Da malo citas "vase" portale,komentare,drustvene mreze opcenito,skonto bi da vasi simpatizeri najvise sikcu jer eto Siroki nece da se skloni Zrinjskom. Ne kontate da najvise tu vrijeđate ljude koji su svojim radom napravili od Zrinjskog respektabilan klub. A mi od Borca pusimo zato smo smo losi,nazalost. I nismo ih dobili godinama jer su bolja ekipa i imaju suce na svoj strani,isto kao sto i vas nismo dobili vec valjda 6-7 godina iz istog razloga(nisam gledao tocnu statistiku). Sve ostalo je cisto spinanje i cigancenjetutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:06Da malo koristis mozak dok citas, ako ga imas, skonto bi da pise da treba svak ovako igrat kao vi danas. Sjeti se europe i financijskog opstanka kluba kad vam borac dolazio.since1948 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:46Ja mislim da je najbolje da vas pustimo svaki put, je.bo nasu Europu i financijski opstanak kluba, bitno je da rezimski projekt ganja titulu i da Dragan i Zidov skupa slave euroooopskiiitutankamon1905 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:51Kamo srece da svi igraju kao Siroki protiv Zrinje. Al ****, imamo situaciju gdje Sloga izvodi vratolomije protiv velikog brata iz Banja Luke, a imamo i isti Siroki koji skida gace cim ovi jave da krecu iz Banja Luke
Zivio
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
SAMO ŠIROKI!
Mentaliteti pobjednika kmeče jer im Široki Brijeg ne pušta utakmice

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sad ce iznenada ovi iz RS da uzimaju bodove bijcu, neka se strpe jos koje kolo.
Ja upravo počeo isto pisati. Borac u zadnjem krugu ima prostora nekome dati bodove . Rudaru neče sigurno,jer je prvo kolo. Znači Doboju ili Radniku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:35Sad ce iznenada ovi iz RS da uzimaju bodove bijcu, neka se strpe jos koje kolo.
- jurisicduska
- Kontakt:
Sad kad ih mi mlatnemo nece oni smjet nikom bodove davat. Imaju oni još da odigraju.Zigazaga je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:40Ja upravo počeo isto pisati. Borac u zadnjem krugu ima prostora nekome dati bodove . Rudaru neče sigurno,jer je prvo kolo. Znači Doboju ili Radniku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:35Sad ce iznenada ovi iz RS da uzimaju bodove bijcu, neka se strpe jos koje kolo.
- Combattente87
- Kontakt:
Iduće kolo može bukvalno da odluči titulu, ako pobjedimo SA, a Željo uzme bar bod to je to odprilike....jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:41Sad kad ih mi mlatnemo nece oni smjet nikom bodove davat. Imaju oni još da odigraju.Zigazaga je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:40Ja upravo počeo isto pisati. Borac u zadnjem krugu ima prostora nekome dati bodove . Rudaru neče sigurno,jer je prvo kolo. Znači Doboju ili Radniku.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:35Sad ce iznenada ovi iz RS da uzimaju bodove bijcu, neka se strpe jos koje kolo.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- OldTownDistrict
- Kontakt:
FK Željana tema je ljepota za oci. Od Arnautovica
pa do Mamica
pa do Mamica
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakvo davanje bodova jer imaju lošiji skor sa Zrinjskim ako izgube u Mostaru. To su faktički tri boda da se oklizne Borac, a ima nekoliko gadnih gostovanja Posušju, Sarajevu i Širokom. Ide sljedeće kolo Frano Jelić ili Mateo Musa na Grbavicu. Koeficijent su nabili i idu na titulu dok imaju zrno šanse
Štimac pokušava da nabroji "6 igrača Sloge, vrlo dobrih, koji nisu bili u kadru" u petak
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih volio da bude pošteno suđenje pa ako budete bolji proslavite je odmah. Prvi ću vam čestitati.Combattente87 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:45Iduće kolo može bukvalno da odluči titulu, ako pobjedimo SA, a Željo uzme bar bod to je to odprilike....jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:41Sad kad ih mi mlatnemo nece oni smjet nikom bodove davat. Imaju oni još da odigraju.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nikome oni neće ni boda dati dok i matematički ne osiguraju titulu. To možda može biti Radnik ali se nadam da im to neće ništa znaćiti i da će biti već siguran putnik u cvajtu.
- Combattente87
- Kontakt:
Takođe, dajte Peljtu pa šta bude, neka bolji pobjedi !jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:47Ja bih volio da bude pošteno suđenje pa ako budete bolji proslavite je odmah. Prvi ću vam čestitati.Combattente87 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:45Iduće kolo može bukvalno da odluči titulu, ako pobjedimo SA, a Željo uzme bar bod to je to odprilike....jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:41
Sad kad ih mi mlatnemo nece oni smjet nikom bodove davat. Imaju oni još da odigraju.
Ne može jedna utakmica sa eventualno poštenim suđenjem poništiti čitavu sezonu/sezone krađa i malverzacija. Pa da im se čestita.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:47Ja bih volio da bude pošteno suđenje pa ako budete bolji proslavite je odmah. Prvi ću vam čestitati.Combattente87 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:45Iduće kolo može bukvalno da odluči titulu, ako pobjedimo SA, a Željo uzme bar bod to je to odprilike....jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:41
Sad kad ih mi mlatnemo nece oni smjet nikom bodove davat. Imaju oni još da odigraju.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Combattente87
- Kontakt:
Ajde reci zadnju utakmicu u ovoj sezoni da se sjećaš da smo nekoga pokrali a ja ću ti navesti npr u zadnjih 5 utakmica gdje smo tri puta bili pokradeni....Lik je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:50Ne može jedna utakmica sa eventualno poštenim suđenjem poništiti čitavu sezonu/sezone krađa i malverzacija. Pa da im se čestita.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:47Ja bih volio da bude pošteno suđenje pa ako budete bolji proslavite je odmah. Prvi ću vam čestitati.Combattente87 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:45
Iduće kolo može bukvalno da odluči titulu, ako pobjedimo SA, a Željo uzme bar bod to je to odprilike....
Njima mjesto na tabeli nista ne znaci... Njih guše dugovi i na kraju će otići istim putem ko Čelik. Ne postoji čovjek ni kanton koji ce vraćati preko 5 miliona duga Širokog i finansirati istovremeno ekipu koja ce gurati u najjacem rangu... Šta će dobiti sto će naredne godine dug porasti sa 5 na 6 miliona? Produžavanje agonije i nista drugo. I na kraju ispadanje iz lige..Vorovus je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:08rishovski na aparatima. Covjek nas uvjeravao da su ugaseni.Bazinga12345 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:58Svi pisali kako će Široki ispasti a ljudi osvojiše 7 bodova u ova 3 kola...
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 22 feb 2026, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sta je sa Mamicima ???OldTownDistrict je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:46FK Željana tema je ljepota za oci. Od Arnautovica
pa do Mamica![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
sta je ovo ja Nodiju pisao a Nodi mi odgovori sa Hazre profila 
Jao onog bolesnika znači on je i Hazre koji je birvaktile pisao na temi Veleža za Hadžikića. Koji psihopata
Jao onog bolesnika znači on je i Hazre koji je birvaktile pisao na temi Veleža za Hadžikića. Koji psihopata
Pola teme Želje su duplirani profili.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rudar Prijedor, direktna sudijska odluka koja je uticala na rezultat. Tako nešto ni blizu protiv vas nije dosuđeno.Combattente87 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:54Ajde reci zadnju utakmicu u ovoj sezoni da se sjećaš da smo nekoga pokrali a ja ću ti navesti npr u zadnjih 5 utakmica gdje smo tri puta bili pokradeni....Lik je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:50Ne može jedna utakmica sa eventualno poštenim suđenjem poništiti čitavu sezonu/sezone krađa i malverzacija. Pa da im se čestita.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2026, 19:47
Ja bih volio da bude pošteno suđenje pa ako budete bolji proslavite je odmah. Prvi ću vam čestitati.
PS. Velež.
Zadnja izmjena: DoktorXabaras, dana/u 22 feb 2026, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 16 gostiju.

.png)