Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
lozimo se bezveze a sve supljaci, a vala nisu ni neki igraci.
kad je ovaj drugi insajder u pitanju, ako igrac 'M' ne dobije poziv u narednih 7 mjeseci, molio bih da se i on vise ne oglasava:-)
-
General505
- Kontakt:
231983 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:06Ja, baš se sjecam kad si pisao da je sve to šuplja i da nema šanse. Baš neki dan ti pišeš, prije nego će ovaj izjaviti da nema šanse da igra za nas.General505 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:21Hahaha kakvo supljiranje o Nejasmicu, nikad i nikakve sanse nije ni bilo da zaigra za nas nit ozbiljnijeg kontakta, otkud vam uopce to da je nesto se htjelo u vezi sa njim takva glupost.
Klasicno menadzersko poturanje za pare pomocu ovih balinskih medija, cisto da bi dosao na radar Hrvatske da bi i tamo pocelo se pisati o njemu i kada su to uspjeli da bi on ovako samouvjereno mogao izjaviti da je on 1000% Hrvat i da drugi nemaju šanse, nesto slicno kao sa onim sto je igrao u gorici zaboravio sam kako se zove, ...veliki talenat hoce za nas sve dok nije dosao poziv Hrvatske.
I to kome nije jasno i u ovom slucaju retardiran je i naivan kao madjarska sobarica.
Ustvari ne sjećam se da si pisao.

Vidi Slucajnosti da si bas ti mi replicirao.
Ne znam sta se desava s tobom zadnje vrijeme, cinilo se da si normalan forumas upucen i kulturan pa sam nekad znao i uci u diskusiju s tobom ali odjednom si nesto postao GLUP, i vidim sad ulazis u neke talove, ulizivanja s ciljem provociranja ...ono klasican primjer baliluka i hujhudluka.
Uvijek kazem tebi i slicnima tebi vas par ima, ako ne znate a ne znate, ako niste sposobani a niste, de bar pratite događanja ne prosipaj se, ne brukaj se a ako ne mozes/te ni to onda bar budi pristojan/ni.
Uostalom i da sam pisao svaki dan sta vrijedi jer ionako meni nevjerujete tako da...ne vrijedi.
Interesantno, sjwcas se da sam pisao o nekim zenama i ako jesam ne sjecam se da jesam to nekad davno , dakle sjecas se gluposti ili neke šale sto sam mozda rekao a ne sjecas se da sam pisao za ovog i jos mnoge druge .
Tanak si druze...
Ali nije kasno za tbee jos, samo prati i uči, samo malo si skrenuo da se još popraviti valjda.
Ramazan je, ne bi da degenek radi neki su izgleda zaboravili kako Rile "bije"
Svaka cast za ovo generale, posipam se pepelomGeneral505 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 22:26231983 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:06Ja, baš se sjecam kad si pisao da je sve to šuplja i da nema šanse. Baš neki dan ti pišeš, prije nego će ovaj izjaviti da nema šanse da igra za nas.General505 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:21Hahaha kakvo supljiranje o Nejasmicu, nikad i nikakve sanse nije ni bilo da zaigra za nas nit ozbiljnijeg kontakta, otkud vam uopce to da je nesto se htjelo u vezi sa njim takva glupost.
Klasicno menadzersko poturanje za pare pomocu ovih balinskih medija, cisto da bi dosao na radar Hrvatske da bi i tamo pocelo se pisati o njemu i kada su to uspjeli da bi on ovako samouvjereno mogao izjaviti da je on 1000% Hrvat i da drugi nemaju šanse, nesto slicno kao sa onim sto je igrao u gorici zaboravio sam kako se zove, ...veliki talenat hoce za nas sve dok nije dosao poziv Hrvatske.
I to kome nije jasno i u ovom slucaju retardiran je i naivan kao madjarska sobarica.
Ustvari ne sjećam se da si pisao.
Vidi Slucajnosti da si bas ti mi replicirao.![]()
Ne znam sta se desava s tobom zadnje vrijeme, cinilo se da si normalan forumas upucen i kulturan pa sam nekad znao i uci u diskusiju s tobom ali odjednom si nesto postao GLUP, i vidim sad ulazis u neke talove, ulizivanja s ciljem provociranja ...ono klasican primjer baliluka i hujhudluka.
Uvijek kazem tebi i slicnima tebi vas par ima, ako ne znate a ne znate, ako niste sposobani a niste, de bar pratite događanja ne prosipaj se, ne brukaj se a ako ne mozes/te ni to onda bar budi pristojan/ni.
Uostalom i da sam pisao svaki dan sta vrijedi jer ionako meni nevjerujete tako da...ne vrijedi.![]()
Interesantno, sjwcas se da sam pisao o nekim zenama i ako jesam ne sjecam se da jesam to nekad davno , dakle sjecas se gluposti ili neke šale sto sam mozda rekao a ne sjecas se da sam pisao za ovog i jos mnoge druge .
Tanak si druze...
Ali nije kasno za tbee jos, samo prati i uči, samo malo si skrenuo da se još popraviti valjda.
Ramazan je, ne bi da degenek radi neki su izgleda zaboravili kako Rile "bije"![]()
Samo mi se nemoj plaho sekiratbabino je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:52ja bih samo zamolio kolegu insajdera, koji nam je najavio markovica, miljevica i ovog nejasmica, da vise ne najavljuje nikoga:-)
kad je ovaj drugi insajder u pitanju, ako igrac 'M' ne dobije poziv u narednih 7 mjeseci, molio bih da se i on vise ne oglasava:-)
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Hoce da ostane u Hoffenheimu, ipak bore se za ligu prvakadedo26 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:48On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.
I Nermin Crnkic rahmetli je meni djelovao brutalno u Tuzla Sitiju, ali to je Premier liga BiH. Isto tako 3 liga njemacke nije mjerilo, tek treba da se dokaze.
Treca liga je isto profesionalna, evo Burnic 28 godina i manje minuta ima u prvoj ligi od Djurica
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
394 minute je više od 9 minuta.
Vjeciti cvajtas koji samo moze trcati i ni za sta drugo nije
Nebitno poenta je ista turo i hans kad se sastanu dobije se panj, a tako je i fudbalu kad sastavis burnica,mujakica, basica dobijes panj ipo
Za vas sam babo mahmic, djuric su buducnost, a ti vasi panjevi na smetljiste historije
Ako pozove burnica, mujakica, hajradinivca, basica, sarica, besirevica i te vase panjeve ispadamo
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
General505
- Kontakt:
babino je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:52ja bih samo zamolio kolegu insajdera, koji nam je najavio markovica, miljevica i ovog nejasmica, da vise ne najavljuje nikoga:-)
Sto si toliko rigorozan odmah u startu, ako mislis na mene pod slovom M, onda daj i meni malo oduška bar desetak lazi da ispucam malo da zavlacim rajuu ono... kao da sam neki Baja i da mi
Ne sjecam se da sam nesto najavio?babino je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:52ja bih samo zamolio kolegu insajdera, koji nam je najavio markovica, miljevica i ovog nejasmica, da vise ne najavljuje nikoga:-)
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Gais - Landskrona 3:0 45 minuta
Cardaklija (20) u prvih 11
Podsjecam Gais je izborio Europu po prvi put u historiji i zavrsivsi ispred Malmoc, Djugarena, Aika i gledacemo naseg mladog reprezentativca u kvalfikacijama za konferencijsku
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ali haj mozda ide slicnim putem ko muharemovic, ima jos vremena, ako je kvalitet onda ce uspjeti, kojim god putem
Cek, cek, cek, vi se s "ovim" raspravljate ???dedo26 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:48On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.
I Nermin Crnkic rahmetli je meni djelovao brutalno u Tuzla Sitiju, ali to je Premier liga BiH. Isto tako 3 liga njemacke nije mjerilo, tek treba da se dokaze.
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
BratNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:55Cek, cek, cek, vi se s "ovim" raspravljate ???dedo26 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:48On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
BogaljNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:55Cek, cek, cek, vi se s "ovim" raspravljate ???dedo26 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:48On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Drug nekad i meni dodje ovako kad previse ispusim. Pusti nodija naseg. Covjek je najjaci skaut u univerzumu.Shevko je napisao/la: ↑24 feb 2026, 19:30BogaljNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:55Cek, cek, cek, vi se s "ovim" raspravljate ???dedo26 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 21:48
On za par mjeseci puni 23 godine, a ima 10 minuta u profi fudbalu. Rijetki su koji s takvim CVom naprave karijeru, ali nista nije nemoguce. Mislim da je realnost za njega na ljeto posudba u Karlsruhe, Nurnberg i slicne timove. Ja bih najvise volio da u Hoffenhaimu ima 90 minuta, al to je daleko od realnosti.
Da je nama vise nodija a manje goretzki,karla,admira iz Srebrenika i slicnih.
Donrodosao tebra !
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, antetokounmpo, Appollon, Atlanta, BIHpatriota, Bojudaosinebu, boki86, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, Brokula, CAGarfia, Celtic, Confiance, Cwirek, darker10, Denal, Drum, Edincapitano, EdinTz, EdoMedo, Elddar, enobarca, feniksptica, Frankie, Fudo, General505, Goalgetter, greenwood, Hazre, Helemnejse, HZbec, Imamkarbarum, imekorisnicko, James1987, Jurica95, Kaunas, klasik, KockarVicin007, kouadio, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, Mocvara1991, moreno123, MostarNeretva, Nakata, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, omanovski, PeppermintSA, Principatus, Rauber33, rishovski, s4mke, SanaBosna, Scholl, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, Trifunov, trunks1946, UtdBiH21, Venom, VivaLaStella, Wisey, Wolffire, Zeko87, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 525 gostiju.