Ode ti do Kosova, sto se tice dokle sam dogurao i ovo mi je previse. Sto se tice nasih uspjeha i to mozes provjeriti, uvijek u vrhu, titule, evropa bez da smo se borili za opstanak i za vas je ovo veca dimenzija. Koliko smo ulozili para nije mjerilo nicega u ovoj ligi gdje Vico odredjuje sve, ovo nam je limit koji mozemo dohvatiti, ne zato koliko ulazemo ili jesmo li kvalitetni vec zbog 50 faulova,20 zutih,penala i crvenog na tekmi, sad polako dolazite do tog stadija, sto niste kakav sastanak organizovali ili vam je limit nase pokusaje da ismijavate? Znas li da ti je uprava govorila bolje Zrinjski nego cigani i ti ocekujes da sad ja furam neku finocu? Znaci javno ste pozivali na pustanje tekmi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:23Ne pricam o fudbalu. Nikada nisam orgijao niti vrijedjao,provocirao navijace Sarajeva. Ulazio sam samo u raspravu sa likovima koji su prosipali pamet i glumili mangupe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:11Dobro skontali smo da ste vi mangupi i inteligentni pa su vam prodali Cerica kao mega investitora, statut i brata od gradskog rivala, nesto se nisi javljonkad ste orgijali ovdje?BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:06
Postim pa ti par puta podjem napisati nesto,pa odustanem. Ali zaista prelazis sve granice .
Opet se ti mangupe zaigrao po forumu. E jeste nasli krpa zakrpu.
Hajde sto evo konstantno vrijedjas ljude,a predstavljas se kao gradsko dijete,puno tolerancije. Ne zelim previse ni da sa socijalnog aspekta,komentarisem tvoje ponasanje,koje je prikrivanje vlastitih strahova i frustracija. Imaju majstore o tome ozbiljne naucne studije,samo ne znam da li ti vrijedi predociti to. Nisi ti bas dovoljan kapacitet da to shvatis. Jer ne vidis ti svoje ponasanje i negiras da imas ozbiljne probleme. Ali kad vec Aminas, i kad vec izigravate moralnu gradaku raju ( djipke izvini ovo se ne odnosi na tebe),razmisli bar malo idu li u istom kontekstu Amin i proklinjanje nekoga. Razmisli malo covjece,to sto sebi dopustas da iza nekog nicka i tastature pises svasta,razmisli jesi li toliki mangup da tako pricas u lice bilo kojem covjeku. Ako zaista jesi toliki mangup i uzivo i ako imas muda ovako se ljudima obracati,kao sto pises po forumu. Onda ti skidam kapu. Ali budi posten i iskren prema sebi. Meni to nista ne znaci. Jesi li ovako " elokventan " i mangup uzivo. Obracas li se poznanicima, kolegama,komsijama ovako uzivo. To pitaj sam sebe.
To sto si nasao pogodno tlo i temu na kojoj vec danima grupa od 20 tak pitara orgija i siluje mozak ljudima,potpuno prelazite mjeru. Fascinantno je koliko ste spremni ici daleko. Ali jos mi je fascinantnije kako i normalne ljude sve vise uvlacite u tu pricu. Evo sad su se i pojedini stari niskointeligentni clanovi bordo zajednice poceli vracati i dobijati na znacaju.
Znaci da bordo brigada radi dobar posao. Bas ste se osilili.
Nisam mangup,normalan sam porodicni covjek. Mangup sam samo kad mi neko dira porodicu.
Mnogo puta sam isticao i nikad nisam podrzavao navijace Zelje koji provociraju i ispadaju debili prema bilo kome. Cak sam i govorik da smo zreli za zajebavanja za mnoge stvari.
Dokle god majstorw budes u zivotu rezonovao stvari tako sto postavis pitanje kao ti sad. A gdje si kad ste vi a gdje si kad je nesto u vezi vas. Neces daleko dogurati. Nema tu raaprave i zdrave komunikacije. Dokle god je neko dobar samo jer je pitar ili manijak,tu razum prestaje.
Evo primjer Duska osnovao stranku i drzi nam predavanja,istice presudjene kriminalce neki dan,a na sva usta hvali druga Amara. Pa kad si karakter,kazes li drugu Amaru,da mu je babo kriminalac i da je sin kriminalca. E dokle god budete komunicirali i stvari postavljali da samo pisete ono sto vama odgovara i isto mislim za nasu stranu,nasi odnosi ce viti sve gori i gori. A to majstore vuce mnoge posljedice. Strah me da za par godina kakav tramvaj,auto ne zgazi navijace ,jer vamo vozi neki super inteligentni nalozeni navijac. A nismo daleko od toga. Palije i ganjanja vec uveliko traju.
Dok svi ne krenemo od sebe nema od nas nista. Zato u sportu i jesmo tu gdje jesmo. Sarajevo,Zeljo i Bosna.. godinama u kurcu,dok drugi politiku vode. Naravno reci ce te Sarajevo nije u tolikom kurcu. Jeste majstori jeste. Koliko ste ulagali i kakve ste timove imali. Trebali ste 10 godina zaredom biti sampioni. A niste....
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidis da lupa ko maksim po diviziji o stvarima za koje nema pojma, za razliku od njih mi imamo statut gdje sve lijepo pise. Ajde sto lupa nego sto je i rijetko glup.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:28Lupaš gluposti kao i po običaju, klub je još 2013 zaštitio statutom takve stvariNoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:34Zeljo nije privatni klub, Zeljo ima strateskog partnera, a fks je privatni klub koji ima vlasnike koji se sve pitaju
Nama ne moze niko promijeniti ime, a vi se sad zovete ismael princ crown academy
Sutra ako hoce grb, ime kluba mogu promijeniti kako hoce, a kod nas to ne moze![]()
Slazem se. Meni je to isto. I jedni i drugi Vicina prcija !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nije ti ovo uredu. Ne znaju oni jos sta je tostatutGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:28Lupaš gluposti kao i po običaju, klub je još 2013 zaštitio statutom takve stvariNoDi80 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 12:34Zeljo nije privatni klub, Zeljo ima strateskog partnera, a fks je privatni klub koji ima vlasnike koji se sve pitaju
Nama ne moze niko promijeniti ime, a vi se sad zovete ismael princ crown academy
Sutra ako hoce grb, ime kluba mogu promijeniti kako hoce, a kod nas to ne moze![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Pa dobro ako sam ja do Kosova ti onda produzio do Grcke. Vidi svasta je uprava mogla govoriti,i svasta se govorilo. Pa vidi ko se nasao pricati o upravi. Nemoj da pricamo o vasim upravama i postupcima vasih uprava i bordo prijatelja. Hoces da malo o tome pricamo,o Dini, Benji,Blekicu.... nemoj prosipati finocu,nema potrebe,niko te ne tjera,naravno da Vico odredjuje,ali ima nas koji se sjecamo ljubljenja Vicine guzice. Kako ono ti kazes,nisi se tad bunio kada ste ga slavodobitno uzdizali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:29Ode ti do Kosova, sto se tice dokle sam dogurao i ovo mi je previse. Sto se tice nasih uspjeha i to mozes provjeriti, uvijek u vrhu, titule, evropa bez da smo se borili za opstanak i za vas je ovo veca dimenzija. Koliko smo ulozili para nije mjerilo nicega u ovoj ligi gdje Vico odredjuje sve, ovo nam je limit koji mozemo dohvatiti, ne zato koliko ulazemo ili jesmo li kvalitetni vec zbog 50 faulova,20 zutih,penala i crvenog na tekmi, sad polako dolazite do tog stadija, sto niste kakav sastanak organizovali ili vam je limit nase pokusaje da ismijavate? Znas li da ti je uprava govorila bolje Zrinjski nego cigani i ti ocekujes da sad ja furam neku finocu? Znaci javno ste pozivali na pustanje tekmi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:23Ne pricam o fudbalu. Nikada nisam orgijao niti vrijedjao,provocirao navijace Sarajeva. Ulazio sam samo u raspravu sa likovima koji su prosipali pamet i glumili mangupe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:11
Dobro skontali smo da ste vi mangupi i inteligentni pa su vam prodali Cerica kao mega investitora, statut i brata od gradskog rivala, nesto se nisi javljonkad ste orgijali ovdje?
Nisam mangup,normalan sam porodicni covjek. Mangup sam samo kad mi neko dira porodicu.
Mnogo puta sam isticao i nikad nisam podrzavao navijace Zelje koji provociraju i ispadaju debili prema bilo kome. Cak sam i govorik da smo zreli za zajebavanja za mnoge stvari.
Dokle god majstorw budes u zivotu rezonovao stvari tako sto postavis pitanje kao ti sad. A gdje si kad ste vi a gdje si kad je nesto u vezi vas. Neces daleko dogurati. Nema tu raaprave i zdrave komunikacije. Dokle god je neko dobar samo jer je pitar ili manijak,tu razum prestaje.
Evo primjer Duska osnovao stranku i drzi nam predavanja,istice presudjene kriminalce neki dan,a na sva usta hvali druga Amara. Pa kad si karakter,kazes li drugu Amaru,da mu je babo kriminalac i da je sin kriminalca. E dokle god budete komunicirali i stvari postavljali da samo pisete ono sto vama odgovara i isto mislim za nasu stranu,nasi odnosi ce viti sve gori i gori. A to majstore vuce mnoge posljedice. Strah me da za par godina kakav tramvaj,auto ne zgazi navijace ,jer vamo vozi neki super inteligentni nalozeni navijac. A nismo daleko od toga. Palije i ganjanja vec uveliko traju.
Dok svi ne krenemo od sebe nema od nas nista. Zato u sportu i jesmo tu gdje jesmo. Sarajevo,Zeljo i Bosna.. godinama u kurcu,dok drugi politiku vode. Naravno reci ce te Sarajevo nije u tolikom kurcu. Jeste majstori jeste. Koliko ste ulagali i kakve ste timove imali. Trebali ste 10 godina zaredom biti sampioni. A niste....
Kako smo mi javno pozivali na pustanje tekmi. Na forumu jel. Pa to isto radi 99 posto vasih navijaca da nama treba. Pa jeste isto to pisali prosle godine kada ste govorili da bi kup izgubili samo da nas sjebete. Sta se pravis lud. Ja ti upravo o tome govorim rivalitet je normalna stvar,niko ne trazi da se volimo.
Ali kad mi kao arugumente navodis nesto sto vas 99 posto radi,e onda sta imamo dalje pricati. Kazem ti ja dosli smo do faze da niko nema samosvijesti da neke stvari mozda radi pogresno.
Rivalstvo je uredu,ali kad pricamo ljudski ,onda daj malo odmaknimo se od tog okova navijackog,kojeg svi pomalo imamo.
BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:42Ali kad mi kao arugumente navodis nesto sto vas 99 posto radi,e onda sta imamo dalje pricati. Kazem ti ja dosli smo do faze da niko nema samosvijesti da neke stvari mozda radi pogresno.
Rivalstvo je uredu,ali kad pricamo ljudski ,onda daj malo odmaknimo se od tog okova navijackog,kojeg svi pomalo imamo.
Čovječe pogledaj malo prethodne postove pa se upusti u raspravu. Nemoj birati ove najveće degenerike među njima. Gubiš vrijeme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jesmol mi ozgubili u kupu? Daj slobodno o Dini,Blekicu o gdje su rekli nesto slicno i nazvali vas ciganima? To niko nikad uradio nije osim vas. Pricas o ljubljenju Vicine guzice a nisi spomenuo vas?BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:42Pa dobro ako sam ja do Kosova ti onda produzio do Grcke. Vidi svasta je uprava mogla govoriti,i svasta se govorilo. Pa vidi ko se nasao pricati o upravi. Nemoj da pricamo o vasim upravama i postupcima vasih uprava i bordo prijatelja. Hoces da malo o tome pricamo,o Dini, Benji,Blekicu.... nemoj prosipati finocu,nema potrebe,niko te ne tjera,naravno da Vico odredjuje,ali ima nas koji se sjecamo ljubljenja Vicine guzice. Kako ono ti kazes,nisi se tad bunio kada ste ga slavodobitno uzdizali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:29Ode ti do Kosova, sto se tice dokle sam dogurao i ovo mi je previse. Sto se tice nasih uspjeha i to mozes provjeriti, uvijek u vrhu, titule, evropa bez da smo se borili za opstanak i za vas je ovo veca dimenzija. Koliko smo ulozili para nije mjerilo nicega u ovoj ligi gdje Vico odredjuje sve, ovo nam je limit koji mozemo dohvatiti, ne zato koliko ulazemo ili jesmo li kvalitetni vec zbog 50 faulova,20 zutih,penala i crvenog na tekmi, sad polako dolazite do tog stadija, sto niste kakav sastanak organizovali ili vam je limit nase pokusaje da ismijavate? Znas li da ti je uprava govorila bolje Zrinjski nego cigani i ti ocekujes da sad ja furam neku finocu? Znaci javno ste pozivali na pustanje tekmi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:23
Ne pricam o fudbalu. Nikada nisam orgijao niti vrijedjao,provocirao navijace Sarajeva. Ulazio sam samo u raspravu sa likovima koji su prosipali pamet i glumili mangupe.
Kako smo mi javno pozivali na pustanje tekmi. Na forumu jel. Pa to isto radi 99 posto vasih navijaca da nama treba. Pa jeste isto to pisali prosle godine kada ste govorili da bi kup izgubili samo da nas sjebete. Sta se pravis lud. Ja ti upravo o tome govorim rivalitet je normalna stvar,niko ne trazi da se volimo.
Ali kad mi kao arugumente navodis nesto sto vas 99 posto radi,e onda sta imamo dalje pricati. Kazem ti ja dosli smo do faze da niko nema samosvijesti da neke stvari mozda radi pogresno.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 feb 2026, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sjecate li se kad je nodi zaboravio da se loguje na drugi profil i sam sebi pozelio dobrodoslicu ?
Savo je mlad i moderan trener iz Hrvatske...

Brate šta maloprije pročitah ne mogu sebi doć.
Kažu da je ovaj forum sredstvo kojim se usporava napredak i razvoj fkž.
MNON
-
Hordas1990
- Kontakt:
Prozivaju Arenu da je "Srbijanska" TV kuca, a dovode Savu "Slobu" Milosevica za trenera i to kao zamjenu za Slavisu "Otadzbina" Stojanovica. Kakva sizofrenija 
- Combattente87
- Kontakt:
mosarajvosa83 najveći glupan ovog foruma, bez premca....Definitivno van kokurencije, a provjereno veliki broj pitara imaju transfer blama kada on piše na ovom forumu !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Gledaj pitara ko pravi chetnici kao i psiholog im ..

Ja ga postujem jer se trudi, ali uvijek udje u uzi izbor, garant ima iskustva.Combattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:52mosarajvosa83 najveći glupan ovog foruma, bez premca....Definitivno van kokurencije, a provjereno veliki broj pitara imaju transfer blama kada on piše na ovom forumu !
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Joj sve zavjera.
Je li se ikad desilo da iko u ovoj drzavi kaže ja ne radim nešto kako treba, a ne uvijek neki imaginarni neprijatelj.
Jesmo lud narod Boze sačuvaj.
Je li se ikad desilo da iko u ovoj drzavi kaže ja ne radim nešto kako treba, a ne uvijek neki imaginarni neprijatelj.
Jesmo lud narod Boze sačuvaj.
Taj je blokiran odavno.Combattente87 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:52mosarajvosa83 najveći glupan ovog foruma, bez premca....Definitivno van kokurencije, a provjereno veliki broj pitara imaju transfer blama kada on piše na ovom forumu !
I tebi isto predlažem.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
DilBer nam se malo opustio. Nemojte mu uzeti za zlo. Bolest ne bira...GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 feb 2026, 16:00Gledaj pitara ko pravi chetnici kao i psiholog im ..![]()
![]()
Inaće neću da te citiram jer stalno eskiviraš..BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 feb 2026, 15:06Postim pa ti par puta podjem napisati nesto,pa odustanem. Ali zaista prelazis sve granice .
Opet se ti mangupe zaigrao po forumu. E jeste nasli krpa zakrpu.
Hajde sto evo konstantno vrijedjas ljude,a predstavljas se kao gradsko dijete,puno tolerancije. Ne zelim previse ni da sa socijalnog aspekta,komentarisem tvoje ponasanje,koje je prikrivanje vlastitih strahova i frustracija. Imaju majstore o tome ozbiljne naucne studije,samo ne znam da li ti vrijedi predociti to. Nisi ti bas dovoljan kapacitet da to shvatis. Jer ne vidis ti svoje ponasanje i negiras da imas ozbiljne probleme. Ali kad vec Aminas, i kad vec izigravate moralnu gradaku raju ( djipke izvini ovo se ne odnosi na tebe),razmisli bar malo idu li u istom kontekstu Amin i proklinjanje nekoga. Razmisli malo covjece,to sto sebi dopustas da iza nekog nicka i tastature pises svasta,razmisli jesi li toliki mangup da tako pricas u lice bilo kojem covjeku. Ako zaista jesi toliki mangup i uzivo i ako imas muda ovako se ljudima obracati,kao sto pises po forumu. Onda ti skidam kapu. Ali budi posten i iskren prema sebi. Meni to nista ne znaci. Jesi li ovako " elokventan " i mangup uzivo. Obracas li se poznanicima, kolegama,komsijama ovako uzivo. To pitaj sam sebe.
To sto si nasao pogodno tlo i temu na kojoj vec danima grupa od 20 tak pitara orgija i siluje mozak ljudima,potpuno prelazite mjeru. Fascinantno je koliko ste spremni ici daleko. Ali jos mi je fascinantnije kako i normalne ljude sve vise uvlacite u tu pricu. Evo sad su se i pojedini stari niskointeligentni clanovi bordo zajednice poceli vracati i dobijati na znacaju.
Znaci da bordo brigada radi dobar posao. Bas ste se osilili.
Ugasili se inšAllah do kraja sezone, nedaj posta muftija ni za brdo pitica.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Mene nista od njih ne moze iznenaditi, nismo ni mi cvijecke, ali oni su level iznad...
E cuj, Savo Milosevic, taman im treba...
Izuzetno konfliktna licnost koji je u svakom mandatu u Partizanu ostavio haos u klubu...
Najblize receno, jedan narcisoid,poznat po tome sto je u jednom danu donio tri odluke, ujutro napusta Partizan, popodne, Idemo dalje, naredna utakmica nam je od krucijalne vaznosti, navece, Savo Milosevic napustio Partizan...
Kazu, odlicno nam vodio repku, jes vala kad se sjetim rezultata i igre tacno me srce zaboli kakvom strucnjaku ne produzise ugovor...
Ali ide Nijaz na siguricu i iskreno ne mogu mu zamjeriti, nije vazno kakakv je kvalitet strucnosti Save Milosevica, vazno je da je "dobar" sa Predsjednikom NS BiH, bar da se na taj nacin unese neki "mir" u klub...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.