Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Camo Cveti Cava Ckretnicare Cpasava

-
Hordas1990
- Kontakt:
Kakve majice brate? Nisam to upratio.Lujkaa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:34Srbiša im ostavio one majice, pa treba to iskoristitiHordas1990 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:27O Amare nisi vise glavni
Pobedio narod Pravoslavni
- Dosta sam korigovao svoje gledanje na neke stvari. Više ne verujem nikome! Sad kad se vratim na taj period borbe protiv Miloševića i šta smo mu zamerali i pogledam šta smo uradili posle njega... Prvo sam revidirao svoj odnos prema Miloševiću. On je vodio te ratove jer je delom bio prisiljen na njih, a sila boga ne moli, ali je uz sve to uspeo da sačuva socijalni mir. Ako se ne varam, privatizovao je samo „Telekom“, i to 50 odsto, pa smo ga kasnije otkupili. Trpeći embargo, vodio je ratove sačuvavši radna mesta, stotine hiljada zaposlenih. Ekonomski smo bili devastirani, ali je imovina sačuvana. Od dvehiljadite pa naovamo, sećam se, imali smo pet stubova naše politike. Jedno je Kosovo, gde se i dalje oslanjamo na Rezoluciju 1244, koju je on potpisao pod najvećim pritiskom. Drugi stub je bio demokratizacija društva. Da li vredi pričati, jer ne znam da se desilo. Koridor 10, evo, nekako ga privodimo kraju. Energetski sistem, poljoprivreda... Dakle, pet stvari koje su demokratske snage obećale da će obnoviti, ja od 2000. još ne vidim da su završili. U međuvremenu, privatizovali smo sve osim fudbala.
- Kad sve stavim na sto i ovo što je uradio Milošević u onim uslovima, ja bih se Slobi Miloševiću sad izvinio. Inače, od pre šest godina ne čitam vesti, ne zanima me toliko da čak i ako bi mi se sinovi Nikola ili Boris kandidovali za nešto u politici, oni sigurno ne bi dobili moj glas. Ovo nije ogorčenje, ovo je moja spoznaja i olakšanje.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Posebno su uspješni u imanju debila kao ti u svojim vitrinamaNoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:20Dugova vise nema vraceni su
Nemojte se ljutiti komsije smo, ali velika je razlika izmedju nas
Zeljeznicar je veliki sportski kolektiv sa velikim uspjesima u svim sportovima od fudbala, kosarke, rukometa, odbojke, skijanja, tenisa, saha, hrvanja, boksa, tekvando, automoto, a fks je manji fudbalski klub
One sto su pokazivali navijacima u novom pazaruHordas1990 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:51Kakve majice brate? Nisam to upratio.

Ne znam iskreno, znam samo da su svugdje bile neke trkeCombattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:47
Nodi, ajmo zanimljive geografije, koja tri grada u bivšoj jugoslaviji su jedini imali nemjenske staze za auto moto trke ?![]()
Koji su gradovi pretpostavljam da je Banja Luka jedan od gradova?
Sarajevo, Beograd, Novi Sad?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 feb 2026, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A šta su spomenuli u saopštenju da im statut nije prošao?
A nodi brate pa čovjek ti napisao 3 grada ti uredno navede 4.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:57Ne znam iskreno, znam samo da su svugdje bile neke trkeCombattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:47
Nodi, ajmo zanimljive geografije, koja tri grada u bivšoj jugoslaviji su jedini imali nemjenske staze za auto moto trke ?![]()
MNON
Ako uzmu savu za trenera nek slobodno ugase klub. Kad bi kojim slucajem napravio 3-4 pobjede u nizu oni bi njemu skandirali cak I da da SE pojavi sa majicom sa likom ratka mladica.
Ovaj cetvrti grad je bio (16) imao potencijalaNoke995 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:01A nodi brate pa čovjek ti napisao 3 grada ti uredno navede 4.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:57Ne znam iskreno, znam samo da su svugdje bile neke trkeCombattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:47
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sta fali Savi? Covjek vodio reprezentaciju, da nije bilo Civica, izbacili bi Ukrajinu u barazu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Imas Banja Luku i imas Grobnican u Rijeci . Ni ja ne znam koja je 3 staza bila.NoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:57Ne znam iskreno, znam samo da su svugdje bile neke trkeCombattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:47
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Combattente87
- Kontakt:
Ne znam baš da Sarajevo ima AutodromNoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:57Ne znam iskreno, znam samo da su svugdje bile neke trkeCombattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 13:47
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
Hordas1990
- Kontakt:
Boze sacuvaj. Kako su se navadili na ove svetoSavce nmg da vjerujem a lafo ljiljani i mitrazljezi na tribinama
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako statut nije prošao, ne pita još.
Hvala braconi
Hvala znam sad u banjaluci gdje jeCombattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:04Ne znam baš da Sarajevo ima AutodromBanja Luka(Mahovljani), Rijeka(Grobnik) i Beograd(Ušće)
Kod nas se prije korisitio aerodrom i od njeg se pravila staza
U Hrvatskoj sad rally svake godine?
Treba i kod nas dosta toga pokrenuti osim popularnih sportova sve se svodi na Mostar i Red bull ili nisam upucen?
Planine, sume, prostor imamo za sve
Samo treba uloziti napraviti staze, dvorane…
Steta u Banja Luci sto onaj teren za tenis propade mogla su se neka takmicenja odrzavati na nivou BiH i regije
Volio bih Zeljo jednog dana da ima teniski teren i da TK Zeljeznicar vodi Dzumhur
Vidio sam Borac u kosarci imate mlade djece boga mi ozbiljno se ulaze kod vas
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 feb 2026, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Šta kaže IZ? Idu li vitre ove godine vama da se to izgradi i pokrije ako Bog da?
Sarajevo ljubavi moja 1946
Valjda 'djemti do' starosjediocu..ako se vec oslovljavas šatrovačkim ili ti ga utrovačkim.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:31Jasta. Uplate nam 5 miliona na djemdo ti.Hajdeee je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:23Ma likovi novac od "investicija" trose za tekuce stvariThreeplanetrees je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:14A gdje su im pare od prve tranše za jug jer su radovi stali? Potrošili na plate?
Tako isto je bilo sa obnovom reflektora, obnovom trafo stanice, postavljanjem grijaca.itd itd.
I onda se ne zavrsi sve to za sta su uplacene investicije, logicno, i onda ide druga pa treca uplata i tako stalno.
Jedan kokosarsko, prevarantski mentalitet i nacin funkcionisanja. Naravno podrzano sve od strane SDA i SDP politika.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Hajdeee, Napapijri, RodjeniiBrato i 24 gosta.