Bjelicu ne mozemo nikad dovesti, niti iko moze iz ove lige, to je previsok nivo. Slazem se da je trenutno nemoguce privuci neko jace ime. To mozda mozemo na ljeto, ali sad ne. Zbog toga mislim da je bolje kao privremeno rjesenje imenovati nekoga naseg ili nekog provjerenog domaceg trenera.majtn22 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:31a šta to mi nudimo kao klub? zaboravljaš da smo pet bodova od zone opstanka u jednoj od najgorih liga u Evropi, gdje se trener mjenja svako tri mjeseca, gdje poslije rata nije bilo trenera koji je nakon Želje otišao u jači klub? ljudi očekuju Bjelicu koji je do prije dvije godine vodio bundesligaša što je igrao LP te što je zaradio u karijeri preko 5miliona eura samo u odštetama. kao što je rekao Krčmarević našli smo se u raskoraku između ambicija i mogućnostisanjinusto je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:14Kako mislis sad nam ni Savo ne valja? Je li nam to treba valjati? Ko je on? Sta je uradio kao trener? Jedan nemac pojma, sto govori i njegova karijera. Drugo, dovesti nekoga ko javno hvali Slobu Milosevica je za bojkota.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 14:11
Ne znam šta ljudi hoće, donedavno nas trenirali Tuwajiri, Bruno i Adžem, i sad nam ni Savo ne valja. Malo smo nerealni fakat, jedino da Sanin Ancelottija nekako dovede iz Brazila.
Nikakve poente nema dovoditi Savu, eto cak i da zanemarimo njegovo podrzavanje prezimenjaka fasiste, jer bi samo napravili krug i vratili se gdje smo sad za nekih mjesec dana. Apsolutno nista bolji trener on nije od Vlade, Bake, Edisa, Dine, Nalica, Krunica, Jusufbegovica i ostalih PLBiH imena itd. cak je puno gori.
Meni se cini da ni navijaci ni ovi u klubu ne shvataju u kakvoj smo mi situaciji trenutno. Kakve Save i Bajramovici. Ne smijemo se igrati.