Oni su npc-evi u Martyevoj glavi svakako, samo sredstva da dođe do cilja, to su takvi ljudi ili ti ga grifteri, kao što i on reče kod njega je everyman for himself.Dzoni je napisao/la: ↑23 feb 2026, 13:36Odgledo sam Marty Supreme i ne znam sta da mislim o filmu.
Prica prati lika kojem je opsesija ping pong i koji zeli na sve moguce nacine da postane svjetski sampion.
Paralelno s tim ide druga prica kroz koju zapravo upoznajemo njegov lik i karakter , saznajemo da je u biti on jedan obicni klosar kojem je jako stalo da dodje da para i na tom putu konstantno zajebava puno ljudi kojim je zapravo stalo do njeg.
Kako film prolazi ova druga prica zapravo preuzima primat, a ping pong se ispostavlja samo kao neka posljednja misija, dok je sve ono sto se desava u "sredini" samo neki side quest koji vodi prema tome.
Na neki nacin me film dosta podsjecao na Uncut Gems samo sto su tamo karakteri koji su se pojavljivali imali puno vise smisla, dok su ovdje vise kao neki npc-jevi potrebni da bi se ta prica razvila u zeljenom smjeru.
Na kraju ne znas zapravo sta je to sto tjera Martija da prolazi kroz sve to sto prolazi, da li ovo prvo ili drugo i mozda bi tako i bilo najbolje da se ne zavrsi onako kako se zavrsi.
Nije los, moze se pogledat.
Najjača scena je ona sa medom