FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sa klafuricem bi bio zadovoljan. Zna ligu ako nista. Ovo sablja, dino, fazoni, tobe jarabi. I sa amarom bi bio jako zadovoljan, jedino mi se ne svidja sto bi to djelimicno podijelilo navijace. Al haj, ne pitam se ja 
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Klafuriću ne dozvoliti ni da popije kafu blizu stadiona.zeljodogroba je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:37Sa klafuricem bi bio zadovoljan. Zna ligu ako nista. Ovo sablja, dino, fazoni, tobe jarabi. I sa amarom bi bio jako zadovoljan, jedino mi se ne svidja sto bi to djelimicno podijelilo navijace. Al haj, ne pitam se ja![]()
Pseto.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
Railwayman30
- Kontakt:
Ovaj ce nas podici,pa mozda i proci u kupu,ali cemo mu **** majku u septembru. Nasa posla.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja vise ne znam ni sta nam trebaMisterBlue je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:37Ma kakvi osim, sablja, coric, klafuri, kanite se tih gluposti. Ko god spominje te likove ne misli dobro Klubu. Treba nam mlad a školovan trener koji zna šta uraditi kada ne ide jedna formacija pa da se prilagodi situaciji na terenu. Koji uvidi svoju grešku u početnom sastavu pa napravi izmjenu u 10. minuti. Neko ko je pronicljiv, mudar, lukav, namazan, bezobrazan i agresivan. Ovo što mi igramo je mlitavo. Treba neko da se dere s klupe 90+ i da izgubi glas jer cveta ne trči u oba pravca čitavu utakmicu … DAJ NEKOG S MUDIMA NIJAZE!
=\_1921_/=
Još je gore što nam stavljaju katastrofalne termine na domaćim utakmicama. Rudar ponedjeljak 18h, Sloga srijeda 16h, Zrinjski ponedjeljak 18h. Užasno.WeekendOffender je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:13Gledam sad ovaj raspored, pa mi ako ovako nastavimo igrati prve bodove bi mogli osvojiti 18 Aprila kad Posusje dodje na Grbavicu, i to da bude neka pobjeda na misice uz pritisak tribina... nevjerovatno na sta lici ekipa na terenu.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
perodeformero
- Kontakt:
Bolje Samira Hurem nego Klafuric zvani Laverne Hooks iz policijske akademije
Zadnja izmjena: perodeformero, dana/u 22 feb 2026, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nadam se da će sljedeći trener dočekati bajram.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Jedino znam ako Dino bude vodio protiv Sloge da uzimamo 3-0 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel sad ovo znaći da su holandezi opet u kombinaciji.
greška. oprostite.
Zadnja izmjena: DoktorXabaras, dana/u 22 feb 2026, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
ja mislim da arena sport diktira satniceHilmo123 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 23:42Još je gore što nam stavljaju katastrofalne termine na domaćim utakmicama. Rudar ponedjeljak 18h, Sloga srijeda 16h, Zrinjski ponedjeljak 18h. Užasno.WeekendOffender je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:13Gledam sad ovaj raspored, pa mi ako ovako nastavimo igrati prve bodove bi mogli osvojiti 18 Aprila kad Posusje dodje na Grbavicu, i to da bude neka pobjeda na misice uz pritisak tribina... nevjerovatno na sta lici ekipa na terenu.
Pa i nije neka info da ce ici, iznio Sanin sve sto trebamo znati, da se brinemo oko statuta, to ne bi ni spominjao vjerovatno da se nece dogoditi.
Puna podrška.
Fk Željezničar.
Ma bez pretjeranog pametovanja.
Amar Osim i kraj price.
Bar 90% istinskih navijaca je za tu opciju.
Amar Osim i kraj price.
Bar 90% istinskih navijaca je za tu opciju.
Željezničar über alles
Dok god se ovaj bot ismijava sa situacijom, rezultatom i pise kako bi bilo dobro ispasti, to nisu cista posla. Nisi ti ni prvi ni zadnji koji ima svoju stranu pa se ismijava, a obicno kod vas najmanje ima ljubavi prema Zelji.
-
perodeformero
- Kontakt:
Možda sa Adžemom da se sad proba, sad ili nikad
Neki dan mi iskoci sponzorisana objava kako Edis Mulalic drzi invidualne treninge, a neki ga ovdje prizivaju.
P.S Ako nista barem izjave ne bi bile dosadne… Zena ne moze biti malo trudna ili je trudna il’ nije.
P.S Ako nista barem izjave ne bi bile dosadne… Zena ne moze biti malo trudna ili je trudna il’ nije.
Željezničar über alles
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Kasne 24 sata ali nema veze, sutra ujutro čekamo objavu sa Babukom Sir Amarom Osimom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ako je istina za Klafurica, to je u ovoj situaciji, najbolja moguca opcija. Trener koji ima znanje, temperamentan, fajter, poznaje ligu, zna igrati na rezultat.
Lik je sa pijacarima izborio evropu, sa Sirokim koji se finansijski raspadao izborio finale kupa..
Lik je sa pijacarima izborio evropu, sa Sirokim koji se finansijski raspadao izborio finale kupa..
Načekat ćeš se. **** te morž u žvaljeMrAmarOsim je napisao/la: ↑23 feb 2026, 00:01Kasne 24 sata ali nema veze, sutra ujutro čekamo objavu sa Babukom Sir Amarom Osimom.
1921-1987
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gledaj ti koliko ljudi ne znaju, i Amara bi vratili..
Volim ga k'o nikog, ali jeste li realni sekunde, pratite li fudbal uopste?
Samo Klafuric trenutno.
Volim ga k'o nikog, ali jeste li realni sekunde, pratite li fudbal uopste?
Samo Klafuric trenutno.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Kajkutenjoyer, Levin, mnon46, Paromlinac, PointBlank, Taree, WeekendOffender, ŠTA_JE i 89 gostiju.

.png)