Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Gegic je morao doći igrao je zadnje 3 utakmice preko 20 min.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Klub mu je zabranio igranje za reprezentaciju jer se tek oporavio od ozljede.bordobijeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:14Gegic je morao doći igrao je zadnje 3 utakmice preko 20 min.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Baš smo u qrcu u ovom prozoru možda u većem nego prošlom. Očekuješ da ćeš imati veoma respektabilan sastav a onda sa spiska izostanu neki od igrača koji bi trebali imati veću minutažu.
Gegić jer mu klub traži da ne dolazi znog oporavka a za njih igrao 2 zadnje utakmice sa 20+ minuta, Marić treba zaliječiti povredu a uredno u Gironi igra 10+ minuta po utakmici u nekim i 15+ minuta, Roberson privatni problemi i možda neće ni nastupati u ovom prozoru, Mutić očito ne želi nastupati za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Ilić nije poznato, Musa i Kamenjaš se priključuju u revanš utakmici.
To ti je 5 igrača koji bi imali dobru minutažu u ovom dvomeču (bez Muse i Kamenjaša) i koji bi sigurno donijeli određeni kvalitet.
Gegić jer mu klub traži da ne dolazi znog oporavka a za njih igrao 2 zadnje utakmice sa 20+ minuta, Marić treba zaliječiti povredu a uredno u Gironi igra 10+ minuta po utakmici u nekim i 15+ minuta, Roberson privatni problemi i možda neće ni nastupati u ovom prozoru, Mutić očito ne želi nastupati za seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Ilić nije poznato, Musa i Kamenjaš se priključuju u revanš utakmici.
To ti je 5 igrača koji bi imali dobru minutažu u ovom dvomeču (bez Muse i Kamenjaša) i koji bi sigurno donijeli određeni kvalitet.
- TripleThreat
- Kontakt:
Ako ništa, dobro je barem što prvu u dodatno okrnjenom sastavu igramo ovdje.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Sad kad si vidio ovaj jad i cemer od spiska jel planiras adjustirat ovih +15
Moje stoji jos uvijek. Vec vidim kako Lajonsi nam zlostavljaju Asima ko beba zvecku a on im jadan ni kriv ni duzan.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nece srbi da igraju, ne moraju.
Hoce li nasu vedetu dzanana opet pupa boliti?
Hoce li nasu vedetu dzanana opet pupa boliti?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa nije NBA igra za Spartak Suboticu.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:19Klub mu je zabranio igranje za reprezentaciju jer se tek oporavio od ozljede.bordobijeli je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:14Gegic je morao doći igrao je zadnje 3 utakmice preko 20 min.
Logicno. Daj bilo kakvu pobjedu. Vala sam ocekivao da cemo sad biti kompletni, al etoMaverick je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:46Sad kad si vidio ovaj jad i cemer od spiska jel planiras adjustirat ovih +15![]()
Moje stoji jos uvijek. Vec vidim kako Lajonsi nam zlostavljaju Asima ko beba zvecku a on im jadan ni kriv ni duzan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj Makitan ce biti zvijer, cudno mi da je odlucio odazvati se i igrati za BiH.
Pa sta ce jadan. Nece ga njegova prva ljubav.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
S Arslom na pleju i pola kosa razlike je premija.DamirT je napisao/la: ↑21 feb 2026, 15:53Logicno. Daj bilo kakvu pobjedu. Vala sam ocekivao da cemo sad biti kompletni, al eto![]()
Hoce li igrati roberson ove dvije utakmice, znal se sta? Bez njega ce biti bas patnja
-
19vendetta87
- Kontakt:
Prvu neće igrati.
Pa mi smo jos slabiji u odnosu na prve dvije utakmice 
- TripleThreat
- Kontakt:
Ima li gdje izvor info?
"Your favorite player's favorite player" - MB
Auu.. znaci utakmicu odlucuje raspolozenje atica i njegove glave
Ima li jos sta da nas zadesi? Samo jos da Svicarcima registruju pobjedu sluzbenim rezultatom, ko ono jednom u rukometu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj kosarkasa i izgovora, sve je pocelo musinim bolom u pupi/ljubavnom misicu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Procitao na instagramu, @sportskiradnik, uvijek ima tacne info.TripleThreat je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:55Ima li gdje izvor info?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.