FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Definitivno "ima neka tajna veza" između nas i Hajduka. 30-ti minut i već zvižduci sa tribina i je*avanje svega po spisku. Heheh. Samo smo mi u još većem bedaku.
Nejse, ima recept i vrpo je jednostavan. Pogledati Rijeku i Dinamo pod Mamićem i iskopirati. Nema druge filozofije. Nijaz treba da se bavi našim uticajem.u savezu a ovamo da postavi nekoga ko će da traži bisere koje možemo unovčiti.
Slaviša je bivši i traži se nasljednik, rekao vam je čovjek već. Ja se nadam da će nasljednik već sutra bitj tu i da će dovesti štab sa sobom.
Nejse, ima recept i vrpo je jednostavan. Pogledati Rijeku i Dinamo pod Mamićem i iskopirati. Nema druge filozofije. Nijaz treba da se bavi našim uticajem.u savezu a ovamo da postavi nekoga ko će da traži bisere koje možemo unovčiti.
Slaviša je bivši i traži se nasljednik, rekao vam je čovjek već. Ja se nadam da će nasljednik već sutra bitj tu i da će dovesti štab sa sobom.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
GavranBeli
Partizan odigrao prvih 15 min I da je priznat gol primili bi cetiri komada. Tu pricu o djeci opet kazem ne prolazi nigdje. Dinamo nema igraca, Zvezda nema, svi oni igraju grupnu fazu, a ovi s djecom ne igraju nigdje.Pact1921 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:02Jesi li ti vidio kakav su ljudima gol ponistili pa onda komentarisi .GavranBeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:53Odlican primjer Zvezda koja ulaze I Partizan koji zbog dugova morao uvesti da igraju djeca. Rezultat 3 0, jos Zvezda prije tri dana igrala protiv francuza.. Jasno ko dan ko jos pusi tu pricu djeca.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Gledam Tottenham Arsenal ma mi smo isti Tottenham, oni u 2026 nemaju pobjedu
doduse mi malo duze…promijenili su trenera i trenera, igraci ko raspustena banda i ebonih borba za opstanak.
Kad pogledas koga su sve doveli i na kraju ****
Kad pogledas koga su sve doveli i na kraju ****
Imao bi top trenera, neznam da li ostaje Slavisa....
Samo nemoj ti predlagati. Ovaj tvoj mali vjerovatno promašaj k'o i Nastić.
Hulahopka, evo i ja sam saglasan sa tobom.GavranBeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:29Partizan odigrao prvih 15 min I da je priznat gol primili bi cetiri komada. Tu pricu o djeci opet kazem ne prolazi nigdje. Dinamo nema igraca, Zvezda nema, svi oni igraju grupnu fazu, a ovi s djecom ne igraju nigdje.Pact1921 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:02Jesi li ti vidio kakav su ljudima gol ponistili pa onda komentarisi .GavranBeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:53Odlican primjer Zvezda koja ulaze I Partizan koji zbog dugova morao uvesti da igraju djeca. Rezultat 3 0, jos Zvezda prije tri dana igrala protiv francuza.. Jasno ko dan ko jos pusi tu pricu djeca.
Oni jučer pojedoše Dragovića i još treba 3-4 staviti u prvi tim.
Smijesno je sto Muharem nije dobio priliku u Velezu...vrijeme ce pokazati svoje. A trener je ovaj top
-
perodeformero
- Kontakt:
Treba vidjeti postoji li šansa da se ovi Mamići preotmu
Rendulić bi bio dobro rješenje.
Pa nasi su strucnjaci pljuvali po Sosicu, sad ga toliko prizivaju, a zele kao 4-5 omladinaca u timu. Ovdje je svako 3 mjeseca nova prica pa sve u krug evo godinama.perodeformero je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:33Pa ne možeš sad djecu uvesti da te spašavaju, to je trebalo na početku sezone pa lagano dozirati, ko zasluži dat mu veću ulogu normalno. Šta ćeš sad dobiti s mladim čovjekom kada mu hiljadu ljudi yebe friško pokopanog ocaLokomotifa je napisao/la: ↑22 feb 2026, 18:21Naletih na tekmu Zvezda-Partizan večeras i gledam u Partizanu od prvih 11 čak 5 U-21 igrača, svi milionske vrijednosti. Dobro ste pročitali 5 igrača U-21, a mi kuburimo sa Šabićima, Jaganjcima, Rakićima i ostalim. Kad trener stavi U-21 igrača kao da mu zub vadiš. Isto je bilo i kod Adžema i Ćorića.
Što je najgore ja sam ubijeđen da bi Korora, Freeman, Gojak, Dragović, Ćosić više uradili nego ove balerine Erick, Milošević, Cveta, Vini.
Sad će neko reći oni su mladi izgoriće, nemaju kvalitet. Pa kakav kvalitet su pokazale ove nabrojane balerine? Od njihove igre gore ne može.
Samo treba imati muda, a kod nas to evidentno nema niko u klubu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Upravo tako. Kad ne može da pokaže da je bolji od ovoga što imamo šta će biti kad dođu bolji?!
Nejse, Nijaz treba biti pametan i postaviti trenera koji poznaje ligu pa makar to bio i Maksimović a ima boljih opcija.
Meni se cini Muharem i Prokop zajedno za kaucem imaju 60kg sa grmaljima iz Veleza ne vidim bas da bi sanse neke imali , ali vidjecemo niko sretniji od navijaca nebi bio da je Muharem igracina koju eto trener trenutni je zamrzio za 5 dana koliko je u klubu Muharem
Nisam ti ja nista odgovorio
Meni je ovaj trener veci promasaj nego Nastic
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Nmg da vjerujem da se slazete sa ovim gore, u prvoj postavi Kostov 17 godina vrijedi 10 miliona.
Smjesni ste.
Smjesni ste.
-
GavranBeli
Sad ce Amar da pises lijepe komentarima, ljubi babuka. Napiši na lobotmiji Amar se vraca u klub, probij led levatinoValter je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:39Hulahopka, evo i ja sam saglasan sa tobom.GavranBeli je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:29Partizan odigrao prvih 15 min I da je priznat gol primili bi cetiri komada. Tu pricu o djeci opet kazem ne prolazi nigdje. Dinamo nema igraca, Zvezda nema, svi oni igraju grupnu fazu, a ovi s djecom ne igraju nigdje.
Oni jučer pojedoše Dragovića i još treba 3-4 staviti u prvi tim.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 22 feb 2026, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Niko ne razumije da nije do trenera ovde, po meni ko god dodje bice fula. Ovoj ekipi je remont potreban, precizna i dobra pojacanja , najmanje 10 novih kvalitetnih igraca
Nijaz je rekao da se ima para, nadam se na ljeto da ce tako i biti.
Bukvalno od 25 igraca, mi imamo 4-5 koji mogu zadovoljiti
Nijaz je rekao da se ima para, nadam se na ljeto da ce tako i biti.
Bukvalno od 25 igraca, mi imamo 4-5 koji mogu zadovoljiti
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Razmišljao sam o njemu nakon utakmice sa Rudarom kao idealnim rješenjem, ali vidim da je u januaru preuzeo klub u drugoj ligi UAE.
Tako da...mrka kapa.
I to je tačno. Treneri koji godinama nemaju neki spektakularnih uspjeha, a nekada su imali su treneri zaostali sa znanjem modernijeg načina igranja fudbala u posljednjih desetak godina.let3 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:17Ne.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:14Tačno kad se ponovo desi neki prvi razgovor o otkazu, odmah treba završiti, a ne da dobije 'podršku' i svi znamo da će kiksati i sljedeću, i da će nakon te 'podrške' dobiti otkaz..
Znači ovo je 112. put sa istim scenarijom..
Kakva bolan podrška, nakon Posušja je otkaz trebao dobiti.
Trener kojem Viking uvali 12 komada i kojeg yebeni Koper nogira (ne Olimpija, ne Maribor) - se nije smio uopste ni dovoditi.
To je bila glavna greska.
Trenutno korisnika/ca: berjan, bvsic, Hazre, Lekqqq1921, Levin, Mana, Napapijri, Sarajevskigigant1921, Vanja8, zastitaIdentiteta i 97 gostiju.