FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tako je.
+1 potpisujem.
Krv nam ljudi davali on ih našao omalovažavati.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Jel to svaki pripadnik islamske vjeroispovjesti mora ici svaki petak na dzumu. Samo potambroj6 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 10:33Sekularan klub kao i sekularna drzava ne znaci ignorisanje vjere kao vaznog dijela njenih clanova, jer to onda u neku ruku prelazi u diskriminaciju. Nasuprot tome, trebali bi se ne samo iz postovanja, nego i zbog prava svih clanova na vjeru, bilo kakva odluka ili termin donijeti tako da svima ili vecini odgovaraju. A ovdje govorimo o vecini nasih clanova koji su islamske vjeroispovjesti.
Sta ste se upalili ko da vi idete na skupstinu, ljudi skontali kada svima odgovara i vozdra.
Nahajcaju ih na PL Opcenito, pa podivljaju ovde.
Cuj vecina skupstine Bosnjaci, pa se kao trebalo prilagoditi ?! Znaci ako je neko Bosnjak - automatski ide na dzumu ?
Kod mene u firmi dozvoljen izlazak na dzumu, 97 % Bosnjaka radi, od toga 3-4 momka idu (ima nas 100-tinjak)...
O cemu mi raspravljamo ?!
Cuj vecina skupstine Bosnjaci, pa se kao trebalo prilagoditi ?! Znaci ako je neko Bosnjak - automatski ide na dzumu ?
Kod mene u firmi dozvoljen izlazak na dzumu, 97 % Bosnjaka radi, od toga 3-4 momka idu (ima nas 100-tinjak)...
O cemu mi raspravljamo ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Upravo ovo, niko ko ide na skupštinu nije imao ništa protiv. Našim očigledno ne smeta, tako da puni gas. Da nije pasalo, rekli bi. Ne idemo mi svakako tamo. I ja idem kad uspijem posao ranije završiti, ili svaku drugu, po dogovoru sa šefom.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- Varijantas8
- Kontakt:
Jedal lik iz zafrkanicije izvalio ovo za Dzumu i svi se raspisali, bzscvj.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ko bude glasao na izborima za ove uhljupe na vlasti je budala nek i dalje daju pare ciganima zato navijači Sarajeva upamet
-
rimljanin90
- Kontakt:
Botovi se i ovdje poceli pojavljivat, nevjerovatnokraljlavova je napisao/la: ↑24 feb 2026, 11:56Ko bude glasao na izborima za ove uhljupe na vlasti je budala nek i dalje daju pare ciganima zato navijači Sarajeva upamet
-
bordobijeli
- Kontakt:
O cemu vi raspravljate
.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Bila je SDA nista. SAd komunjara isto nista. JArane oni su svi slozni , ima ih bar 10 oko Benjamine . Zna i ona ako stadion napravi ide mandat. Bilo koji nacelnik da dodje ovdje i da mu je stadion primarni cilj imat ce minimalno 8 godina vladavine. Sta ces kad nam je nacelnik pijanica i nikad ga na poslu i nema.kraljlavova je napisao/la: ↑24 feb 2026, 11:56Ko bude glasao na izborima za ove uhljupe na vlasti je budala nek i dalje daju pare ciganima zato navijači Sarajeva upamet
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Puas, rimljanin90, Varijantas8 i 20 gostiju.