Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako je Klafuric u igri da ih preuzme, onda su bas u ku.cu , perfektan za menadzerske igrice, te izjave za mazanje očiju
Samo jedno ime
Ovo znaci da nista od najboljih prekida ove sezone u BiH? 
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ne ide mi to za virtu provokatora, ali fkt je nerealno da citiraju pretežno jedan drugog. Kontre nema nema, kad samo odjednom poslije virte eto ti ga.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:41Gledaj različitog izbora smajlija da bude manje ofirno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:35Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises![]()
![]()
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Brate voltažu sijalica koju koristite bi i ti trebao znat, to je osnovna škola
MNON
Evo ih, sad su razmakli na sat vremenajurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:22Ma hajd svi mi imamo fula to je najmanji problem. Vjerovatno u nadi da mu je klub konačno postao ozbiljan. Ali mene više pere ta konstanta priča o grupama, duplim profilima, haman samo njih dvojica ispravni na forumu, dolaze istovremeno, pušu u istom pravcu uvijek a nerijetko samo jedan drugog razumiju, taj njihov humor ostane neshvacen za nas ostale.bvsic je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:53Pa ovaj projektant nije mogao pogoditi za Slavisu da ostaje u naredna 24h a kamo li dalje u buducnost.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 09:00Ma meni su i ova dvojica sumnjivi, pojavljuju se uvijek istovremeno. I previše se bave tom temom. Na to sve uvijek isto razmisljaju, nikad se nije desilo da imaju suprotan stav a godinama pišu, što je malo čudno mora se priznati.
Zna li se sta je li ovaj preuzeo Saudijsku Arabiju ?
Prema dostupnim informacijama nakon zeljeznicara se prestao baviti fudbalom.
Meni je vise sumnjiv Kontra, uvijek je 10 minuta post iza Projektanta kako se slaze sa njim

Ima i vaših kod nas na temi na pretek, zaborave promjenit profil, pa ostave komentar na originalnom i onda vele oprostite greška.StriktnoZlo je napisao/la: ↑23 feb 2026, 11:27Ne ide mi to za virtu provokatora, ali fkt je nerealno da citiraju pretežno jedan drugog. Kontre nema nema, kad samo odjednom poslije virte eto ti ga.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:41Gledaj različitog izbora smajlija da bude manje ofirno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:35
Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises![]()
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nepismeni, opsjednuti, a odavno su poceli i da haluciniraju 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Daj anketu debil pdfa. Ja mislim da je ovaj kontras bez konkurencije.
Ono pise o opsesijama a idiot nema posta da nije o Sarajevu i pitarima.. Kakva bolest!
Ono pise o opsesijama a idiot nema posta da nije o Sarajevu i pitarima.. Kakva bolest!
Jel realno da toliko viska vremena imate da stancate po vazdan sa dva profila 
1946-1987
Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih. Ali dobro, šta očekivati od simpatizera kluba u kojem se čelni ljudi na skupštini kluba izjašnjavaju i dogovoraju o namještanju uz opasku "Bolje Zrinjski nego cigani"Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 04:24Dobro sad ne molim da primite 5 komada ko prošli put nego molim da primite 6 i da vas sudije dobro dobro dobro oštete!!!
Naš je Mirvić bolji od vašeg, a vi se nastavite boriti za opstanak kao i zadnjih sezona
Ni chatgpt ti ne moze pomoci koliko si glup
Chatgpt samo potvrdi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mitomani prizivaju Amara a "ne sjećaju" se kako je osvajao titule 
Ma ja sam davno rekao ili su gay ili je isti profil, treća opcija nema.StriktnoZlo je napisao/la: ↑23 feb 2026, 11:27Ne ide mi to za virtu provokatora, ali fkt je nerealno da citiraju pretežno jedan drugog. Kontre nema nema, kad samo odjednom poslije virte eto ti ga.jurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:41Gledaj različitog izbora smajlija da bude manje ofirno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2026, 10:35
Moras vidjet sta nesretnik pise, kuca ‘projektovan’ i ‘lanac’ u pretragu postova. Ima svesku gdje zapisuje o cemu pises![]()
![]()
![]()
Dva brata pa se posvađaju oko mišljenja, jedan ima ovako drugi onako, a njih dvojica baš u skladu nikad razilaženje, preofirno.
MNON
Pricas gluposti pitaru mali
Prvo ivica osim je radio u japanu i sturmu, a amar je osvojio 7 trofeja dok je ivica zivio i radio van BiH
Drugo Ivica je dosao u maju 2011 u savez i bio do 2012 kad je otisao za Graz i opet nije bio tu kad amar osvojio 2012/13
Trece u vicinom mandatu fks je osvojilo vise trofeja od borca
Prvo ivica osim je radio u japanu i sturmu, a amar je osvojio 7 trofeja dok je ivica zivio i radio van BiH
Drugo Ivica je dosao u maju 2011 u savez i bio do 2012 kad je otisao za Graz i opet nije bio tu kad amar osvojio 2012/13
Trece u vicinom mandatu fks je osvojilo vise trofeja od borca
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Shategabri
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kad su dali posljednji gol,zna li neko mozda onako na prvu,ili se bas treba zaroviti jedno pola sata i pretraziti??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Kao Borac danas
- imekorisnicko
- Kontakt:
Otprilike kad smo i mi primili zadnji.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑23 feb 2026, 12:39Kad su dali posljednji gol,zna li neko mozda onako na prvu,ili se bas treba zaroviti jedno pola sata i pretraziti??
Ali ne nama, naravno, mi smo ih ispratili samo 4:0