231983 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 17:06
General505 je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:21
Hahaha kakvo supljiranje o Nejasmicu, nikad i nikakve sanse nije ni bilo da zaigra za nas nit ozbiljnijeg kontakta, otkud vam uopce to da je nesto se htjelo u vezi sa njim takva glupost.
Klasicno menadzersko poturanje za pare pomocu ovih balinskih medija, cisto da bi dosao na radar Hrvatske da bi i tamo pocelo se pisati o njemu i kada su to uspjeli da bi on ovako samouvjereno mogao izjaviti da je on 1000% Hrvat i da drugi nemaju šanse, nesto slicno kao sa onim sto je igrao u gorici zaboravio sam kako se zove, ...veliki talenat hoce za nas sve dok nije dosao poziv Hrvatske.
I to kome nije jasno i u ovom slucaju retardiran je i naivan kao madjarska sobarica.
Ja, baš se sjecam kad si pisao da je sve to šuplja i da nema šanse. Baš neki dan ti pišeš, prije nego će ovaj izjaviti da nema šanse da igra za nas.
Ustvari ne sjećam se da si pisao.
Vidi Slucajnosti da si bas ti mi replicirao.
Ne znam sta se desava s tobom zadnje vrijeme, cinilo se da si normalan forumas upucen i kulturan pa sam nekad znao i uci u diskusiju s tobom ali odjednom si nesto postao GLUP, i vidim sad ulazis u neke talove, ulizivanja s ciljem provociranja ...ono klasican primjer baliluka i hujhudluka.
Uvijek kazem tebi i slicnima tebi vas par ima, ako ne znate a ne znate, ako niste sposobani a niste, de bar pratite događanja ne prosipaj se, ne brukaj se a ako ne mozes/te ni to onda bar budi pristojan/ni.
Uostalom i da sam pisao svaki dan sta vrijedi jer ionako meni nevjerujete tako da...ne vrijedi.
Interesantno, sjwcas se da sam pisao o nekim zenama i ako jesam ne sjecam se da jesam to nekad davno , dakle sjecas se gluposti ili neke šale sto sam mozda rekao a ne sjecas se da sam pisao za ovog i jos mnoge druge .
Tanak si druze...
Ali nije kasno za tbee jos, samo prati i uči, samo malo si skrenuo da se još popraviti valjda.
Ramazan je, ne bi da degenek radi neki su izgleda zaboravili kako Rile "bije"