Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mislim da neće biti poziva da se Raul vrati u reprezentaciju ako će i biti mislim da će to on odbiti jer mu je trenutno u interesu ostati svježi spreman za svaku utakmicu u Schalkeu 04 s obzirom na njegove godine te mislim bolje da se pozovu neki mladi igračiscudetto je napisao/la:Raul se vraća u španjolsku reprezentaciju?
Prema pisanju Marce, izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque razmišlja o ponovnom pozivanju Raula u nacionalnu vrstu...
Sjajni 33-godišnji napadač koji proživljava drugu mladost u njemačkom Schalkeu, s kojim je dogurao do polufinala Lige prvaka, posljednju je utakmicu za "furiju" odigrao još 2006., tako da nije sudjelovao u najvećim uspjesima reprezentacije, europskom naslovu 2008. i svjetskom prošle godine. No, i dalje je s 44 pogotka u 102 utakmice drugi strijelac u povijesti nacionalne momčadi.
Raul je prošlo ljeto napustio Real Madrid u kojem je proveo cijelu karijeru i prešao u Schalke u kojem se vrlo dobro snašao. U Bundesligi je postigao 12 pogodaka, u Ligi prvaka pet, a u Njemačkom kupu jedan.
Takva je statistika, piše Marca, nagnala Del Bosquea da počne ozbiljno razmišljati o pokušaju vraćanja Raula pod nacionalnu zastavu, a osim dobre forme legendarnog nogometaša, razlog je i slaba forma Fernanda Torresa i Fernanda Llorentea posljednjih tjedana.
Raul nikad nebi odbio poziv repkeMislim da neće biti poziva da se Raul vrati u reprezentaciju ako će i biti mislim da će to on odbiti jer mu je trenutno u interesu ostati svježi spreman za svaku utakmicu u Schalkeu 04 s obzirom na njegove godine te mislim bolje da se pozovu neki mladi igrači
Salis se..Reyesa pod hitno vratiti u repku .
Reyes ne bi ni na klupi Španjolske reprezentacije mogao sjediti jer je na njegovoj poziciji mnogo kvalitetnijih igračajuznjak> je napisao/la:Reyesa pod hitno vratiti u repku .
Najjaci,nadam se da ce se pokazat sljedece u LP da je sami vrh na svojoj poziciji..king10000 je napisao/la:Reyes ne bi ni na klupi Španjolske reprezentacije mogao sjediti jer je na njegovoj poziciji mnogo kvalitetnijih igračajuznjak> je napisao/la:Reyesa pod hitno vratiti u repku .kao što su Navas,Cazorla,Iniesta,Silva....
Reyes je kud-ikamo bolji od Navasa i Cazorle, tu je negdje i sa Matom, pogotovo ako se u obzir uzme forma od ove sezone, tu je Reyes u odnosu na ovu dvojicu bolji i to dosta, ne znam, dal' da u tu recenicu stavim i malog Pedra. A i De Gea je vec sad klasa kakva Reina i Valdes nisu niti ce ikada biti.king10000 je napisao/la:Reyes ne bi ni na klupi Španjolske reprezentacije mogao sjediti jer je na njegovoj poziciji mnogo kvalitetnijih igračajuznjak> je napisao/la:Reyesa pod hitno vratiti u repku .kao što su Navas,Cazorla,Iniesta,Silva....
Reyes je ponajbolji nas igrac ove sezone ,citavu sezonu igra konstantno dobro a od tih sto si nabrojao jedino je Navas bolji ostali su smjesni za njega pogotovo peljator Silva pogledaj koliko Reyes ima asistencija ove sezone ae koliko zubati .Reyes a la seleccionking10000 je napisao/la:Reyes ne bi ni na klupi Španjolske reprezentacije mogao sjediti jer je na njegovoj poziciji mnogo kvalitetnijih igračajuznjak> je napisao/la:Reyesa pod hitno vratiti u repku .kao što su Navas,Cazorla,Iniesta,Silva....
Borja Valero je fantastican igrac, uz Cazorlu jedan od najboljih na sivjetu sigurno-L_blancos je napisao/la:Od navedenih meni je najbolji Cazorla,ko prati Villareal,pogotovo u zadnje vrijeme zna o cemu pricam.. Ne znam koliko je on ogranicen u tom timu,ali je sigurno jedan od najboljih veznjaka,po mom misljenju, danasnjice..
Kod: Označi sve
Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque zabrinut je da bi se tenzije i napetosti uoči cijelog niza međusobnih susreta između Real Madrida i Barcelone mogle negativno odraziti na "furiju"...
Večeras je na rasporedu treći od četiri "clasica" (u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka) koja će se odigrati u nepuna tri tjedna, a španjolski mediji naglašavaju kako su se španjolski reprezentativci u redovima Reala i Barcelone verbalno sukobili prošlog tjedna na stadionu Mestalle nakon 1-0 pobjede Reala u finalu Kupa kralja.
- Zabrinut sam zbog svađa tijekom clasica i nadam se da one neće pronaći put do moje svlačionice – citira Del Bosquea Marca.
Španjolski izbornik već ranije je u nekoliko navrata naglašavao da je dobra atmosfera u svlačionici ključ i osnova za nastavak dobrih rezultata aktualnih svjetskih i europskih prvaka.
Mourinho, portugalski prevarant ce im sjebati reprezentaciju.Bernabéu je napisao/la:Del Bosque: Nadam se da "clasico" neće utjecati na reprezentacijuKod: Označi sve
Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque zabrinut je da bi se tenzije i napetosti uoči cijelog niza međusobnih susreta između Real Madrida i Barcelone mogle negativno odraziti na "furiju"... Večeras je na rasporedu treći od četiri "clasica" (u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka) koja će se odigrati u nepuna tri tjedna, a španjolski mediji naglašavaju kako su se španjolski reprezentativci u redovima Reala i Barcelone verbalno sukobili prošlog tjedna na stadionu Mestalle nakon 1-0 pobjede Reala u finalu Kupa kralja. - Zabrinut sam zbog svađa tijekom clasica i nadam se da one neće pronaći put do moje svlačionice – citira Del Bosquea Marca. Španjolski izbornik već ranije je u nekoliko navrata naglašavao da je dobra atmosfera u svlačionici ključ i osnova za nastavak dobrih rezultata aktualnih svjetskih i europskih prvaka.
Mourinho? Zar ne mislis da je el clasico postojao i prije Mourinha i da su se i prije nego sto je Mourinho zasjeo na klupu Reala desavale razne tuce izmedju igraca ova dva kluba? Usput, za to je ponajmanje kriv Mourinho, krivca trazi u Bisvkitu i Pedru kojima ocito nista nije sveto (cast Puyolu, jedinog kojeg postujem u Barci).DPO je napisao/la: Mourinho, portugalski prevarant ce im sjebati reprezentaciju.
Procitaj ovaj dio teksta:Portillo je napisao/la:Mourinho? Zar ne mislis da je el clasico postojao i prije Mourinha i da su se i prije nego sto je Mourinho zasjeo na klupu Reala desavale razne tuce izmedju igraca ova dva kluba? Usput, za to je ponajmanje kriv Mourinho, krivca trazi u Bisvkitu i Pedru kojima ocito nista nije sveto (cast Puyolu, jedinog kojeg postujem u Barci).DPO je napisao/la: Mourinho, portugalski prevarant ce im sjebati reprezentaciju.
To sa ****?DPO je napisao/la:Procitaj ovaj dio teksta:Portillo je napisao/la:Mourinho? Zar ne mislis da je el clasico postojao i prije Mourinha i da su se i prije nego sto je Mourinho zasjeo na klupu Reala desavale razne tuce izmedju igraca ova dva kluba? Usput, za to je ponajmanje kriv Mourinho, krivca trazi u Bisvkitu i Pedru kojima ocito nista nije sveto (cast Puyolu, jedinog kojeg postujem u Barci).DPO je napisao/la: Mourinho, portugalski prevarant ce im sjebati reprezentaciju.
"Ako govorimo o nesportskim potezima, šta onda predstavlja šamaranje, udaranje i nasrtanje na protivnika? Ljubavi?
Sa svom Mourinhovom negativnošću, dosadašnji mečevi su bili veoma eksplozivni. Naravno, Clasico je uvijek napet, ali budalaštine Josea Mourinha dosežu u stratosferu. Tokom proteklih osam ili devet godina utakmice ova dva tima su uvijek bile čvrste, ali i fer i korektne. Obje ekipe su se više puta pobjeđivale ili gubile, ali emocije nikada nisu bile ovako jake.
Gdje god da je Special One došao, kontroverze su ga uvijek pratile. Najnoviji verbalni i fizički okršaji špankih divova će sigurno ostaviti duboki trag, a najviše će ispaštati španksa reprezentacija.
Dugo je trebalo Crvenoj Furiji da napravi neku vrste harmonije i skladnosti među igračima, ali ova van-terenska borba će sigurno loše uticati na tu cijelu tvorevinu.
Za sada, svi igraju igru prebacivanja krivice na drugog, a započeo ju je niko drugi do Josea Mourinha."
Pa sad ti kazem u postu, procitaj ponovo. Da je to tako Puyol ga vise nikad nebi pogledao u lice. Trzavica u klasicima je bilo sa obe strane ali to je tako, nogomet je muska igra i to je zbog toga i najveci derbi na svijeta. Sta bi Ramos trebao uprkos "orgullu" pustat Pedra da prodje pored njega samo zato sto su kolege iz reprezentacije?DPO je napisao/la:Zaboravljaš kako je Ramos šamarao svoje kolege iz reprezentacije Puyola i Xavia, a i na Piquea nasrnuo pa je Casillas smirio situaciju svojim autoritetom.
Toga nije bilo u tako radikalnoj mjeru na prijašnjim Clasicima, bilo je žestoko naravno jer je najveci derbi u pitanju e ne ovako prostacki i jalijaški.
Sve se to događa dolaskom Mourinha koji je bacio sjeme mržnje među reprezentativnim kolegama.
ma šta on znaDPO je napisao/la:Pa što je onda Del Bosque zabrinut i otvoreno prica o tome ,ako je harmonija![]()
Vidiš da se covjek boji da se sve te svađe i tenzije ne uvuku u njegovu svlacionicu.
Dok je selektor zabrinut i o tome javno govori i porucuje preko medija i daje svima na znanje da je krajnje vrijeme da se tenzije smire, onda nije baš harmonija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.