznu po Koševu (nas trojica od 30 i 40+ banki su im objasnila neke stvari sinoć)
Ne bih dao moje 2000 pacijenata ni za kakve arene i natkrivene tribine, ako je to razlog da razmaženi pitari ne dolaze na stadion, a prvi su da pljunu u komentarima...
Na derbiju se moze okupiti 7-8-9 hiljada i tad nije bitno ni vrijeme ni satnica ni ko što neki navode ramazan (3 sata udaljen od Koševa, pa se iftarimo u putu i po autima)..
Samo bih zamolio raju od 30+ da dolaze na sjever, jer ova omladina nema dovoljno mentaliteta da izgrmi 90 minuta, zato se i mrznu po Koševu (nas trojica od 30 i 40+ banki su im objasnila neke stvari sinoć)
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
nama je u srijedu najvaznija utakmica u sezoni do sad, a poslije svaka slikedeca u kupu.
Na Borac treba zaboravit, mi njih svakako ne mozemo stici, gore odigrati utakmicu pa sta bude, ako se otvori prilika uzeti bod/ove.
Fokus iskljucivo kup i ako se otvori napad na 2. mjesto
Na Borac treba zaboravit, mi njih svakako ne mozemo stici, gore odigrati utakmicu pa sta bude, ako se otvori prilika uzeti bod/ove.
Fokus iskljucivo kup i ako se otvori napad na 2. mjesto
Protiv Veleža ako može da se iskopira igra od jučer. Hvala. Bio bih zadovoljan sa 2:0.
-
KosevoZove
- Kontakt:
**** je velez bit ce tesko ih dobiti vjeruj mi, ali ocekujem pobjedu nasu naravno , dobro bi bilo 2-0 i onda tamo otici i odigrati dobar mec.
Sa finom prednoscu top bi bilo otici u starmo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila super, makar i 1:0. I ako odemo sa minimalnom prednošću u Vrapcice, teško da nas mogu izbaciti. Nama je Superkup za 10 dana, Zrinjski će vjerovatno do tada biti premoren i iscjeđen, u č̣etvrtak igraju u Londonu, pa u nedjelju idu na Grbavicu.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, teamnorth1989 i 41 gost.
.png)