Taktika DET je bila da igraju fizicku kosarku i da zatvore reket.Dobiki su odgovor na prvo, a na drugo su kaznjeni izvana.TripleThreat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 03:52Ubaciše Spursi u veću brzinu i ne osvrnuše se više.
Standardno dobra odbrana, konzistentna opcija u reketu u Wembyu i još kad se na to doda ova izuzetno atipična trica kao noćas... protivnik skoro da nema šanse.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
- Shategabri
Detroit Bad Boysi
Castle uništio Cadea, nije mu dao pogledati na koš kako treba.
Mada, Cade je ostalo odradio, tu su asistencije, defanzivno dobar, al je šut bio kriminalan.
Naravno, zahvaljujući dobroj odbrani Castlea, ali i Spursa generalno.
Castle uništio Cadea, nije mu dao pogledati na koš kako treba.
Mada, Cade je ostalo odradio, tu su asistencije, defanzivno dobar, al je šut bio kriminalan.
Naravno, zahvaljujući dobroj odbrani Castlea, ali i Spursa generalno.
Koševo Zapad
Jeste i brick city pogodio 18 trica sa 45%. To ne mogu ni na treningu ponoviti 4 puta u seriji u playoffu. Sto znaci pos.ralo ih. A uz to Cade imao losu noc.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 03:55
Taktika DET je bila da igraju fizicku kosarku i da zatvore reket.Dobiki su odgovor na prvo, a na drugo su kaznjeni izvana.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema brick citya majstore kad se ostavljaju otvoreni sutevi, tako da, samo se tjesi.Jos su Fox i Wemby promasili Boga oca, a premotaj ponovo, sve i jedna Foxova trojka, 3m nikog oko njega i opet sutirao 0-5.alemsa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:32Jeste i brick city pogodio 18 trica sa 45%. To ne mogu ni na treningu ponoviti 4 puta u seriji u playoffu. Sto znaci pos.ralo ih. A uz to Cade imao losu noc.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 03:55
Taktika DET je bila da igraju fizicku kosarku i da zatvore reket.Dobiki su odgovor na prvo, a na drugo su kaznjeni izvana.
Oni su pustili trojku i zatvorili reket.Kad obrnu taktiku slijedeci put, bice autoput u reketu, jer nam je to ionako jaca strana.Usput, ovakva odbrana ce SA drzati u svakoj tekmi, kako god izgledali u napadu.
I sto li je Boze Cade imao losu noc?
Nemaju sta obrtati kad brick city to ne moze ponoviti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:08
Nema brick citya majstore kad se ostavljaju otvoreni sutevi, tako da, samo se tjesi.Jos su Fox i Wemby promasili Boga oca, a premotaj ponovo, sve i jedna Foxova trojka, 3m nikog oko njega i opet sutirao 0-5.
Oni su pustili trojku i zatvorili reket.Kad obrnu taktiku slijedeci put, bice autoput u reketu, jer nam je to ionako jaca strana.Usput, ovakva odbrana ce SA drzati u svakoj tekmi, kako god izgledali u napadu.
I sto li je Boze Cade imao losu noc?![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ni potrebno.Ova ekipa ne pobjedjuje na samo 1 nacin.
Ma titulu osvajajuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:28Nije ni potrebno.Ova ekipa ne pobjedjuje na samo 1 nacin.
Jesi se nalozio, nakon 6 godina luzerstva, nije ni cudo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista se ja nisam nalozio.Ja sam realan uvijek.SA igra iznad svih ocekivanja sto je mozda i iznenadjenje, ali kad se pogleda sveukupan talenat rostera, mozda i nije.Mogao se predvidjeti napredak i razvoj, samo sto su svi mislili da ce to biti naredne sezone.Uranili smo godinu.
Nego, mislio sam da HOU ove godine moze do titule i to sam ti i pisao.Nazalost, sudeci po dosadasnjim igrama, voz vam je prosao.Razbili ste mladi core zarad pokusaja instant titule koja ce tesko doci. Al navijam za vas da ostanete na 3.mjestu.
Nego, mislio sam da HOU ove godine moze do titule i to sam ti i pisao.Nazalost, sudeci po dosadasnjim igrama, voz vam je prosao.Razbili ste mladi core zarad pokusaja instant titule koja ce tesko doci. Al navijam za vas da ostanete na 3.mjestu.
Pa ko je mogao ocekivati da ce FVV imati acl i to ne igrajuci kosarku. Roster je itekako dobar s njim u istom, samim tim i klupa, jer jedan igrac koji starta trenutno bi ulazio s klupe. Ali sta je tu je.
Kakav mladi core smo razbili? Jalen-a? Brooks nije ni bio dio mladog core-a.
Kakav mladi core smo razbili? Jalen-a? Brooks nije ni bio dio mladog core-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.